λιγο οτι να'ναι και τα 2...
κριμα...
![]()
Θετικές πρώτες εντυπώσεις από την οδήγηση του z650 στην Ουέλβα της Ν.Ισπανίας. Ισορροπημένο και καλοστημένο μεσαίο γυμνό, 19 κιλά ελαφρύτερο από το er6n αλλά και 4hp πιο αδύναμο.Κάποιες ενστάσεις για τη σκληρή σέλα και τους κραδασμούς. Τιμή 6.790€ στην Ιταλία.
![]()
Ανανεωμένα Z900 και Ζ650 .
Το 900άρι Εuro 5 πλέον με αναβαθμισμένο, πιο άκαμπτο πλαίσιο, έγχρωμη TFT οθόνη, δυνατότητα διασύνδεσης μέσω bluetooth, LED προβολείς, riding modes, traction control 4 επιπέδων, ελαστικά Dunlop Sportmax Roadsport 2.
Το Z900 θα διατίθεται σε πράσινο–μαύρο, γκρι-μαύρο και άσπρο-μαύρο.
Θα υπάρχει και έκδοση για κατόχους Α2 διπλώματος
Ως προς το Z650: Euro 5 και αυτό, με μικρές αισθητικές αλλαγές, νέα εξάτμιση, νέα σέλα συνεπιβάτη, TFT έγχρωμη οθόνη 4,3'' με όλα τα παρελκόμενα όσον αφορά τη συνδεσιμότητα.Διαθέσιμο από τον Ιανουάριο στην Αγγλία με τιμή £6500-£7000.
![]()
Kawasaki Z900 / Z900 SE 2025
Ο κινητήρας Euro5+ έχει εξοπλιστεί με νέες ηλεκτρονικές βαλβίδες, καθώς και διαφοροποιημένα προφίλ εκκεντροφόρου και νέες ρυθμίσεις ECU.
Ισχύς 124 ίππων
IMU έξι αξόνων
Στάνταρ cruise control, traction control και οδηγικά modes
Για πρώτη φορά σύστημα πλοήγησης turn-by-turn
Μέσω bluetooth, δίνει στον αναβάτη την δυνατότητα φωνητικών εντολών, να αλλάξει για παράδειγμα το επιλεγμένο mode για την λειτουργία του κινητήρα και των ηλεκτρονικών βοηθημάτων χωρίς να ακουμπήσει τα κουμπιά στα γκριπ.
Δύο διαθέσιμα ύψη σέλας, η κανονική στα 830 χλστ. και μία στα 810 χλστ.
Ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες της Nissin
Η έκδοση SE (Special Edition) διαθέτει θύρα USB-C ως στάνταρ, καθώς και ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ της Öhlins με επιλογές ρύθμισης προφόρτισης και ακτινικά τοποθετημένες μπροστινές δαγκάνες της Brembo.
Από motomag.gr και bikeit.gr
![]()
Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..
Μάλιστα... βάλανε navigation στην οθόνη του Z900 και όχι στο επίσης καινούργιο 1100SX. Ακατανόητες κινήσεις....
Έλα ρε, είναι δυνατόν;
Μάλλον είναι νέα οθόνη γενικά γιατί απ' ότι είδα είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος και έχει και ένδειξη κλίσης στο κέντρο - ADI όπως στα αεροπλάνα
Κρατά την επιθετική σιλουέτα του 900 με ωραίο μούτρο και ίσως το ωραιότερο πίσω φανάρι μετά τις τουρμπίνες της Moto Guzzi - μου αρέσει πολύ.
Επίσης ο κινητήρας είναι 16% πιο οικονομικός και με +1 άλογο παρά το Euro 5++++++++++++++++++++++++++++++
Πρώτη φορά που μου αρέσει κάπως και η βαφή της SE αν και θα ήθελα κάποια στιγμή να βγαίνει σε πιο κιμπάρικα χρώματα όπως τα αντίστοιχα Yamaha πχ.
Στον τελευταίο χρωματικό συνδυασμό (γκρι ασημί) αν αντί του πράσινου φωσφοριζέ είχε ένα ωραίο κίτρινο θα έκανε πολύ ωραίο συνδυασμό με τα καλάμια
η λυπητερή δεν βλέπω πουθενά να αναφέρεται...
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
MSRP
$9,999 - $10,299 στο Αμερική
https://www.kawasaki.com/en-us/motor.../2025-z900-abs
Δημήτρη στο ίδιο link έχει και ένα ωραίο σπέσιαλ χρωματάκι αλλά μόνο για την Αμερική και +200 ευρώ περίπου...
10Κ στο 'murica, καλά 13+ στο σανυ γκρις
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες