Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 56

Θέμα: να οργανωθούμε ρε παιδια..!

Αν σκεφτούμε μιά σειρά βιντεάκια, έξυπνα γυρισμένα, μπορεί και να γίνει Viral. Μπορεί να την δείξουμε σε μερικούς ανθρώπους σε ονλάιν έντυπα και όχι μόνο. Μπορεί να παίξει.

όντας εκ φύσεως άνθρωπος που βλέπει τα στραβά πρώτα, το χειρότερο (και που θεωρώ πιθανότερο) είναι το να μην αλλάξει τίποτα (όπως πχ δεν είδα κάποια διαφορά σε συμπεριφορές αναβατών μετά τον χαμό με το κείμενο του DrSpeed). Μπορεί κάποιος να σκεφτεί λίγο καλύτερα... Μπορεί.

Αν έχει και λίγο πλάκα το πράγμα... Why Not.

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Θα χάσεις τον χρόνο σου.
    Τα υπόλοιπα είναι ρομαντισμός.
    Τα ίδια έλεγα και στα αυτοκόλλητα πάντα κράνος,μία τρύπα στο νερό είναι για τον Ελληνα αυτά,δεν τον αγγίζει τίποτα.
    Ψυχρό,ωμό αλλά έτσι είναι.
    ξανα λοιπον..θελουμε να χασουμε το χρονο μας;;και ας μη βγει τιποτα..
    Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-

http://www.tokoulouri.com/

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Το να μιλάς για ιδέες και να έχεις αυτή την υπογραφή, με συγχωρείς αλλά με έχει πιάσει νευρικό γέλιο
    Ή εγω έχω παρερμήνευσει την ατάκα που εχει στην υπογραφή του, ή εσύ

Πραγματικα ειναι τεράστιο απόφθεγμα, και δεν κάνω πλάκα.
    Οκ, το εχουν πει κι άλλοι πριν τον Αναν με αλλα λόγια, αλλα δε μειώνει τη σημασία της.

@Γιαννης

Το να ρίχνεις και κανα μπινελίκι στο δρόμο δεν ειναι απαραίτητα κακο.
    Δε λεω να το κανεις μπροστά στα παιδια σου, ή να φτάσεις να πλακωθεις στο ξυλο.

We all need to let off some steam, κι αν με ενα καντήλι, που ειδικά αν ο μόνος που σε ακούσει να το λες ειναι ο εαυτός σου, εκτονωθείς ενα κλικ και γυρίσεις στο σπίτι σου λιγάκι πιο ηρεμος, μόνο για καλό ειναι.

Οι προσπάθειες που περιγραφεις θελουν τρομερά ψυχικά αποθέματα και κουραγια, και συνήθως αυτός που τα κανει τα αντέχει γιατι εχει ανάγκη αυτο ακριβώς που κανει, ασχέτως του αν τελικα θα εχει αποτέλεσμα ή του ποσο ιερός ειναι ο σκοπός κλπ.

Κατα τα λοιπά συμφωνώ με τον ταιστηλ.

Απο την άλλη βέβαια αν εσύ νιώθεις οτι θα σε γεμίσει κατι τέτοιο, καν'το και μη σε νοιάζει αν θα εχει αποτέλεσμα ή οχι, γιατι όσο περισσότερο το ψάχνεις μάλλον θα απογοητεύεσαι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannis21 Προβολή μηνύματος
    ξανα λοιπον..θελουμε να χασουμε το χρονο μας;;και ας μη βγει τιποτα..
    Αν θες πραγματικά να βοηθήσεις και να δώσεις τον χρόνο σου σε κάτι χρήσιμο, βοήθησε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Υπάρχουν πολλοί φορείς, οργανώσεις, ομάδες κλπ που κάνουν καλή δουλειά.

Για την οδηγική συμπεριφορά, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, παρά μόνο να είσαι εσύ εντάξει.

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    να οργανωθουμε και να κανουμε τι? κατι τετοιο ας πουμε? https://www.youtube.com/user/Lomak1581/videos
    ειναι δυσκολο να γινει, αλλα ωραια πες οτι γινεται, πιστευω πως θα εχει ασχημα αποτελεσματα...

πλεων το εχω παρει αποφαση και δεν ασχολουμαι με τιποτα και κανενα. δε θα κανω ανθρωπους τους πιθηκους ελληναρες.
    ας μη φορανε κρανος, ας κανουν οτι τους κατεβει με τα κουτια/μοτο/οτιδηποτε, απλα προσπαθω να επιβιωσω, τιποτα περισσοτερο...
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ή εγω έχω παρερμήνευσει την ατάκα που εχει στην υπογραφή του, ή εσύ

Πραγματικα ειναι τεράστιο απόφθεγμα, και δεν κάνω πλάκα.
    Οκ, το εχουν πει κι άλλοι πριν τον Αναν με αλλα λόγια, αλλα δε μειώνει τη σημασία της.

@Γιαννης

Το να ρίχνεις και κανα μπινελίκι στο δρόμο δεν ειναι απαραίτητα κακο.
    Δε λεω να το κανεις μπροστά στα παιδια σου, ή να φτάσεις να πλακωθεις στο ξυλο.

