Διαφωνώ σε πολλά με το παιδί (όχι κακό) αλλά του αναγνωρίζω ότι έχει άντερα που δεν τα (μας) γράφει στα @ρχιδι@ του πράγμα που μάλλον θα έκανα στη θέση του.
Τώρα πως θα μαι όταν και αν φτάσω στην ηλικία του (εδώ κατανόηση ε) είναι ένα θέμα ...Είναι και Αεκτζής αυτοί (εμείς) συνήθως είμαστε πιο μετριοπαθείς άνθρωποι.
https://en.wikipedia.org/wiki/Irinia
Καλημέρες πάω να φορτώσω τρεις μιλφ Ιταλίδες...
Εντιτ για το νικ με πρόλαβε ο bros .
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ............ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
Τα ζόρια είναι εκεί έξω στη ζωή,όπου ο καθένας μας αποφασίζει αν θα ξεπουληθεί,αν θα ξευτιλιστεί και πόσο
για την επιβίωση,ή για το παντεσπάνι...!!
Το φόρουμ δεν είναι παρά μια μικρογραφία της κοινωνίας με μικροσυμφέροντα, κακίες,φαρισαισμούς κ.λ.π.
Η αλήθεια είναι δύσκολο πράγμα να λέγεται και οι περισσότεροι ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ με το ,άλλος το ποτήρι είναι
ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ και άλλος ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ.
Με εννοείς αυτή τη φορά πιστεύω,έτσι..??
υγ. Εγώ με τη μπανιέρα μου φίλε ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΛΑ,και χωρίς φόβο και πάθος έγραψα τα
υπέρ και τα κατά της,και τις ανακλήσεις βεβαίως,αυτές που τόσο ΕΡΕΘΙΣΑΝ ..!!
Και εχθές πήρα και μια καινούργια μπανιερίτσα,το XONDA ASTREA GRAND - 110 γιατί στην πόλη
και επικίνδυνο και κουραστικό και πολυέξοδο και ΕΝΤΕΛΩΣ δύσχρηστο είναι το τενερέ.
Έχουμε τους φύλακες και μας φυλανε.
Τους φύλακες ποιος τους φυλαη?
Υγ τι είναι αυτά τα βρουμς?
![]()
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
τερενς με ολο το σεβασμο δεν σε γνωριζω..αλλα τι προσπαθεις να πεις με αυτο το θεμα δεν καταλαβα φιλε μου
το οτι εχεις θεμα με καποιον μοντ/αντμιν το καταλαβα.
Αλλα μηπως και εσυ εχεις καποιον ιδιαιτερο τροπο να υποστηριζεις της αποψεις σου? μεσω πληκτρολογιου γινονται ευκολα παρεξηγησεις
Lost on purpose..again
Φόρουμ για μηχανάκια είναι εδώ.
Τίποτα σημαντικό για να αξίζει τον κόπο να χαλάμε τις καρδιές μας.
Και πόσο μάλλον να επικαλούμαστε κανόνες και Δημοκρατία.
Και επίσης είναι εντελώς χαζό να υπερασπιζόμαστε τις ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ επιλογές μας ή να κρίνουμε των άλλων.
Ο καθένας θα πληρώσει και θα μάθει.
Δεν τα φτιάχνουμε εμείς τα μπουρδέλα.
Τα αγοράζουμε για να κάνουμε την δουλειά μας ή για να κάνουμε μόστρα ή οτιδήποτε άλλο.
Ακριβώς . Είναι φόρουμ για μηχανάκια και όχι να κρεμάμε ταμπέλες. Το όριο είναι να μην μπαίνεις στα όρια του άλλου . Οτι αυτό περιλαμβάνει και με οτι αυτό συνεπάγεται . Κανείς δεν είναι τέλειος . Ούτε οι μοντς. Τα όρια τα βάζει ο καθένας προσωπικά και όταν τα ξεπεράσουμε κάποιος μας μαζεύει . Και αυτό δεν είναι μόνο για εδώ μέσα αλλά στην ζωή μας γενικότερα. Δεν είναι θέμα ηλικίας . Είναι θέμα χαρακτήρα . Και αυτός διαμορφώνεται μέχρι τα 6 χρόνια μας. Μετά μόνο προσαρμογές μπορείς να κανείς . Αλλαγές όχι. Και λέω προσαρμογές όχι συμβιβασμούς. Όποτε ναι. Χαλαρώστε ΟΛΟΙ όχι μόνο εσύ ΙΡΙΝΙΑ. Η ζωή είναι μικρή .ολοι μας είμαστε περαστικοί και τα δευτερόλεπτα που περνάνε πρέπει να είναι ποιοτικά.
Ο χρόνος είναι το μόνο που δεν μπορείς να φέρεις πίσω . Μην τον σπαταλάτε έτσι
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
ρε συ terens, ησουν χθες στην Σταθμου με κατευθυνση προς την πολη με το tenere? κοκκινο μπουφαν, κοκκινο παπουτσι?
ειμασταν πολυ πηγμενοι με τα αμαξια και περασε καποια στιγμη ενα s. tenere μπλε και μαλιστα πηγε να τον κλεισει και ενας πριν παει στο φαναρι που παει αριστερα για τα δικαστηρια...και του κορναρε εντονως...
Τελικά ποιος είναι ο κούκλος που αναφέρεται η ιρινια μάθαμε;
Μια άλλη απορία. .....
Το πρόγραμμα στο μαγαζί πότε ανοίγει;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΝΑΙ
Ένα παλιό shoei-xr 1000 παρδαλό Πεντρόζα
Όμως δεν κορνάρω παρά μόνο αν υπάρχει κίνδυνος.
Δεν θυμάμαι το περιστατικό,κόκκινα παπούτσια όχι.
Ίσως είδες πορτοκαλί κορδόνια.
Κινούμαι εκεί που λες συχνά,το τενερέ είναι πολύ χαρακτηριστικό.
Μπλέ ζάντες ΑΣΗΜΙ χρώμα με μπλε,έτσι κι αλλιώς ένα
κυκλοφοράει στην πόλη,ένα μαύρο είδα μόνο πριν μήνες
από τα καινούργια και γνωρίστηκα με το παιδί μπροστά
στα δικαστήρια που το είχε παρκάρει.Χωρίς να το θέλω έχω αυτό
που ψάχνουν κάποιοι άλλοι την μοναδικότητα.Μούλτι πιο πολλά έχω δει,
bmw με τι κιλό..!!Το τενερέ δεν πούλησε ούτε θα πουλήσει για πολλούς λόγους.
Ό πιο σημαντικός..??Αυτός που έχει να δώσει 17 χιλιάρικα δεν παίρνει Γιαμάχα,
είναι ΤΡΕ ΜΠΑΝΑΛ...!!!
Όχι πως το έχεις ανάγκη δλδ αλλά θα σου πω την δικιά μου εμπειρία από όλη αυτή την ιστορία που λέγεται forum ή F/B ή όπως αλλιώς θες πες το.
Είμαι 49, θεωρώ ότι μπορώ να κρίνω κάποιους ανθρώπους (σωστά - λάθος αυτό αφορά εμένα και κανέναν άλλο). Με πολλούς ταίριαξαν τα χνώτα μου, με άλλους όχι. Απολύτως υγιές. Κάποιοι με ενόχλησαν είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε με τα γραφόμενά τους. Τους έβαλα ταμπέλα "ΜΑΛΑΚΑΣ", τους αγνόησα και προχώρησα. Κάποιοι είναι μικροπρεπείς, υστερόβουλοι, κάποιοι όχι. Επιλέγω με ποιους θα πιω μια μπύρα και με ποιους θα πάω μια βόλτα και περνάω καλά. Κάποιοι σταμάτησαν να γράφουν, από αυτούς μερικοί μου ήταν παντελώς αδιάφοροι, για κάποιους άλλους όμως στεναχωρήθηκα. Βρήκα τρόπους επικοινωνίας και όπου δεν μπόρεσα να βρω σημαίνει ότι είναι επιθυμία τους αποχωρούντα και την σέβομαι απόλυτα.
Μένω ακριβώς σε αυτό που λες κι έχω υπογραμμίσει και το συνεχίζω λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να ταιριάζεις με όλους. Αν με όλους τα πας καλά απλά δεν είσαι ο εαυτός σου.
Τις καλημέρες μου από μια κατάμαυρη και μπουρινιασμένη Πάτρα, συνεχίζω την δουλειά μου γιατί τα έσοδα από το φόρουμ είναι λίγα και δεν με φτάνουν να συντηρήσω την Χοντρή.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Όταν ολοι είναι εναντιον ενός σημαινει ότι αυτος αξιζει...εχει "εχθρούς" γιατι αξιζει που λεει και η παροιμια..για αυτό παρ'ολο που εχω διαφωνησει σε μερικα πραγματα με τον τερενς, τον σεβομαι και στέκομαι ( ηθικα)διπλα του..
Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..