Δλδ ρε μαγκες αν το καναμε Σαββατο θα ερθετε;
(devil's και rider)
Την ερχόμενη εβδομάδα Πέμπτη κ Παρασκεύη θα έχω άδεια απο τη δουλειά. Την Πέμπτη το πρωί λέω να παω τη μηχανή για σέρβις (φρέσκα λαδάκια, μπουζι κλπ) ωστε να είναι ετοιμοπόλεμη... Αν βολέυει και κάποιον άλλο πάμε Ρυσιο να παίξουμε οποια απ τις δύο μέρες. Αρκεί να το ξέρω εγκαιρα γιατί αλλιως, καιρού επιτρέποντος, λεω να παω καμια εκδρομούλα.
Αν είναι και κάποιος άλλος απο Θεσσαλονίκη free, ακομα και αν δεν θέλει να μπει στην πιστα, ας έρθει για καφεδακι
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Εγω ειμαι μεσα. Απλα προς το παρον η προβλεψη του καιρου δεν ειναι καλη.
Προσωπικα μαλλον θα παω και Δευτερα για να προλαβω σιγουρα καλο καιρο.
αν μαζευτει παρεακι..θα μπορουσα να ερθω...λιγο αργα μεν...αλλα να ερθω δε...
Τελικα ο καιρος φαινεται να μας το κανει το χατηρι...
Πού βρισκομαστε; Εγω ειμαι μεσα για οποια απο τις δυο μερες.
Κι εγω λογικα οκ.
Όπως είπα Πέμπτη πρωί πάω για service και λογικά μεσημεράκι θα ειμαι ετοιμος. Και για Παρασκευή ειμαι οκ.
Οποια μέρα μαζευτουμε περισσότεροι πάμε, αν κ απ οτι βλεπω μσλλον 2 το πολυ 3 θα μαζευτουμε...
Να δουμε κ προβλεψη καιρου αύριο για να το ειβεβαιώσουμε
αν το πουμε απο τωρα και υπαρχουν και οι καταλληλες συνθηκες (βλ. καιρος) και εγω μεσα ειμαι αλλα λιγο πιο αργα....
μιλα με chitoglou on facebook τα παιδια ειναι θαμωνες. επισης κανε αιτημα στο Ρυσσιο gp team
Για αυριο κατα τις 2 και ραντεβού στην πίστα είμαστε οκ; Άντε να βλεπω συμμετοχές
Για αυριο με βολεύει καλύτερα αλλα αν έχουμε κ devils Παρασκευή θα το βολέψω κ για Παρασκευή. Σταύρο πες ποτε σε βολεύει να το κλείσουμε!!
Πόσο πληρώνετε ρε μάγκες εκεί στο Ρύσιο; Με κορντούρα μπαίνεις ή πρέπει δέρματα;
ενα 10ρικο μεσοβδόμαδα...20ρικο το σ/κ.
Λοιπόν ακούω... Είμαστε οκ για σήμερα?? Πέτροοοο, Σταυροοοοο.....
μαγκες μεχρι τις 12 θα ξερω για σημερα...(λογικα ειμαι μεσα)...για αυριο πρεπει να το δω απο το βραδυ...