We all need to let off some steam, κι αν με ενα καντήλι, που ειδικά αν ο μόνος που σε ακούσει να το λες ειναι ο εαυτός σου, εκτονωθείς ενα κλικ και γυρίσεις στο σπίτι σου λιγάκι πιο ηρεμος, μόνο για καλό ειναι.

Οι προσπάθειες που περιγραφεις θελουν τρομερά ψυχικά αποθέματα και κουραγια, και συνήθως αυτός που τα κανει τα αντέχει γιατι εχει ανάγκη αυτο ακριβώς που κανει, ασχέτως του αν τελικα θα εχει αποτέλεσμα ή του ποσο ιερός ειναι ο σκοπός κλπ.

Κατα τα λοιπά συμφωνώ με τον ταιστηλ.

Απο την άλλη βέβαια αν εσύ νιώθεις οτι θα σε γεμίσει κατι τέτοιο, καν'το και μη σε νοιάζει αν θα εχει αποτέλεσμα ή οχι, γιατι όσο περισσότερο το ψάχνεις μάλλον θα απογοητεύεσαι.
    βρε το μπινελικι να πεφτει..δε γινεται και αλλιως!!αλλιως θα τρελαθουμε το θεμα ειναι να μη συσσωρευεται ο θυμος.Αυτο που λες για ψυχικα αποθεματα κτλ νομιζω οτι εχει να κανει με το πως θα το δει ο καθενας.Αν δηλαδη μαζευτει μια παρεα και κανει μια ωραια προσπαθεια στο χαβαλε και πχ το συνδιασουμε με μια μοτοβολτα κτλ δεν ειναι απαραιτητα δυσκολα..ουτε ονειρευομαι σταυροφοριες εναντια στη κατεστημενο του ωχαδερφισμου..απλα επειδη θα ηθελα να δω κατι τετοιο να γινεται σκεφτομαι "ποιον περιμενω να το κανει...;"
    Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    να οργανωθουμε και να κανουμε τι? κατι τετοιο ας πουμε? https://www.youtube.com/user/Lomak1581/videos
    ειναι δυσκολο να γινει, αλλα ωραια πες οτι γινεται, πιστευω πως θα εχει ασχημα αποτελεσματα...

πλεων το εχω παρει αποφαση και δεν ασχολουμαι με τιποτα και κανενα. δε θα κανω ανθρωπους τους πιθηκους ελληναρες.
    ας μη φορανε κρανος, ας κανουν οτι τους κατεβει με τα κουτια/μοτο/οτιδηποτε, απλα προσπαθω να επιβιωσω, τιποτα περισσοτερο...
    οχι κατι τετοιο..η βια μονο βια φερνει και γενικα δε νομιζω οτι κατι αλλαζει με την τιμωρια.αν ηταν τοσα χρονια που γραφουνε για κρανος θα ειχανε αλλαξει τα πραγματα.
    το θεμα ειναι να δωσεις να καταλαβουν ή καλυτερα να δωσουμε μια διαφορετικη οπτικη σε καποιους οδηγους
    παραδειγμα:οταν περναω την τσιμισκη με το αυτοκινητο σε ωρες αιχμης παρατηρω το φαινομενο να προσπαθουνε ολοι να περασουνε με πρασινο,ενω ουσιαστικα δεν εχει καπου να πανε λογω μποτιλιαρισματος.Ετσι σταματανε πανω στη διαβαση η στη μεση της διασταυρωσης με οτι αυτο εχει σαν επακολουθο.δεν θα μπορουσαμε με ενα απλο βιντεο να εξηγησουμε οτι εφοσον δεν εχει καπου να πας καλυτερα θα ηταν να κανεις υπομονη ακομα και αν το φαναρι ειναι πρασινο;εχω τυχει αρκετες φορες να σταματαμε με αλλους οδηγους και να αποσυμφοριζεται η κινηση...τετοια πραγματα..

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Τζάμπα κόπος φίλε. Δεν υπάρχει σωτηρία. Προστάτεψε τον εαυτό σου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Τζάμπα κόπος φίλε. Δεν υπάρχει σωτηρία. Προστάτεψε τον εαυτό σου.
    μα γιατί..ίσως αν το θελήσουμε όλοι μαζί αρκετά..να συνωμοτήσει το σύμπαν και να συμβεί..

οχι ενταξει αυτο ηταν τρολαρισμα για τον Βυρωνα..

