Κάποιοι θα μπορέσουν και καλύτερα.
Συνημμένο 355931
Αυτό πάλι είναι εύκολο να φτιαχτεί και δε θα δημιουργήσει θέμα στα τακάκια. Ειδικά αν οι άκρες του είναι στρογγυλεμένες (μισοφέγγαρο).
Συνημμένο 355932
Sent from me using a computer.
Κάντε αναζήτηση στον googlh με
brake caliper piston compressor tool
και γυρίστε το στις εικόνες.
Sent from me using a computer.
για τα εμβολα ολα γινονται πιο ευκολα αν σκασουμε λιγο το εξαεριστηρακι να μπορει να πεταξει λιγο υγρο
ετσι δεν καταπονουμε και τα τσιμουχακια της τρομπας σπρωχνοντας τα αναποδα
Τα υγρά πηγαινουν στο δοχείο έτσι κι αλλιώς. Δεν πιέζεται τίποτα γιατί υπάρχει χώρος.
για να φτασουν τα υγρα στο δοχειο που υπαρχει χωρος πιεζουν τα τσιμουχακια του εμβολου της τρομπας αναποδα απο τη φορα λειτουργιας και αυτο δεν ειναι καλο
και μαλιστα η ποσοτητα που επιστρεφει ειναι ιδιαιτερα μεγαλη γιατι η δαγκανα εχει πολυ μεγαλυτερο ογκο απο την τρομπα
Δεν ισχύει αυτό που λες για τις τσιμουχες μιας κ δεν τις πιέζεις από την πίσω μεριά τους κ αμφιβάλλω γιαυτό που λες για το δοχείο εκτός κ έχει γίνει συμπλήρωμα υγρών στην πορεία οπότε ναι όντως το κύκλωμα έχει περισσότερα υγρά αποσα μπορεί να αποθηκεύσει.
Το κολπάκι με τον σφιγκτήρα είναι οκ αν έχεις δαγκάνα με ένα έμβολο, αν έχεις περισσότερα του ενός ούτε χώρος υπάρχει και η ταλαιπώρια είναι μπόλικια. Εγώ έχω 2 λάμες τις χώνω ανάμεσα στα τακάκια και κάνω την δουλειά μου χωρίς πρόβλημα και χωρίς τραυματισμούς.
Πότε θα μάθεις να βάζεις φωτο?? Δεν φαίνονται λέμε!!
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).