Αν διαβάζεις το βράδυ μοτο σου μπαίνουν κάτι ιδέες!!! Εχω αρχίσει να το σκέφτομαι μήπως κατέβω από Θεσσαλονίκη, να κάνω και ένα χειμερινό ταξιδάκι, μια και θα μιλάμε για ταξίδια!!! Να δούμε θα βολέψει;
Αν διαβάζεις το βράδυ μοτο σου μπαίνουν κάτι ιδέες!!! Εχω αρχίσει να το σκέφτομαι μήπως κατέβω από Θεσσαλονίκη, να κάνω και ένα χειμερινό ταξιδάκι, μια και θα μιλάμε για ταξίδια!!! Να δούμε θα βολέψει;
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα και εγω να παρακαλουθήσω μια τέτοια εκδήλωση.
Καλησπέρα κύριοι
Έχουμε ήδη το πρώτο ταξιδιωτικό! Είναι το vintage που λέγαμε
Έρχεται από το μακρινό 86', και έγινε από δυο κοπέλες, δικάβαλο, με παπί, στην ΑίγυπτοΕλπίζω να τράβηξα την προσοχή σας
Όσο για ημερομηνία προσπαθούμε για τις 3/12/16 προκειμένου να βολέψει και όποιον θελήσει να έρθει από επαρχία.
Όταν κλειδώσει θα ενημερώσω,![]()
Travel, Grow, Share
Φωτιές μας ανάβεις!!!
Αν κλειδώσει για 3 -12 πείτε μας.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
καλησπέρα,
Η ημερομηνία έχει κλειδώσει για Σάββατο 3/12/16 και αυτό για να μπορούν να προγραμματίσουν καλύτερα όσοι έρθουν από μακριά.
Επίσης έχουμε ήδη ένα χώρο διαθέσιμο αλλά είναι νωρίς, κατά τις 17:00. Γίνεται προσπάθεια να βρούμε χώρο που θα μπορεί να μας διατεθεί από τις 19:00 μέχρι όσο τραβήξει
Για ότι νέο θα ενημερώσω![]()
Travel, Grow, Share
Επειδη αυτα δεν πρεπει να τα χανουμε, κατα πασα πιθανοτητα ειμαι μεσα Αντωνη...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Κύριοι, έχουμε και το δεύτερο ταξιδιωτικό της βραδιάς![]()
Ο "δικός μας" stavrouliasp θα μας πει για το ταξίδι του σε Τουρκία, Γεωργία, Αρμενία, Ναγκόρνο Καραμπάχ, για τανκς στους δρόμους, πραξικοπήματα και λοιπές γεωπολιτικές εξελίξεις.
Τον ευχαριστούμε πολύ![]()
και μας μένει ένα ταξίδι ακόμα. Υπάρχει κάτι καλό, αλλά θα ξέρουμε εντός των ημερών
@Ktinos Ευχαριστούμε, κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη. Είμαστε πολύ κοντά στο να κλείσει και αυτό το θέμα, διαφορετικά θα μιλήσουμε![]()
Travel, Grow, Share