Δεν είπα sr είπα srx όπως έγραψαν. Ναι έχουν διαφορά στην σχεδίαση.
Φεύγουμε απ την ουσία.
![]()
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Συγγνώμη για το σπαμ αλλά δεν κρατήθηκα
https://m.youtube.com/watch?v=uuaqVshXxTs
Να υποθέσω ότι αυτό το "να πατιέται με τα 2 δάχτυλα" το λέτε μεταφορικά έτσι?
Εκτός κι αν πατώντας το συμπλέκτη σας αρέσει να σπάτε τα άλλα δυο.
Εγώ τον τραβάω με τα ακραία δάχτυλα. ^^
Τον συμπλέκτη.
Κι εμένα ντιζάτος είναι και είναι πιο μαλακός από βελούδο. Οκ, δεν είναι του 1985, αλλά.![]()
Life begins at 45°.
Τον συμπλέκτη δε θα τον τραβάς με τα δύο δάχτυλα.Τον συμπλέκτη.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Εγώ με τα 2 δάχτυλα τον δουλεύω. Δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Δεν αφήνεις καθόλου το γκριπ στην αλλαγή, γίνονται ομαλότερα και η διαδρομή είναι αρκετή για να απεμπλακεί ο συμπλέκτης .
Όλα θέμα συνήθειας είναι.
Τώρα για την αλλαγή σε υδραυλικό από ντίζα περιττή είναι. Το μόνο πλεονέκτημα σε ένα υδραυλικό είναι ίσως η μειωμέμες τριβές σε σχέση με μια ντίζα (πόση διαφορά όμως?) και η απουσία του κινδύνου της κομμένης ντίζας.
Θεωρώ ότι ο πολλαπλασιασμός της δύναμης είναι ο ίδιος. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα πολλαπλσιάσει περισσότερο την δύναμη για ίδια διαδρομή μανέτας που πρέπει να μεταφερθεί σε αντίστοιχη διαδρομή για το άνοιγμα του συμπλέκτη.
Τα πολύ δυνατά αυτοκίνητα έχουν και υποβοήθη. Δεν είναι σκέτη τρόμπα. Σε μοτοσυκλέτες δεν υπάρχει υποβοήθηση.
Κόψτα τα αλλα 2 μωρε λαλακα κι εσυ...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Τη μανέτα του φρένου με τα δύο δάχτυλα την πατάω, αλλά δε φτάνει ποτέ τόσο τέρμα που να πιέσει τα άλλα δύο.
Τη μανέτα του συμπλέκτη μια φορά έχω δοκιμάσει να την πατήσω με δυο δάχτυλα και έλιωσα τα άλλα δύο πάνω στο γκριπ
Αν δε χρειάζεται πάτημα μέχρι τέρμα είναι άλλη ιστορία, δεν ξέρω.