μα τι, αφού υπάρχουν λεντ 150000lux, τι πάει να πει τυφλώνουν τον κόσμο, ΚΑΛΥΤΕΡΑ να βλέπουν την πινακίδα του μαγαζιού σου από μακριά. Από το Σούνιο ας πούμε.
πριν 1 χρόνο είχα γράψει στο Με είδα Σε είδα (δε θυμάμαι) για το μοναδικό φανάρι που έχω κάψει όσα χρόνια οδηγώ και πέρασα φίλερ ανάμεσα από αυτοκίνητα που ήδη κατέβαιναν τον κάθετο.
Ιερά Οδό κοντά στα βενζινάδικα και το LIDL έχει ένα βενζινάδικο με πράσινη led επιγραφή που στραβώνει τους πάντες και προφανώς δε βλέπεις ούτε τι χρώμα έχουν τα φανάρια που βρίσκονται μπροστά της.
Είχα ειδοποιήσει τότε τα παιδιά της ΔΙΑΣ που ήταν σταματημένα Θηβών και Ιεράς και τους είπα τι συνέβη. Θα ξαναπεράσω μια από τις επόμενες μέρες να δω τι γίνεται.
https://www.google.gr/maps/@37.99575...2!8i6656?hl=en
τα πράσινα led του βενζινάδικου ειδικά απόγευμα βράδυ τυφλώνουν τόσο πολύ που με δυσκολία μπορείς να δεις τα φανάρια που βλέπετε στην εικόνα. δείτε ένταση μέρα μεσημέρι με ήλιο σε σχέση με την ένταση των φαναριών.
στη δική μου περίπτωση ας είναι καλά ο άνθρωπος που με είδε και έκοψε όσο χρειαζόταν και πέρασα μεταξύ του πορτ παγκάζ του μπροστινού του και της μούρης του.
Τελευταία τροποποίηση από George_Sp; 28/09/2016 στις 16:31.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ο δημος εχει την ευθυνη την καθετων (προς το οδοστρωμα) διαφημιστικων πινακιδων...
εξαιρουνται τα φαρμακεια, τα βενζιναδικα, τα νοσοκομεια, κεντρα υγειας...ΟΧΙ ομως ιδιωτικες ταμπελες ιατρων, οπως οδοντιατροι, παθολογοι, κλπ ειδικοτητες με ιδιωτικα ιατρεια...αυτες απαγορευονται...
η διαδικασια ειναι να υπαρχει μια ειδοποιηση προφορικη..και μετα επανελεγχος για να δουν αν εχει συμμορφωθει το καταστημα-επιχειρηση..που σημαινει να την εχει απομακρυνει με δικα του εξοδα...
αν στον επανελεγχο διαπιστωθει οτι η ταμπελα ειναι εκει, καλειται συνεργειο του δημου η ταμπελα ξηλωνεται απο τους υπαλληλους του δημου και ο παραβατης χρεωνεται τα εξοδα αποξηλωσης + ενα προστιμο που δεν ειναι μικρο...
αυτα τουλαχιστον στον Δημο Αθηναιων...πριν καποια χρονια....αλλα νομιζω οτι δεν θα εχει αλλαξει η διαδικασια...
99% των καταστηματων ειναι παρανομα...και το 1% δεν εχει ταμπελα...γιατι αν ειχε θα ηταν καθετη προς το οδοστρωμα (ακριβως για να φαινεται απο τους χρηστες της οδου)...
υπαρχει και συγκεκριμενο μεγεθος για τις ταμπελες που ειναι στην προσοψη των καταστηματων...αλλα ενταξει...ΠΟΛΥ ψιλα γραμματα...