Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 59

Θέμα: Τι να κανω;;;;;;;;;

και δεν σου πέφτει τυχαία μιά γλάστρα από το μπαλκόνι; τόσο καλά στερεωμένες είναι;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    αν το εκανες μισο μετρο πισω θα εμενε μπροστα σου μια κανονικη θεση και δεν θα σου κολλαγε κανεις
    τωρα σου κολλανε για να μην ειναι στη γωνια
    και παλι ομως οποιος παρκαρε μπροστα του θα ηταν παράνομος γιατι δεν ειναι 5 μετρα απο την γωνια του κτηριου νομιζω λεει ο νομος.

πειτε με ρατσιστη , φασιστα οτι θελετε, ειναι αλβανος μενει ενα στενο πιο κατω και ενοχλει και αλλους με το θεμα παρκιν (το εβαλε σε μια πυλωτή άλλης πολυκατοικίας) να τονισω ατι δεν υπαρχει θεμα παρκιν στην γειτονια , στην χειροτερη 15 μετρα απο το σπιτι......
    aleaxzafeir

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Είχα τα ίδια προβληματα με ένα punto που είχα πάρει ολοκαίνουριο το 2001.
    Κουκουλωμενο πάντα,μέχρι και μαχαιρωμένο το είχα βρει(η ξυραφιασμενο)..
    Η λύση ήρθε όταν πήγα σε σπιτι με γκαράζ.
    Όσο για τις μικρογρατζουνιες,δεν μπαίνεις στον κόπο να να δεις ολόκληρο κομμάτι,στιγματίζεται όλο το αυτοκίνητο ειδικά αν είναι καινούριο.Μόνο αν βρεις καλο φανοποιό να το φτιάξει τοπικά.
    The only easy day was yesterday.

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Κάλεσες τελικά την τροχαία? Έβγαλες άκρη?

Ξέρω ότι είναι τετριμμένο, αλλά η πολύ καλοσύνη και ευγένεια, βλάπτει. Μήν λυπάσαι όποιον δεν σε σέβεται, ανεξαρτήτου εθνικότητας. Άν βέβαια, δεν θές να μπαίνεις σε διαδικασίες αντιπαράθεσης, το λογικότερο είναι το κλειστό πάρκινγκ (υπαίθριο/εσωτερικό).
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παλαιό μέλος
    δυστυχως με τα βόδια που κυκλοφορούν στους δρόμους, τετοια φαινομενα θα συμβαινουν παντα, ειδικά Αθήνα, οποτε το σεναριο "καθε φορά φαναρτζή" το ξεχνατε.

επίσης, λύσεις τύπου χαλάμε/χαράζουμε το ξενο αυτοκίνητο που μας έκλεισε, είναι για μένα ότι χειροτερο γιατι γινόμαστε το ίδιο και χειρότερο με τα βοδια που μας κανουνε τη ζημιά. Χωρια που θα καταλάβει ποιος το έχει κάνει και θα δειτε αντιποινα στο δικό σας αμαξι και στο τελος θα καταλήξετε να μαχαιρώνεστε για μια γρατζουνια.

Αν έχεις διαπιστωσει ζημια απο χτύπημα (που δε το κόβω όπως βλέπω τη φωτό), αφηνεις σημείωμα με το τηλέφωνό σου και ευγενικά ζητας να σου κανει δήλωση για να τοφτιάξεις. Αν σε γράψει στα π@π@ρια του, πας στο Α.Τ. με τις πινακίδες, αναφέρεις το συμβαν και θα σου πουνε αυτοί τι θα κάνεις.

Καλό θα είναι όσοι μένουν Αθηνα, παρκάρουν έξω και παθαίνουν εγκεφαλικα για τις γρατζουνιες, να βρουν μια προσφορά σε γκαραζ, έχει και φτηνα πακέτα, έρευνα αγοράς θέλει.

Εχω υπογειο παρκιν αλλα ειναι μανούβρα μεγαλη το μεσα εξω , δεν με πειραζει να μου κάνουν ζημια τυχαια ανθρωποι ειμαστε ....άλλα αυτό μου φαίνεται επίτηδες....
    Λιγο πινακιδα εγδαρε ευτυχως....
    Στην αστυνομία δεν πηγα του άφησα μήνυμα , είδα το πρωί ότι το πήρε...
    aleaxzafeir

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    να το βάζεις στο παρκιν να βρισκει κανας αλλος που δεν εχει, μια παραπάνω άδεια θεση στο τετράγωνο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexzafeir Προβολή μηνύματος
    πειτε με ρατσιστη , φασιστα οτι θελετε, ειναι αλβανος μενει ενα στενο πιο κατω και ενοχλει και αλλους με το θεμα παρκιν (το εβαλε σε μια πυλωτή άλλης πολυκατοικίας) να τονισω ατι δεν υπαρχει θεμα παρκιν στην γειτονια , στην χειροτερη 15 μετρα απο το σπιτι......
    Μήπως τα "κοπανάει" συστηματικά και δεν καταλαβαίνει που το παρατάει;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    να το βάζεις στο παρκιν να βρισκει κανας αλλος που δεν εχει, μια παραπάνω άδεια θεση στο τετράγωνο.
    Οπως ειπα μενω Χαλκιδα και πραγματικα δεν υπαρχει θεμα θεσεων στην γειτονιά (γυρίζω αργα το βραδυ και υπάρχουν τουλαχιστον 5 θεσεις αδειες)

Εχει κακη νοοτροπία επειδη δεν τον ενδιαφερει για το αμαξι του ....
    aleaxzafeir

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexzafeir Προβολή μηνύματος
    Οπως ειπα μενω Χαλκιδα και πραγματικα δεν υπαρχει θεμα θεσεων στην γειτονιά (γυρίζω αργα το βραδυ και υπάρχουν τουλαχιστον 5 θεσεις αδειες)

Εχει κακη νοοτροπία επειδη δεν τον ενδιαφερει για το αμαξι του ....
    μπορεί την ώρα που γυρνάει εκείνος να μην υπάρχουν οι 5 άδειες. γι αυτό και το βάζει και κολλητά στη γωνία αφού δε χωράει αλλού.

αν σε έβλεπα στη γειτονιά μου να έχεις παρκινγκ δικό σου και να πιάνεις θέση στο πεζοδρόμιο και να το κουκουλώνεις, θα σου φόρτωνα εσένα την κακή νοοτροπία και θα άφηνα το σκύλο μου (αν είχα) να κάνει κακάκια και τσισάκια στη κουκούλα και τις ζάντες σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της andreaspetr
    εμ στο χτυπανε,φταις κιολας...

αν σε έβλεπα στη γειτονιά μου να έχεις παρκινγκ δικό σου και να πιάνεις θέση στο πεζοδρόμιο και να το κουκουλώνεις, θα σου φόρτωνα εσένα την κακή νοοτροπία και θα άφηνα το σκύλο μου (αν είχα) να κάνει κακάκια και τσισάκια στη κουκούλα και τις ζάντες σου.
    Και τώρα το γράφει αυτό ο ίδιος άνθρωπος που επειδή του έφτυσαν την σέλα είχε φτάσει να σκέφτεται πως θα στείλει death squad στον γείτονά του;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Και τώρα το γράφει αυτό ο ίδιος άνθρωπος που επειδή του έφτυσαν την σέλα είχε φτάσει να σκέφτεται πως θα στείλει death squad στον γείτονά του;
    καμία σχέση η μία περίπτωση με την άλλη αλλά δε πειράζει. κρατήστε την εντύπωση που θέλετε.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ....

Μπα; Δηλαδή όσοι έχουν δικό τους πάρκινγκ, δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου χάλασε!!! τι να κάνω ? που να παω ?
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2015, 20:56
  2. δεν ξερω τι να κανω
    από μοτορας στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 13:56
  3. τι να κανω?
    από jek στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 19:01
  4. Τι να κάνω;
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 11:39
  5. CBR 125 R: Πινακίδα...Τι να κάνω;;
    από georgep800 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 23:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα