Στον Πανσερραϊκο παντως εχουν διαφορετικη αποψη
http://www.aek1924.gr/aek1924-gr/επι...ραϊκός-
Στον Πανσερραϊκο παντως εχουν διαφορετικη αποψη
http://www.aek1924.gr/aek1924-gr/επι...ραϊκός-
Του χρόνου πάντως θα το πάρει μια μπάντα....
...η δικιά μου μπάντα![]()
Εγω πολύ το χάρηκα. Κυριως γιατι δοθηκε βραβειο σε καποιον ήδη ευρέως αναγνωρισμένο και ισως δοθει ευκαιρια να διαβαστει κιόλας, αντι να ακουστεί μονο (γιατι έχει άθλια φωνη ο μπαγάσας). Εχουν κυκλοφορησει και στα ελληνικα ποιήματά του, βρείτε τα.
Επισης, ειναι ο μονος που έχει παρει γκράμι, οσκαρ και νομπελ![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν ειδα κανεις να αναφερει οτι ο Μπομπ εγραφε ποιηματα βασικα τα οποια μελωποιουσε και τραγουδουσε στη συνεχεια......
Αξιος 100%.
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Και δίκιο έχουν, μπορεί να συγκριθεί ο Μπομπ με την κουκλάρα?? Είναι σαν γύφτος, τραγουδάει σαν βάτραχος και δεν ξέρω τι άλλο. Ενώ η κοπελιά ήταν και αεροσυνοδός έχει γράψει και 28 βιβλία παρακαλώ, μεταξύ αυτών και το "κεράτωνε τον άντρα σου και μάγια μην του κάνεις" το οποίο είναι ότι καλύτερο έχει πέσει στα χέρια μου τα τελευταία χρόνια. Βάζω φωτιά στα κάρβουνα στην ψησταριά στο τσακ μπαμ με τις σελίδες του 3 χρόνια τώρα και δεν λέει να τελειώσει. Όταν τελειώσει θα περάσω στο Φιλί του δράκου".
Διανόηση λέμε.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
"Είμαι οπαδός του Ντίλαν, αλλά όλο αυτό με το Νόμπελ είναι μια κάκιστη επιλογή, ένα βραβείο νοσταλγίας βγαλμένο μέσα από τον βρωμερό προστάτη γηραλέων, ξεκούτηδων χίπηδων"
"καταλαβαίνω απόλυτα την επιτροπή απονομής του Νόμπελ. Δύσκολο το να διαβάζεις βιβλία"
Μωρε δεν με πειράζει που το πήρε ο Dylan, μόνο που πρώτα έπρεπε να το δώσουν στον Ian Drury.
Ποιο δημιούργημα του Dylan πλησιάζει το γιγαντοτεράστιο Sex and Drugs and Rock and Roll?
Εν τω μεταξύ διαβάζω σήμερα, ότι η Σουδική Ακαδημία, ακόμα τον ψάχνει. Δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί του αν και μίλησε με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός του. Βρε λές να πηγαίνει για Νομπελ χημείας μαζί με τον Kieth Richards???
I search, therefore I travel...
Εδω το ίδιο βραδι της ημέρας που ανακοινωθηκε η βραβευση του, έδωσε συναυλια και - φυσικα - δεν ειπε τιποτα περα απο τα τραγουδια του.
Ακομα και στη σελιδα του, η ανακοινωση ειναι σε τριτο προσωπο. Μονοχνωτος και αγοραφοβικος οπως παντα ο καναγιας
Οπως το 1988 (?) στη Λεωφορο που τραγουδησε με την πλατη στο κοινο
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais