Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: dr800 σβηνει ξαφνικα στο ρελαντι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristosdrbig Προβολή μηνύματος
    καλημέρα παιδες.το ρελαντί φιλε μου το εχω καπου στις 1400rpm
    η σουζουκι το δινει 1350 συν πλην 50 ,αρα είμαι μεσα στα πλαισια.φυσικα αν το ανεβασω λιιιγο ακομα δηλαδή καπου κοντα στις 1500 εκει δεν σβηνει,αλλα υπαρχουν αλλα προβλήματα εκει,δεν παιρνει ευκολα την ταχυτητα στο φαναρι,γρατζουναει
    το να ανεβασεις 100-150 στροφες παραπανω το ρελαντι, δεν σου δημιουργει τρομερο προβλημα...
    αν δεν παιρνει ευκολα την ταχυτητα, τσεκαρε τζογο ντιζας συμπλεκτη...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    δε μπορω να καταλαβω γιατι αναφερεστε ολοι σε ηλεκτρικο προβλημα, ενω δεν λεει οτι εχει ηλεκτρικο προβλημα...

για αρχη, δοκιμασε να κανεις μια εξαερωση στο μπολακι του καρμπυρατερ...

μετα απο αυτο, βασικα πρεπει ηδη να το εχεις κανει, ειναι να βεβαιωθεις οτι δεν υπαρχει διαρροη απο καπου...αν δεν υπαρχει διαρροη και με την εξαερωση συνεχισει να σβηνει, δοκιμασε να κανεις λιγο πιο πλουσιο το μειγμα στο ρελαντι απο τη βιδα καυσιμου

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    καλημέρα παιδες.το ρελαντί φιλε μου το εχω καπου στις 1400rpm
    η σουζουκι το δινει 1350 συν πλην 50 ,αρα είμαι μεσα στα πλαισια.φυσικα αν το ανεβασω λιιιγο ακομα δηλαδή καπου κοντα στις 1500 εκει δεν σβηνει,αλλα υπαρχουν αλλα προβλήματα εκει,δεν παιρνει ευκολα την ταχυτητα στο φαναρι,γρατζουναει
    Εφόσον δεν σου σβήνει όταν ανεβάζεις το ρελαντί τότε δεν είναι ηλεκτρικό το πρόβλημα. Κάνει το κλασικό μπούκωμα των μονοκύλινδρων... άρα θες όργανο υποπίεσης για να ρυθμίσεις τον αέρα!

Ε, άμα το δοκίμασες και αυτό και δεν έφτιαξε τότε πας για σέρβις στο καρμπιρατέρ ή καινούργιο αν δεν φτιάχνεται.

Επίσης από ότι γράφεις στην αρχή έβαλες χέρι στο καρμπιρατέρ, είσαι σίγουρος ότι τα έκανες όλα σωστά;
    Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 04/11/2016 στις 11:32.

Νέο μέλος Το avatar του/της xristosdrbig
    ρολογια δεν περνει το dr δεν εχει υποδοχη ουτε στους λαιμους ουτε στο καρμπυρατέρ.
    εβαλα χερι ναι,οπωσ ειπα,με βαση το manual του,ρυθμισα και τα φλοτερ του,νομιζω πωσ όλα εγιναν οπωσ πρεπει.κ από οσο δειχνει στο δουλεμα του περαν του σβησίματος,το μηχανακι δουλευει σαν ιτζεκσιον.διαροες κλπ κλπ δεν εχει,
    σημερα παλι το εψαχνα και ειδα μια μικρη βιδα που εχει στον ηλ. αποσυμπιεστη η οποια ρυθμιζει μαλλον το κενο που δημιουργει ο αποσυμπιεστης στη βαλβιδα.
    εν ολιγης ο αποσυμπιεστης στα drbig τι κανει?πατωντας συμπλεκτη για να μιζαρεις,αυτος ηλεκτρικα ανοιγει λιγο μια βαλβιδα εξαγωγης για να χασει συμπιεση και να σκασει το μοτερ.
    θα ασχοληθώ με τη βιδα αυτή σημερα το βραδυ και θα σας ενημερωσω αν αλλαξε κατι
    1000cc ευχαριστω παντως που ασχοληθήκατε παιδες!

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Αν δεν παίρνει όργανο τότε γύριζε την βίδα του αέρα εκεί που το ρελαντί θα είναι ψηλότερο και μετά ρύθμισε το ρελαντί. Κάνε το 2-3 φορές για να το πετύχεις ακριβώς.
    Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 04/11/2016 στις 14:29.

Νέο μέλος
    Χρήστο αυτό δεν έχει σχέση με τον ηλεκτρομαγνητικό αποσυμπιεστή, απλά με βάσει το μάνιουλ ρυθμισέ τον σωστά ώστε να έχεις απροβλημάτιστες εκκινήσεις.
    Αφού έχεις κάνει όλα όσα λες θα σου έλεγα εαν έχεις τρόπο (τυχόν 2η backup) να κοιτάξεις την ηλεκτρονική του. Εαν αυτή που φοράει είναι η μαμά του έχει φάει τοσο κραδασμό που μετά απο 20+ χρόνια έχει αρχίσει να την ακούει και σιγά σιγά ίσως χειροτερέψει.

Νέο μέλος Το avatar του/της xristosdrbig
    καλησπερα !την ηλεκτρονικη πωσ μπορω να την μετρησω?δεν το εχω ξανα κανει .δεν ξερω αν ο ηλεκτρολογος που το τσεκαρε την ειδε

καλησπερα !την ηλεκτρονικη πωσ μπορω να την μετρησω?δεν το εχω ξανα κανει .δεν ξερω αν ο ηλεκτρολογος που το τσεκαρε την ειδε
    Στο service manual πρέπει να αναφέρει τις ωμικές αντιστάσεις ανάμεσα στα ποδαράκια της ηλεκτρονικής.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Σβήνει όποτε ζεσταίνετε στο ρελαντί
    από 007mastras στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2016, 08:44
  2. CBR 600 f4: Σβήνει στο ρελαντι.
    από anvlasop στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2011, 13:13
  3. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ..!!!
    από bornuabsign στο forum Suzuki V-Strom series