Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: geia sou re troxonome me ta oraia sou......

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από atom_smasher Προβολή μηνύματος
    Μιά χαρά είναι το τέταρτο και μια χαρά που διώχνουν και γράφουν τα διπλο-παρανομαπαρκαρισμένα.
    Το να επιτρέπουν, κάνοντας τα στραβά μάτια, τη στάθμευση στο χώρο που επιτρέπεται μόνο η στάση και ταυτόχρονα να σου κολλάνε από πίσω με το ηχογραφημένο μήνυμα με το που θα σταματήσεις για να φορτώσεις αυτόν που πήγες να πάρεις κάνοντας βέβαια στάση σε διπλή γραμμή γιατί εκεί που είναι ο προβλεπόμενος χώρος στάσης υπάρχουν σταθμευμένα, σου φαίνεται μια χαρά;

κάνε ενα γύρο και ξανα γυρνα. μπλοκαρεις την κυκλοφορια
    done.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    κάνε ενα γύρο και ξανα γυρνα. μπλοκαρεις την κυκλοφορια
    Ή δεν ξέρεις το σημείο ή δεν έχεις καταλάβει τί σου λένε.

Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που λες.

Ο δρόμος εκεί έχει ΤΡΕΙΣ λωρίδες. Μία που είναι μόνο για στάση, αλλά είναι μονίμως παρκαρισμένα. Και ΔΥΟ που είναι για κυκλοφορία.
    Όταν σταματάς στη μία από τις δύο (στη δεξιά βέβαια) για να αφήσεις ή να παραλάβεις κάποιον η ΑΡΙΣΤΕΡΑ (η τρίτη δηλαδή λωρίδα) μένει ελεύθερη. Άρα ΔΕΝ μπλοκάρεις την κυκλοφορία.

Αυτό που λέει ο cityfly είναι απλά το αυτονόητο.
    Αλλά με την τροχαία δεν μπορείς να συζητήσεις με βάση τη λογική. Γιατί απλά η λογική και η τροχαία δεν έχουν συναντηθεί ποτέ.
    Τελευταία τροποποίηση από sergiosm; 08/09/2016 στις 10:31.

ΚΤΜένο μέλος Το avatar του/της westie
    Αφήστε τ' αυτοκίνητα ρε παιδιά...για μηχανάκια ξεκίνησε η κουβέντα. Να τσακωθούμε γι' αυτά
    Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sergiosm Προβολή μηνύματος
    Ή δεν ξέρεις το σημείο ή δεν έχεις καταλάβει τί σου λένε.

Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που λες.

Ο δρόμος εκεί έχει ΤΡΕΙΣ λωρίδες. Μία που είναι μόνο για στάση, αλλά είναι μονίμως παρκαρισμένα. Και ΔΥΟ που είναι για κυκλοφορία.
    Όταν σταματάς στη μία από τις δύο (στη δεξιά βέβαια) για να αφήσεις ή να παραλάβεις κάποιον η ΑΡΙΣΤΕΡΑ (η τρίτη δηλαδή λωρίδα) μένει ελεύθερη. Άρα ΔΕΝ μπλοκάρεις την κυκλοφορία.

Αυτό που λέει ο cityfly είναι απλά το αυτονόητο.
    Αλλά με την τροχαία δεν μπορείς να συζητήσεις με βάση τη λογική. Γιατί απλά η λογική και η τροχαία δεν έχουν συναντηθεί ποτέ.
    Έχεις δίκιο. Δεν γνωρίζω το σημείο. Γνωρίζω μόνο πως, όπως είπες και συ, έχει 2 λωρίδες για κυκλοφορία και μπλοκάρεις την μία από αυτές.
    done.

Έχεις δίκιο. Δεν γνωρίζω το σημείο. Γνωρίζω μόνο πως, όπως είπες και συ, έχει 2 λωρίδες για κυκλοφορία και μπλοκάρεις την μία από αυτές.
    Μπλοκάρεις τη μία, προσωρινά (2-3 λεπτά) για να φορτώσεις / ξεφορτώσεις ταξιδιώτες και τα μπαγκάζια τους, γιατί αυτή που προορίζεται για αυτήν τη χρήση είναι μονίμως γεμάτη από παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα επειδή οι "υπεύθυνοι" κάνουν τα στραβά μάτια, αλλά τους ενοχλούν αυτοί που δεν έχουν άλλη εναλλακτική. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Prepei pantos na einai gamati pigi esodon to aerodromio.
    simera pali stis anaxoriseis alla kai kato stis afikseis , prepei na eida pano apo 30 roz xartakia

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    Μπλοκάρεις τη μία, προσωρινά (2-3 λεπτά) για να φορτώσεις / ξεφορτώσεις ταξιδιώτες και τα μπαγκάζια τους, γιατί αυτή που προορίζεται για αυτήν τη χρήση είναι μονίμως γεμάτη από παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα επειδή οι "υπεύθυνοι" κάνουν τα στραβά μάτια, αλλά τους ενοχλούν αυτοί που δεν έχουν άλλη εναλλακτική. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Prepei pantos na einai gamati pigi esodon to aerodromio.
    simera pali stis anaxoriseis alla kai kato stis afikseis , prepei na eida pano apo 30 roz xartakia
    Τι άλλο θες να κάνουν; κόβουν κλήσεις σε όσους παρκάρουν και διώχνουν όσους διπλοπαρκάρουν με αλάρμ περιμένωντας πότε θα έρθει ο καλός τους...
    done.

Τι άλλο θες να κάνουν; κόβουν κλήσεις σε όσους παρκάρουν και διώχνουν όσους διπλοπαρκάρουν με αλάρμ περιμένωντας πότε θα έρθει ο καλός τους...
    Να διώχνουν όσους παρκάρουν ή να τους μαζεύουν με γερανό και να μπορείς να σταματήσεις όντας μέσα. Ή να επιτρέψουν την στάθμευση με χάρτινο ρολόι για χ χρόνο και μετά να πέφτει κλήση, ώστε να μπορείς πχ να πας να δεις τι παίζει ή να πας μέχρι την πόρτα να κουβαλήσεις μια βαλίτσα. Γενικά να ελέγχουν όπως πρέπει κι όχι όπως βολεύει. Τρόποι υπάρχουν άπειροι, ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Εγώ πάντως δεν έχω δει ποτέ κλήσεις στα παρκαρισμένα.

Νέο μέλος
    Γιατι θα πρεπει παντα οι αλλοι να μας υπενθυμιζουν τους κανονες?

Ολοι μας ξερουμε ποιο ειναι το σωστο αλλα ειμαστε εξυπνοτεροι των αλλων και κανουμε παντα οτι γουσταρουμε!

Για αυτο και αυτη η χωρα δεν παει μπροστα. Αν ολοι μας σεβαστουμε σηματα και κανονες, πανω απο το εγω μας, τοτε ισως κατι να κανουμε...

ΚΤΜένο μέλος Το avatar του/της westie
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sv4mzu Προβολή μηνύματος

Ολοι μας ξερουμε ποιο ειναι το σωστο αλλα ειμαστε εξυπνοτεροι των αλλων και κανουμε παντα οτι γουσταρουμε!

Για αυτο και αυτη η χωρα δεν παει μπροστα. Αν ολοι μας σεβαστουμε σηματα και κανονες, πανω απο το εγω μας, τοτε ισως κατι να κανουμε...
    Α γεια σου
    Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    Να διώχνουν όσους παρκάρουν ή να τους μαζεύουν με γερανό και να μπορείς να σταματήσεις όντας μέσα. Ή να επιτρέψουν την στάθμευση με χάρτινο ρολόι για χ χρόνο και μετά να πέφτει κλήση, ώστε να μπορείς πχ να πας να δεις τι παίζει ή να πας μέχρι την πόρτα να κουβαλήσεις μια βαλίτσα. Γενικά να ελέγχουν όπως πρέπει κι όχι όπως βολεύει. Τρόποι υπάρχουν άπειροι, ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Εγώ πάντως δεν έχω δει ποτέ κλήσεις στα παρκαρισμένα.
    οκ, να διώχνουν όσους παρκάρουν γίνεται μόνο αν τους δούνε την στιγμή που παρκάρουν αλλιώς περνάνε και κόβουν κλήσεις. Τις είδε ο τζιμίδης πρόσφατα. Αρα πέφτουν. Να συμφωνήσουμε πως πρέπει να πέφτουν χωρίς λύπηση...σε όσους δεν είναι στο αυτοκίνητο να το πάρουν και να φύγουν. Άρα ούτε και συ θα μπορείς και πάλι να πας μέχρι την πόρτα...Δεύτερον, να μαζεύουν με γερανό...όσους σταματάνε,...θα μαζέψουν και εσένα που σταμάτησες για να πας την βαλίτσα μέσα. Δεν γίνεται εκτός αν δεν σε πειράζει. Ή μήπως μετά δεν θα ακούνε τα παράπονα και "μα για μια στιγμή μπήκα μέσα και μου κόψατε κλήση", "να τώρα φεύγω..", "ξέρεις ποιός είμαι εγώ" κλπ; Νομίζω ότι στην ίδια χώρα μεγαλώσαμε οπότε ξέρουμε τι συμπεριφορές μας χαρακτηρίζουν. Αλλά και από άποψη χρόνου πόσα θα μαζέψουν ή πόσους γερανούς να έχουν στο αεροδρόμιο; Ασύμφορο. Η στάθμευση δεν επιτρέπεται εκεί, έχει τα πάρκινγκ μικρής χρονικά στάθμευσης με 15 λεπτά δωρεάν. Τίμιο.
    done.

Banned
    Τα 15 λεπτα δωρεαν σταθμευσης δεν αρκουν ουτε για να περπατησεις απο και προς τον χωρο σταθμευσης ως τα γκισε χωρις βαλιτσα.
    Με το που περασουν ειναι 3+€ ....

οχι πολυ τιμιο αν εχει σκασει και 3+3€ Αττικη οδο...

Απλα θα πρεπει και οι χρηστες να μην κανουν καταχρηση της λωριδας σταθμευσης, μιας και εχω πετυχει οχηματα 30+λεπτα παρκαρισμενα εκει.
    Το οχημα με τα μεγαφωνα ειναι απλα για μπατσες....

