Προσπαθω να καταλαβω γμτ αλλα δεν...
Μιλαμε οτι ο κυλινδρος θα παραμεινει ο ιδιος και θελει να λεπτυνει το χιτώνιο ΜΟΝΟ στο τμημα που μπαινει στα καρτερ..???
Υ.Γ.
Αν ειναι δυνατόν, μην απαντησει καποιος καταφατικά γιατί θα πρέπει να αρχισουμε τις ιστορίες με την άνιση (πλεον) διαστολή του χιτώνιου...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
γιατι δεν βαζεις ενα 52 να χωραει να μην μπλεκεις με μηχανουργεια κλπ?
δεν χρειαζεται να κανεις κατι τετοιο,τα παπισια καρτερ συνηθως εχουν ενα δοντι στην τρυπα που μπαινει ο κυλινδρος
το τρως εκει με ενα ντρεμελ η ενα δραπανακι και χωραει ανετα τα 54mm.
και το δοντι να μην εχει παλι κανεις το ιδιο με ενα ντρεμελ,δεν ειναι κατι ακριβειας που θελει απολυτο κεντραρισμα εκει.
τα μπουζονια κεντραρουν τον κυλινδρο.
Ειπαμε μπακαλιστικη δουλεια αλλα αν δεν λυσεις τα καρτερ οοοολα τα γρεζακια θα πανε μεσα στο μοτερ και στα λαδια και μετα ζητω που καηκαμε!
Λυσιμο μοτερ δηλαδη και μετα καθαρισμα καλο τα καρτερ και προδοχη μην πανε γρεζακια στα ρουλεμαν
Να υπενθυμίσω ότι ο παλιΟγερος δεν έχει βρει ακόμα εκείνα τα υπογλώσσια;![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
αν βαλει καποιος το μυαλο του να σκεφτει θα βρει πολλες λυσεις,αν ειναι να ανοιξει-αδειασει καρτερ,ζητω που καηκε...
βαλε γυρω γυρω απο την μπιελα κανα πανι κανε την δουλεια σου (δεν θα βγαλεις και κανα κιλο γρεζια) και μετα αφαιρεσε το με προσοχη.
γενικα τετοιες δουλειες πρεπει να εχεις καποια πειρα για να τις κανεις,δεν ειναι για αρχαριους.
Όταν διαβάζεις "απλά να ναι κλειστό κάτω" δεν υπάρχει γιατρειά. Απλά τ αφήνεις να εξελιχθεί. Θα βγάλει κυλινδροπιστονο κ θα τροχισει τα κάρτερ... Απλά θα ναι κλειστά κάτω...