τι λυπασαι? μια χαρα χωμα πανε εκτος αν εχει καρινα τυπου ss και φαει κανα πετραδακι. με το fazer ειχα παει πολυ χωμα. ισως να ηταν και καλυτερο απο την ασφαλτο![]()
τι λυπασαι? μια χαρα χωμα πανε εκτος αν εχει καρινα τυπου ss και φαει κανα πετραδακι. με το fazer ειχα παει πολυ χωμα. ισως να ηταν και καλυτερο απο την ασφαλτο![]()
Τα τελη ειναι μεγαλος ανασταλτικος παραγοντας, στην αγορα μεγαλης μηχανης. Βεβαια ολα πανε χωμα, αν το θες. Το fazer παντως εμενα δε μου αρεσε. Πολυ αδειο χαμηλα.
γιατι να μην μπεις και λιγο στο χωμα μωρε τι θα παθει; ενταξει δεν θα το πας διχως αυριο αλλα την δουλεια σου θα την κανεις. Μην μπαινεις παντως σε διαδικασια να επιλεξεις μηχανη με γνωμονα ενα 10ημερο διακοπων..
Κοιτα πραγματικα τις αναγκες σου
και εισαι και 30!![]()
Αν η ζωη σου ειναι πικρή ανακατεψε. Εχει καθήσει η ζάχαρη..
R1200GS? Έμαθα πωλείται κοψοχρονιά μία, για αγορά Κ1600LT
Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 22/08/2016 στις 18:22.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Ready to wrench, όπως έγραψες πρόσφατα;
....οπως και να το δεις για τα 4κ που κοστιζει ενα καλο, ειναι best bike experience for the buck.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Δεν με ενοχλει τοσο. Ή τουλαχιστον το παραβλεπω για τα υπολοιπα καλα που εχει ως μηχανακι και για το γεγονος οτι μου καθεται καλα η εργονομια του.
Για μεγαλη μηχανη δεν ειναι μονο τα τελη. Ειναι και τα περισσοτερα ασφαλιστρα, τα ακριβοτερα αναλωσιμα κλπ κλπ. Γενικα τα παγια εξοδα διπλασιαζονται.
Ε, καλα, καλε!! Δεν θα την παντρευτω κιολας τη μηχανη.Αν δω οτι δεν μου κανει οτι παρω ή οτι αλλαζουν οι αναγκες μου την πουλαω (ξερουν τα παιδια
).
Και το θεμα δεν ειναι το 10ημερο των διακοπων. Ειναι η δυνατοτητα να επισκευτεις περισσοτερα μερη εν γενει. Και να κανεις περισσοτερα πραγματα με την μηχανη. Με τιμημα βεβαια τις επιδοσεις εντος ασφαλτου.
Και μου αρεσει και το χωμα. Δεν θελω απλα να παταω 100 μετρα χωματοδρομο μεχρι να φτασω σε μια παραλια πχ.
Ακριβο και σε αγορα και σε συντηρηση και θελω και peace of mind με ενα μηχανακι οταν δεν ειμαι ανετα οικονομικα.
MADE IN JAPAN 日本製
Deja vu
Θα μας γ@μησεις το συκώτι πάλι. ........
500 σελίδες δερματοδετες....
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Καθεται ενα φορουμ και ασχολειται με εναν ανθρωπο που στο τελος θα καταληξει με Στρωμα?
Μεγαλη η χαρη σου ρε καρντας.
Oχι στρωμα. Δεν εχει ακτινες!!! Αμα ειναι να παρω on-off θα το κανω σωστα!!
Απλα μωρε, εκει που καθομουν στο car και χαζευα fazer και bandit, ξαφνικα, επιασα τον εαυτο μου να ψαχνει africa με after αμορτισερ και εξατμιση...
Η ταραχη μου ηταν μεγαλη, οπως καταλαβαινεις!!!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Ποιο στρώμα. ......
Το καινούργιο κροςσκουτερ της χοντα θα πάρει. .....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!