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannis21 Προβολή μηνύματος
    μα γιατί..ίσως αν το θελήσουμε όλοι μαζί αρκετά..να συνωμοτήσει το σύμπαν και να συμβεί..
    Coelho alert!
    Κατσε ....ερχεται ο Βυρωνας..............
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Συνονόματε21,αν όντως θες να κάνεις κάτι ωφέλιμο για το κοινό καλό, κατεύθυνε τον κόπο και το χρόνο σου κάπου που δεν θα πάει χαμένος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Γιάννη μην ξεχνάς ότι υπάρχει ήδη μια προσπάθεια από τον gayro. .....
    -Θες να κατέβω να το "συζητήσουμε πολιτισμενα ";

τι τα θέλεις ρε φίλε, έχει χαθεί η επικοινωνία στις μέρες μας
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Το να αλλάξει τρόπο αντιμετώπισης ο κάφρος που θα ξεβολευτεί (γιατί ξεβόλεμα είναι να βάζεις κράνος ακόμα και για 2 τετράγωνα ή να μην ανεβάζεις 2-3 πιτσιρίκια στο σκούτερ το πρωί για το σχολείο) είναι όνειρο θερινής νυχτός.
    Όλοι συμφωνούμε ότι το κακό ξεκινάει από την οικογένεια που το παιδί βλέπει και μιμείται και μετά αναλαμβάνει η εκπαίδευση, σωστά??

Πριν από μερικούς μήνες σκοτώθηκε ένας πιτσιρικάς με παπί, ανερχόμενο αστέρι λένε, στο ποδόσφαιρο. Αν φόραγε κράνος λένε θα την γλίτωνε. Η φουκαριάρα η μάνα του, μια νεότατη γυναίκα μέσα στην θλίψη της και σε συνεννόηση με την τροχαία Πάτρας έκανε μια εκδήλωση απευθυνόμενη ειδικά στα νέα παιδιά, έκαναν βόλτα σε όλη την Πάτρα πολλά μηχανάκια μαζεμένα και όλοι φορούσαν κράνος. Η πομπή κατέληξε στην πλ. Γεωργίου όπου τους είπε δυο λόγια ο Διοικητής της τροχαίας και η μάνα του νεκρού.
    Τέλειωσε η εκδήλωση, πέρασαν οι περισσότεροι πιτσιρικάδες τα κράνη στον αγκώνα κι έφυγαν.
    Στο σχολείο που πήγαινε ο πιτσιρικάς πάει φέτος και η μικρή μου κόρη. Ο μαθηματικός τους έρχεται σχολείο με μηχανάκι. Συναντιόμαστε ένα πρωινό έξω από το σχολείο, η κόρη μου κατέβηκε από το παπί μου, έβγαλε το κράνος της και μου το έδωσε. Ο μαθηματικό της της λέει χαριτιλογώντας: Τι βλέπω Ιωάννα κι εσύ μηχανόβια σαν κι εμένα?? Όχι κύριε, του απάντησε, εσείς δεν είστε μηχανόβιος σαν κι εμένα, δεν φοράτε κράνος όπως εγώ. Κόκκαλο ο μπαγλαμάς. Προσπάθησε να το μαζέψει με μισογελάκια και την κλασική δικαιολογία ότι μένει κοντά αλλά τα παιδιά είναι αμείλικτα.
    "Δεν θα έπρεπε κύριε να σας βλέπουν οι μαθητές σας χωρίς κράνος, αύριο θα κάνουν κι αυτοί τα ίδια γιατί θα έχουν δει εσάς. Και ειδικά σε αυτό το σχολείο που μερικούς μήνες πριν χάθηκε ένας μαθητής του από τροχαίο, επειδή δεν φορούσε κράνος". Με φίλησε και έφυγε, μπήκε στο προαύλιο.
    Έμεινα πίσω με τον μαθηματικό να κοιταζόμαστε. "Τσουτσούρδω μου λέει η κόρη σας, πιπέρω".
    Δεν είχε άδικο του απάντησα, τον καλημέρισα κι έφυγα.
    Μετά από μερικές μέρες ρώτησα την μικρή αν ο μαθηματικός τους συνεχίζει να πηγαίνει ξεκράνωτος στο σχολείο.
    "Μπαμπά, μου λέει, τις επόμενες 2 μέρες ερχόταν με ένα κράνος αρχαίο, πράσινο που κρέμονται κάτι κουρέλια από μέσα κι μου το έδειχνε κάθε πρωί γελώντας αλλά μετά δεν το ξανάφερε, έρχεται πάλι χωρίς κράνος".

Τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ πάντως δεν ξανασχολούμαι, τους αφήνω στις επιλογές τους.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος
    Πριν πολλά χρόνια είχε σε ένθετο το περιοδικό ΜΟΤΟ των δεκάλογο του καλού μοτοσικλετιστή. Μαλων ήταν σε αυτοκόλλητα. Το θυμάται κανείς?
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

καλημέρα.ξεχαστε τους αδιόρθωτους και τους ανεπιδεκτους μαθήσεως..λέμε να κάνουμε κάτι,να περάσουμε μερικά μυνήματα σε όσο περισσότερα αυτιά και μυαλά μπορούμε.ας στοχευσουμε στη νεολαία.στα παιδιά που οι πατεράδες τους δεν έχουν την κουλτούρα να τους δώσουν το σωστό παράδειγμα.στους αυριανους οδηγούς..

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να οργανωθουμε ρε οι εν Πατραις...
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 14:39
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2006, 11:52
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 19:00
  4. Αγορά 250 - Τι να πάρω ρε παιδιά?
    από johnpan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 19:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