οκ, να διώχνουν όσους παρκάρουν γίνεται μόνο αν τους δούνε την στιγμή που παρκάρουν αλλιώς περνάνε και κόβουν κλήσεις. Τις είδε ο τζιμίδης πρόσφατα. Αρα πέφτουν. Να συμφωνήσουμε πως πρέπει να πέφτουν χωρίς λύπηση...σε όσους δεν είναι στο αυτοκίνητο να το πάρουν και να φύγουν. Άρα ούτε και συ θα μπορείς και πάλι να πας μέχρι την πόρτα...Δεύτερον, να μαζεύουν με γερανό...όσους σταματάνε,...θα μαζέψουν και εσένα που σταμάτησες για να πας την βαλίτσα μέσα. Δεν γίνεται εκτός αν δεν σε πειράζει. Ή μήπως μετά δεν θα ακούνε τα παράπονα και "μα για μια στιγμή μπήκα μέσα και μου κόψατε κλήση", "να τώρα φεύγω..", "ξέρεις ποιός είμαι εγώ" κλπ; Νομίζω ότι στην ίδια χώρα μεγαλώσαμε οπότε ξέρουμε τι συμπεριφορές μας χαρακτηρίζουν. Αλλά και από άποψη χρόνου πόσα θα μαζέψουν ή πόσους γερανούς να έχουν στο αεροδρόμιο; Ασύμφορο. Η στάθμευση δεν επιτρέπεται εκεί, έχει τα πάρκινγκ μικρής χρονικά στάθμευσης με 15 λεπτά δωρεάν. Τίμιο.
    Μόνο που δεν έγγραψα ότι είναι οκ να πάω μέσα με τη βαλίτσα και να το παρατήσω κλειδωμένο με τις υπάρχουσες συνθήκες, έδωσα ένα παράδειγμα του με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο (ρολόι).
    Τα 15 λεπτά σε αυτό το μέγεθος αεροδρομίου δεν είναι αρκετά, αν ήταν μισή ώρα θα ήταν τίμιο.
    Το δεν μπορούν να τους δουν όταν παρκάρουν είναι αστείο, τότε πώς μπορούν και διώχνουν όλους τους άλλους;
    Απλά δεν τους ενδιαφέρει. Προτιμάνε να κόβουν κλήσεις αφού όπως φαίνεται αρχίσανε πια, από το να κάνουν αυτό που πραγματικά είναι η δουλειά τους, να διευκολύνουν την κυκλοφορία.
    Και φυσικά θα με πειράξει να μου πάρουν το αμάξι με γερανό, αν όμως μου έχουν προσφέρει μια πραγματικά λογική εναλλακτική και φροντίζουν αυτό που διαφημίζουν ότι προσφέρουν να το προσφέρουν στα αλήθεια τότε ας πρόσεχα, τώρα δεν το κάνουν. Και σου είπα πια είναι για μένα η λογική εναλλακτική, μισή ώρα δωρεάν στο μικρής διάρκειας και μετά μισό ευρώ το μισάωρο για την πρώτη ώρα και μετά ένα ευρώ το μισάωρο για τη δεύτερη ώρα και μετά ακόμα και δύο το μισάωρο για την τρίτη ώρα. Και να απαγορεύεται δια ροπάλου να υπάρχει αμάξι χωρίς οδηγό στη δεξιά λωρίδα. Ή ιδανικότερα να επιτρέπουν αμάξι χωρίς οδηγό για δέκα λεπτά αυστηρά είτε με ρολόι είτε για μεγαλύτερη ακρίβεια με μηχάνημα παρκόμετρου που να δίνει εισητήριο δωρεάν για δέκα λεπτά. Αυτό βέβαια έχει κόστος αλλά για τα μεγέθη του ε.β. δεν είναι σημαντικό, αλλά όπως και να χει δικό τους θέμα. Η ουσία είναι ότι αν έχουν πρόθεση να εξυπηρετήσουν τον κόσμο μπορούν να το κάνουν. Διότι το πρόβλημα δεν είναι σε αυτόν που παρκάρει παράνομα και την κάνει (δεν είναι με την έννοια θα φάει την κλήση του ας πρόσεχε) το πρόβλημα είναι ότι εγώ που θέλω να σταματήσω πέντε λεπτά με την ησυχία μου να κατεβάσω τον φίλο, συγγενή οτιδήποτε να τον χαιρετήσω και να φύγω έχω τον τύπο από πίσω με την ντουντούκα να μου τα κάνει τσουρέκια γιατί ο χώρος που μου υπόσχονται ότι υπάρχει για αυτήν τη χρήση δεν υπάρχει εν (πολύ) μέρει εξαιτίας τους. Και έγγραψα τρόπους που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν και με μόνο στάση και με μικρή στάθμευση αλλά δεν, είτε δεν τους κόβει, είτε δεν έχουν καμία εμπειρία από αεροδρόμια και δεν το σκέφτονται είτε δεν τους νοιάζει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sv4mzu Προβολή μηνύματος

Συμφωνώ απόλυτα αλλά δείξε μου μία χώρα που οι πολίτες έγιναν "πολιτισμένοι" χωρίς πρόστιμα ή απειλή τιμωρίας να πάμε να την ξεπατικώσουμε ολόκληρη.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. poio einai to rekor me ta pinguinia??
    από anisoropos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 16:26
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2003, 07:48
  3. Pia einai h diefthinsh me ta metaxeirismena apo germania?
    από tryfonidis_g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 18:11
  4. ti pezetai me ta grammatia ???????
    από ele@s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας