για τους κατω απο 18 το βασικοτερο εργαλειο ειναι μισο μετρο αλφαδολαστιχο για οταν μενουν απο βενζινη![]()
για τους κατω απο 18 το βασικοτερο εργαλειο ειναι μισο μετρο αλφαδολαστιχο για οταν μενουν απο βενζινη![]()
Ασφαλώς και δεν είναι, ΟΧΙ όμως αυτά που συνοδεύουν το μΕχανάκι όταν πωλείται καινούργιο, καταστρέφουν όποια βίδα, παξιμάδι, ακουμπήσουν.... (παθών, πιτσιρικάς όταν ήμανΕ)
Πλέον έχω ένα σετάκι καλής ποιότητας (όχι απαραίτητα ακριβής) αντίστοιχα με αυτά που βρήκα στο μΕχανάκι όταν το αγόρασα.
Είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση μαζί με κάποια ψιλολόγια επιπλέον (ντίζα συμπλέκτη κ.λ.π)
Όσο για τον αφρό...όσες φορές χρησιμοποίησα (3 η 4 ) δεν δούλεψε ποτέ και έχει φάει σουτ εδώ και πολλά χρόνια
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Δικό μου λάθος αλλά δεν εννοούσα τοοοσο βασική εργαλειοθηκη. Ας πούμε εγω σκεφτόμουν ένα σετ άλλες σουγιά, μια κνιπεξ κομπρα, ένα γαλλικό καστανιάς, ένα κατσαβίδι ισιο ενα philips2 μονωτικη dw40....τι άλλο προτείνεται
Συμφωνώ αλλα ξέρεις πως είναι αυτά...Έχω δύο μπουζοκλειδο και αρκετά παλιά μπούζι...Στο σπίτι είναι παντελώς άχρηστο όποτε ας το έχω μαζί :-p Επίσης έχει κάποιος να προτείνει ένα καλό γαλλικό κλειδί?