Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 136

Θέμα: Tracer 700 vs Kawa Versys 650 vs Suzy VStrοm 650

Banned
    Nα σας πώ πως το βλέπω:

VSTROM η χοντρή σύζυγος νοικοκυρά που έχει το σπίτι πεντακάθαρο, όλα σε τάξη, τα παιδιά πλυμένα-σιδερωμένα αλλά στο κρεβάτι θα πρέπει να έχεις πιει 10 τσίπουρα για να της το κάνεις..

VERSYS 650 Η ξενέρωτη αλλοδαπή κούκλα που αισθάνεσαι μία ψυχρασία δίπλα της, τα κάνει όλα συμβατικά...

TRACER Η κούκλα με τα tatoo της και τα pierce της ακόμα και στα πιο απόκρυφα σημεία να σού λέει πάρε με όπως γουστάρεις, ανοικοκύρευτη , δύστροπη , αλλά σε τρελαίνει, όλη την ημέρα σκέφτεσαι πότε θα βρεθείς μαζί της (πιστεύω ότι όλοι έχουμε βρεθεί σε τέτοια κατάσταση σε κάποια φάση της ζωής μας).
    Εσείς ποια θα παίρνατε; Το καλό είναι ότι υπάρχει και η μεγαλύτερη αδερφή της ..η 900

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Ε έτσι όπως τα παρουσιάζεις,νομίζω πως για'σένα το tracer είναι μο(υ)νόδρομος

Banned
    Το μο(υ)νόδρομος όλα τα λεφτά...χαχαχχαχαααχαααα!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    α) Αν σου σηκώνεται μετά από δέκα καραφάκια τσίπουρο είσαι μεγάλος μάγκας
    β) Έχω μια αδυναμία στις απόμακρες γυναίκες, αλλά αν νιώθεις έτσι ok
    γ) Αφού έχεις έχεις καψουρευτεί και έχεις αποφασίσει ήδη βρε αδερφέ ... καλορίζικη και καλοτάξιδη._

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Apache Προβολή μηνύματος
    TRACER Η κούκλα με τα tatoo της και τα pierce της ακόμα και στα πιο απόκρυφα σημεία να σού λέει πάρε με όπως γουστάρεις, ανοικοκύρευτη , δύστροπη , αλλά σε τρελαίνει, όλη την ημέρα σκέφτεσαι πότε θα βρεθείς μαζί της (πιστεύω ότι όλοι έχουμε βρεθεί σε τέτοια κατάσταση σε κάποια φάση της ζωής μας).
    Εσείς ποια θα παίρνατε; Το καλό είναι ότι υπάρχει και η μεγαλύτερη αδερφή της ..η 900
    οκ σου αρέσει αλλά λολ έλεος

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    α) Αν σου σηκώνεται μετά από δέκα καραφάκια τσίπουρο είσαι μεγάλος μάγκας
    β) Έχω μια αδυναμία στις απόμακρες γυναίκες, αλλά αν νιώθεις έτσι ok
    γ) Αφού έχεις έχεις καψουρευτεί και έχεις αποφασίσει ήδη βρε αδερφέ ... καλορίζικη και καλοτάξιδη._
    Καλά μην το παίρνεις τοις μετρητοίς κατ" αρχάς 10 καραφάκια δεν λένε τίποτε, σταματάω μετά τα 20 οπότε πέφτω στο κρεβάτι και κάνω σαν τις acrapovic του Michel Dunlop...χαχαχχαχαχαχαχααα!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    οκ σου αρέσει αλλά λολ έλεος
    Nαι η βρωμιάρα η κσεκ@λιάρα...

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Εγώ θα σου έλεγα να δώσεις λίγα παραπάνω
    και να πάρεις το tracer 900..
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nic mor Προβολή μηνύματος
    Εγώ θα σου έλεγα να δώσεις λίγα παραπάνω
    και να πάρεις το tracer 900..
    Εκεί πάει, θα το χάσουμε το παλικάρι
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Apache Προβολή μηνύματος
    Nα σας πώ πως το βλέπω:

VSTROM η χοντρή σύζυγος νοικοκυρά που έχει το σπίτι πεντακάθαρο, όλα σε τάξη, τα παιδιά πλυμένα-σιδερωμένα αλλά στο κρεβάτι θα πρέπει να έχεις πιει 10 τσίπουρα για να της το κάνεις..

VERSYS 650 Η ξενέρωτη αλλοδαπή κούκλα που αισθάνεσαι μία ψυχρασία δίπλα της, τα κάνει όλα συμβατικά...

Μόλις τελείωσα test-drive το μικρό Tracer.
    Για Αθήνα-πόλη και ταξιδάκια μόνος ΙΣΩΣ το σκεφτομουνα εάν υπήρχε κάποιος τρόπος να καλυφτεί το φίλτρο λαδιού, η μπροστινή ανάρτηση είχε ρύθμιση προφόρτισης, η εξάτμιση δεν απαγόρευε κεντρικό σταντ και οι καθρέφτες ήταν λειτουργικοί και όχι διακοσμητικοί. Επίσης θα ήθελα ανεξάτητη βάση δεξιού καθρέπτη γιατι εάν ρυθμιστεί η μανέτα εκει που θέλεις ίσως ο καθρέπτης βγει off. To μοτερ πάντως είναι πάρα πολύ καλό και τα φρένα επίσης. Η ποιότητα κατασκευής φαίνεται οριακά επαρκής
    Το Kawa δεν το έχω οδηγήσει γιατι δεν μου αρέσει η μούρη-η παλαιά ήταν άσχημη αλλά είχε άποψη. Πάντως νομίζω ότι είναι made in Japan και όχι Italy όπως το ΜΤ-07 με ότι αυτό σημαίνει για τον καθένα.
    Το V-Strom λοιπόν, μάλλον ταιριάζει περισότερο στον σωματότυπό μας, θα είναι μακράν καλύτερο σε ταξιδάκια φορτωμένο και έχει αποδείξει την αξία του. Θα περίμενα για το ανανεωμένο με ακτίνες μπας και πάμε με προσοχή σε αυτήν την δυσπρόσιτη παραλία και θα έκανα κάποιους συμβιβασμούς για κίνηση μέσα στην πόλη.

Εάν το αναμενόμενο Τenere 700 είναι λίγο ποιοτικότερο από το Tracer ίσως παίζει και αυτό.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Leon67 Προβολή μηνύματος
    Πάντως νομίζω ότι είναι made in Japan και όχι Italy όπως το ΜΤ-07 με ότι αυτό σημαίνει για τον καθένα.
    Δεν είμαι σίγουρος τι εννοούσες με αυτή την πρόταση, ελλείψει σημείων στίξης, αλλά τα ΜΤ είναι made in Japan.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Το μεγάλο Tracer είναι αρκετά στριμωγμένο για συνεπιβάτη και με λιγότερο χώρο για μπαγκάζια. Το μοτερ δε είναι ευστροφο αλλά ψόφιο χαμηλά και κρεμμάει ψηλά. Επιμένω σε ανωτέρο άποψη για V-Strom

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δεν είμαι σίγουρος τι εννοούσες με αυτή την πρόταση, ελλείψει σημείων στίξης, αλλά τα ΜΤ είναι made in Japan.
    To μεγάλο ναι, το ΜΤ-07 tracer έρχεται σε κούτα που γράφει MBK (Italy) και έχει βίδες με 13mm κεφάλι που δεν έχει κανένα made in Japan. Tα ίδια με το απερχόμενο ΧΤΖ 660....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Το γυμνό 07 είναι τζαπάν. Έκαναν τέτοια κίνηση οι γιαμαχαίοι; Ανέβασαν το κόστος κατά 2 χιλιάρικα και έστειλαν την παραγωγή αλλού; Εύγε!
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Για το γυμνό δεν ξέρω, το tracer MT-07 το είδα με τα μάτια μου να βγαίνει από την εν λογο κούτα και δεν το πίστευα. Μας τα έχουν χαλάσει οι μανατζερ της Yamaha όχι οτι ήμουν φαν ποτέ. Μόνο ένα Yamaha (Crypton) στα 10+ μηχανάκια. Καλό είναι να θυμόμαστε και παλαιότερες συμπεριφορές της αντιπροσωπίας αυτής: να θυμίσω ότι είναι η μόνη που έχει βγάλει σε προσφορά μηχανάκι που άλλαζε μοντέλο στο -33% δηλαδή από 15.000 ευρώ στα 10.000 το R1 του 2003 χαντακώνοντας καθε αγοραστή 1000αριού της.

edit: και δεν εννοώ 1-2 μηχανάκια που είχαν ξεμείνει το 2004, αλλά όλα σχεδόν τα R-1 του 2003 προτού μπει το 2004.
    Ευτυχώς το 2003 πήρα την Suzie που έχω ακόμα αλλά ένας φίλος την πάτησε με το R-1 τοτε.
    Τελευταία τροποποίηση από Leon67; 21/10/2016 στις 14:59.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Δε-Τρ 7 και 8 Νοε απο το πρωι ως το απογευμα εδω στην Θεσνικη ο Μερεμετσακης θα εχει testride το tracer 700 (και το MT-7 ) για οσους ενδιαφερονται δηλωνουν συμμετοχη και παιρνουν μια γευση του τι ειναι το 700ρι.

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Transalp 650 VS Transalp 700 VS Suzuki V strom 650 VS (?)
    από asymvivastos85 στο forum Honda
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2018, 15:19
  2. versys 650 vs xt660x
    από Γιώργος Πατρα στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2016, 11:14
  3. Αγορά: Tenere660 vs BMW g650 gs vs kawasaki 650 versys
    από stamulee στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2015, 21:21
  4. V-Storm 650 vs Cbf 600s
    από tzo80 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2014, 21:58
  5. V strom 650 Vs FZ6 fazer
    από zoudis στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα