Κλίση 10% σημαίνει 10m υψόμετρο ανά 100 μέτρα δρόμου, νομίζω πως τα καταφέρνει. Τι είναι, 125άρι;
Κλίση 10% σημαίνει 10m υψόμετρο ανά 100 μέτρα δρόμου, νομίζω πως τα καταφέρνει. Τι είναι, 125άρι;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
150αρι..... αλλα προέρχομαι (εξ ανάγκης) από μαστόδοντο και όλα πάνω του μου φαίνονται επικίνδυνα σαν παιδικό παιχνίδι
Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free
Απόλυτα λογικό, που να πήγαινες και σε παπί.![]()
Αν μιλάμε για το sh, στα 150cc το θεωρώ το καλύτερο σκούτερ της κατηγορίας σε πολλούς τομείς.
μιλάμε για το sh150 με εναν δισκο εμπρος κ συνδυασμενα φρενα
επέμενα ότι δεν φρενάρει αλλά ένας σύντροχος-γνώστης που το δοκίμασε το βρήκε εξαιρετικό !!
επιμένω όμως ότι πρέπει να αφήνεις δύο στάδια δρόμο αν θες να φρενάρεις χωρίς να καρφώσεις τα προπορευόμενα
Αγόρασα σήμερα έναν αναπτήρα στην παραλία που ανάβει τσιγάρο με 12 μποφόρ, επίσης νομίζω ότι είμαι πολύ πιο ωραίος χωρίς φρύδια.
Μπουρδελα ιταλικα και γιαπωνεζικα....μπλιαχ
Μονο Αυστριακα ατια καβαλαω.....σταματημενα!!!
ξεκινα φιλε θεμα για τα σκουτερ και θα καταληξει στις μεταφυσικες αναζητησεις αναστατωμενων ανδρων!!!!σε χρονο Dt
Πολλες και διαφορετικες προσωπικοτητες βλεπω χαχα..
Οσον αφορα το scooterclub δεν περιμενα τετοια απαντηση..
Εχω το sym 300 sitycom και ψαχνομαι για λαστιχα..
Παρεπιπτωντος στο μελλον θα παρω την bmw 800 gs την καινουργια,για να μην λετε..χαχα
Για λάστιχα προτείνω μέτζελερ (feel free) ή τα μισλέν (city grip).
Σε beverly 350 εχω τα michelin citygrip και ειμαι πολυ ευχαριστημενος![]()
Τελευταία τροποποίηση από giorgosmg; 24/09/2016 στις 00:01.
Εννοείται πως τα σκούτερς είναι η επιτομή της πρακτικότητας, φιλικότητας κ χρηστικότητας.
Απλά, προσωπικά, δε μπορώ να χωνέψω το γεγονός ότι πρέπει να καταβάλλει κανείς 3-4 και 5 χιλιάρικα για ένα πλαστικό μηχανάκι πόλης όταν με τα ίδια παίρνεις ''μηχανή''.
τα σφούχτερ ΔΕΝ φρενάρουν................με φοβίζει να ανοίξω το γκάζι γιατί δεν ξέρω πού να το πρωτο-κοπανήσω !!!!!
να χέσω τη πρακτικότητα (εχω αμφιβολίες) , τη φιλικότητα, τη χρηστικότητα άμα δεν μπορώ να "παίξω" με γκάζι, φρένο για λόγους ασφαλείας και μόνον