Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Μα πόσο αδιάφοροι αυτοί οι Κινέζοι..

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Πριν πολλά χρόνια διερχομενος από Λάρισα εξω απο την αντιπροσωπεια της mercendes,συναντώ δύο άτομα πεσμένα στη μέση του δρόμου και το παπί που καβαλουσαν κομμάτια .
    Σφαδαζαν από τον πόνο και ο ένας είχε ανοίξει το κεφάλι του στα δύο.
    Κόσμος γύρω. .....χαμός, μόνος που δεν τρώγανε πασατεμπο.
    Δύο τύποι λίγο πιο πέρα τσακώνονται και ακούω τον έναν να απειλεί τον άλλο ότι θα του κάνει μήνυση γιατί τα θύματα που χτύπησε είναι εργαζόμενοι του και ότι χάνει χρήματα που δεν πήγαν στην εργασία τους!
    Μιλάμε για πλήρη απαξίωση της ανθρώπινης ζωής.
    Ο μόνος που σταμάτησε ήμουν εγώ για να "φροντίσω" τους τραυματίες.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Αν δε γνωρίζουμε δε βοηθάμε.Μπορούμε ομως να ασφαλίσουμε τη γύρω περιοχή,να προφυλάξουμε το θύμα,τους διερχόμενους αλλά και εμας που βρισκόμαστε στο σημείο ευθύνης και μετά να βγάλουμε μια σελφι.
    Συνήθως θα υπάρχει και ενας φωνακλάς.Του λες να κάνει κάτι το οποίο να φέρει ευθύνη όπως, πάμε να βρούμε το χέρι του θύματος, και αυτομάτως σωπαίνει μετά απο κάποια μπινελίκια.
    Φίου φίου φι φι φίου

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Είναι προφανές ότι δεν γνωρίζετε κάποιες "λεπτομέρειες" περί των ατυχημάτων στην Κίνα....

Οι περισσότεροι εκτός της αδιαφορίας που είδαμε όλοι στο βίντεο, αν χτυπήσουν κάποιον πεζό η μοτό, γυρίζουν πίσω για να τον....αποτελειώσουν!!! Να σιγουρευτούν ότι πέθανε!

Γιατί;

Διότι Αν είναι απλά τραυματισμένος (ο βαθμός τραυματισμού δεν έχει σημασία) πληρώνουν τρελά ποσά και σέρνονται στα δικαστήρια, που δεν τα αντέχουν, φυσικά.
    Ενω αν είναι νεκρός, μια πολύ μα πολύ μικρή αποζημίωση στην οικογένεια του θανόντος και τέλος.....

Απλά πράγματα.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

δεν είναι μόνο στην Κίνα έτσι, σε αρκετές ανατολικές χώρες το έχω διαβάσει ότι ισχύει, από ταξιδιώτες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Η κινα ειναι μια αχανης χωρα με 1.300.000.000 εκατομυρια κατοικους και δεκαδες φυλετικες ομαδες με δεκαδες γλωσσες και διαλεκτους και δεκαδες ηθικους κωδικες και συμπεριφορες.Αλλος ο κινεζος στην σανγκαη αλλος στο πεκινο αλλος στο σαν τσιν τσουν.Και δεν ειναι ευκολο απο την σχεδον απολυτη φτωχεια του κομμουνιστη αγροτη μεσα σε λιγα χρονια να μεταβεις στην ελευθερια και καταναλωτικη μανια του δυτικου ανθρωπου χωρις συνεπειες.Ειναι σαν να πηγαινεις απο τον γαιδαρο στο διαστημοπλοιο σε λιγες μερες.Αναλογικα με τον πληθυσμο τους και λιγα συμβαινουν.Εδω πιστευω οτι αναλογικα με τα 11.000.000 εκατομμυρια μας και το επιπεδο μας συμβαινουν χειροτερα.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Δεν ήταν έτσι οι Κινέζοι και ο πολιτισμός τους
    Zhu Yuanzhang, ιδρυτής της δυναστείας των Ming, 14ος αιώνας... Διέταξε τον θάνατο 5.000 γυναικών σε μία μέρα γδέρνοντάς τες ζωντανές. Όταν πέθανε ένα άλλο "μπουμπούκι" της ίδιας δυναστείας, οι δεκάδες παλλακίδες του αναγκάστηκαν να κρεμαστούν για να τον ακολουθήσουν στο θάνατο, ενώ άλλες τις έκαψαν ή έθαψαν ζωντανές. Πολιτισμένα πράγματα...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Όλα, μα όλα ανάποδα αυτοί οι εγγλέζοι;
    από nikos_abel στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2012, 21:07
  2. ειναι τρελοι αυτοι οι Ρωμιοι!!
    από devil's animal στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2006, 19:53
  3. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