Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 19/10/2016 στις 20:22. Αιτία: ββββζζζζζζζιιιιιιινννννν μυγούλες. και ξιδάκια.
+1 και από μένα για τα ΒΤ-090 κι εγώ στον Στράτο που λέει ο George_Sp πιο πάνω τα έβαλα, εκεί γνώρισα τυχαία και τον George_Sp
Όντως πολύ καλός ο Στράτος στην δουλειά του και γνώστης....κι εγώ για τα road 4 πήγαινα, φορούσα τα road 3 που είναι πολύ καλά λάστιχα αλλά με δείκτη W αργούσαν ΠΟΛΥ να ζεσταθούν και στις σύντομες διαδρομές που εγώ κάνω δεν δούλεψαν ποτέ σωστά αν και δεν είχα ποτέ θέμα με το κράτημά τους.
Τα ΒΤ-090 ήρθαν κουτί στον Πήγασο κκαι στην βροχή κρατάνε πολύ καλά.
(χώρια που γλύτωσα κι εγώ 80-90 ευρώ.....)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Τα Bt-090 και PRO δεν τα ήξερα γιατί προφανώς έβαζα τον δείκτη ταχύτητας που πρότεινε ο κατασκευαστής για το μηχανάκι μου.
Ανήκουν στην Sport και όχι στην Sportouring κατηγορία της bridgestone μαζί με τα S20 και S21(με ότι συνεπάγεται αυτό για το κράτημα και την φθορά τους) αλλά με δείκτη ταχύτητας H αντί W. Το Η νομίζω είναι μέχρι τα 210 Km/h μέγιστη ταχύτητα.
Εάν οι κωδικοί είναι μέσα στα όρια ταχύτητας και φορτίου της μηχανής σου προφανώς και προτείνονται.
Η περιγραφή από την bridgestone στα αγγλικά είναι αρκετά κατατοπιστική. Για κράτημα λέει και όχι για διάρκεια στην φθορά
Recommended for:
●Riders who want enjoyable riding at racing such as WSB and track racing, and also stable riding off the track.
Κάνουν σίγουρα για μηχανάκια όπως το R3-RC390-CBR500.
Για το δικό σου πρέπει να είναι μέσα στα όρια αλλά οριακά
σημερα που μιλησα με καποιουσ λαστιχαδες παντως μου ειπαν να μην φυγω απο το W. προφανως οι ανθρωποι κατι ξερουν και ουτε και η καβασακι μου το εβαλε στην τυχη το ελαστικο με αυτο το δεικτη. η αληθεια ειναι ομως οτι με παραξενευει το γεγονος οτι δεν ειναι πχ εστω V. το W εκτος απο ταχυτητα ειναι και το ποσο ενισχυμενο ειναι το λαστιχο, αλλα το βερσυς δεν ειναι και BMW 1200GS.. ειναι μια νορμαλ σπορτ τουρινγκ μηχανη. ουτε καν εχει τελικη στα 210! 195 λεει το ιδιο το manual αν θυμαμαι καλα. στο 1000αρι θα ταιριαζε γαντι ας πουμε..μπλεξιμο αυτα τα 2τροχα!
Το πισινό είναι 69W ας πούμε. Δηλαδή ως τα 270χαω και ως τα 325 κιλά.
Θεωρητικά το βέρσυς είναι περίπου 200 πλήρες καυσίμων. Και το μέγιστο ωφέλιμο άλλα τόσα; Πας τα 400 σύνολο πες.
Ας πούμε για την οικονομία της συζήτησης από 200 σε κάθε άξονα. Δηλαδή αν το πας με απλά μαθηματικά και την λογική σου για τα κιλά, θέλεις Η (ως 210χαω) και δείκτη βάρους 54 (ως 212 κιλά).
Δεν υπάρχει αυτό το λάστιχο. Τα 160άρια Η είναι με δείκτη βάρους 69 όπως τα W, ακόμα και όσα γράφουν "σουπερμότο" και προορίζονται για μονοκύλινδρα στα μισά κιλά από το βέρσυς.
καποιοι κατοχοι του versys βαλανε bridgestone s21 και ειναι πολυ ευχαριστημενοι, εχε το υποψιν...
it was nothing, just the normal thing to do at the time
ναι το ξερω το εχω υπ' οψιν αλλα το εβγαλα γιατι καποιοι γκρινιαζαν οτι ειναι αποτομο πολυ..εχει πολυ γρηγορη κορωνα με αποτελεσμα η αλλαγη κατευθυνσης να ειναι αστραπη και δεν αρεσε..ηταν τρομακτικο λενε..εγω δεν ξερω επισης δεν ξερω αν θα στριβω ωστε να κυνηγαω την κατασταση οποτε δεν το ρισκαρω. σαν λαστιχο ομως ειναι καταπληκτικο..τσιχλα στο δρομο