Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 62

Θέμα: Επιλογή τύπου μηχανής (low budget)

Παλαιό μέλος
    δεν σου κραταω κακια, αλλος το σχεδίασε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7
    Μπορεί να είσαι κάτοχος και να το έχεις σε μεγάλη εκτίμηση δεν ξέρω γιαυτο κράτησα μια πισινή
    Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε σε τέτοιου στυλ μηχανή που να την καλύπτει το Α2?

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Το freewind είναι ιδανικό για Κρήτη, άμα δε σε ενδιαφέρει η ταχύτητα. Παπί στην πόλη και μπορείς να οργώσεις το νησί με δαύτο. Ψάξε λίγο στο φόρουμ, έχουν γραφτεί ήδη όσα χρειάζεσαι.

Γενικά η μηχανή είναι πολύ αξιόπιστη, με εξαίρεση 1-2 χαζοπροβλήματα (π.χ. ευαίσθητος ατέρμονας). Το μοντέλο που κοιτάς είναι πριν το facelift και έχει κακά φώτα. Κατανάλωση σε εμένα 6-6.5λ/100χλμ

Έχω ψάξει γενικά και αυτός ο ατέρμονας έχει και τρελό κόστος αντικατάστασης δλδ με τόσα λεφτά παίρνεις ψηφιακό .... της ταχύτητας δεν είμαι και τόσο θέλω να είναι ροπάτο χαμηλά και αν γίνεται να πετάει και κάνα κώλο που και που ενταξει όχι σκίσιμο απλά άνετο ταξίδι χωρίς να πιάνομαι εγώ και η συνοδηγός

Στον ατέρμονα αυτό που χαλάει είναι ένα πλαστικό εξάρτημα με κόστος 15-20€ νομίζω. Αν θυμάμαι η Τζουτζούκι δεν το έχει ως κωδικό στο freewind αλλά το έχει στο burgman που ταιριάζει. Όπως είπα, ψάξε εδώ μέσα και θα βρεις διάφορα.

Κατά τα άλλα νομίζω ότι θα σε ικανοποιήσει σαν πρώτη μηχανή γιατί είναι καλόβολη και τα κάνει όλα επαρκώς και χωρίς δράματα. Δεν είναι για σούζες/πάντες αλλά στην κρητική άσφαλτο κώλο πετάς και με Dio - και δε λέω τυχαία το μοντέλο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Το freewind είναι ιδανικό για Κρήτη, άμα δε σε ενδιαφέρει η ταχύτητα. Παπί στην πόλη και μπορείς να οργώσεις το νησί με δαύτο. Ψάξε λίγο στο φόρουμ, έχουν γραφτεί ήδη όσα χρειάζεσαι.

Γενικά η μηχανή είναι πολύ αξιόπιστη, με εξαίρεση 1-2 χαζοπροβλήματα (π.χ. ευαίσθητος ατέρμονας). Το μοντέλο που κοιτάς είναι πριν το facelift και έχει κακά φώτα. Κατανάλωση σε εμένα 6-6.5λ/100χλμ
    Όταν λες 6.5 με τι οδήγηση επίσης έχω άλλη μια απορία το freewind σε σχέση με ένα ΧΤ σε τι είναι καλύτερο η χειρότερο ? γιατί σε όσους είπα για αυτή τη σύγκριση μου είπαν ΧΤ χωρίς το λόγο γενικά όλα τα ΧΤ είναι καγκουρεμένα ψάχνω κάμποσο καιρό και δεν μ αρέσει κάτι και σκέφτομαι να πάω στα Χανιά για το freewind να τελειώνω ...
    Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Τώρα το βλέπω και ανεβαίνοντας πιο πάνω διαβάζω για έμπορο στα Χανιά. Πρόσεξε σε ποιον έμπορο θα πας. Ρώτα καλά πρώτα.
    Στο θέμα σου, κι εγώ το Freewind βρίσκω ότι ταιριάζει ταμάμ σε αυτά που θες. Είναι βασικό όμως να σου κάνει και κλικ. Αν σ' αρέσει, βρες ένα καλό και τσίμπα το. Τα ΧΤ όντως είναι λιωμένα και δύσκολα θα πετύχεις κάτι καλό. Το F 650 GS της BMW το σκέφτεσαι καθόλου;
    Φύγαμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astrapogiannos7 Προβολή μηνύματος
    Όταν λες 6.5 με τι οδήγηση επίσης έχω άλλη μια απορία το freewind σε σχέση με ένα ΧΤ σε τι είναι καλύτερο η χειρότερο ? γιατί σε όσους είπα για αυτή τη σύγκριση μου είπαν ΧΤ χωρίς το λόγο γενικά όλα τα ΧΤ είναι καγκουρεμένα ψάχνω κάμποσο καιρό και δεν μ αρέσει κάτι και σκέφτομαι να πάω στα Χανιά για το freewind να τελειώνω ...
    6.0-6.5 λίτρα με γενικά ήρεμη οδήγηση χωρίς τελικές ή ξεσπάσματα, χονδρικά 50% πόλη, 30% επαρχιακό δίκτυο, 20% εθνική. Το XT είναι πολύ πιο καλοπουλημένο αλλά και πιο κανιβαλισμένο από τους χρήστες του, οπότε πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω, ενώ ο μέσος κάτοχος freewind δεν το πήρε για να βγάλει γούστα με καφριλίκια και ξετάπωτες ακράπες. Επίσης, θεωρώ ότι έχει άνω του μέσου όρου ποιότητα κατασκευής οπότε για τα χρόνια του είναι καλύτερο του αναμενόμενου. Όταν θελήσεις να το πουλήσεις αργότερα θα φύγει πιο δύσκολα από το XT.

Δεν έχω σκοπό να το διώξω ποτέ Αν νιώσω ότι το βαρέθηκα θα μπουν λάστιχα με τακούνι και θα πάει χωριό σαν μόνιμος κάτοικος
    Τώρα για τον έμπορο που είπες αν θες στέλνω pm αλλά απ,ότι έμαθα ότι και να του πας το παίρνει και το πουλάει (άρα λογικά παίζει και παζλ με μηχανές ώστε να πουληθούν αλλά και πάλι αν κάτι το δεις είναι όπως πρέπει έχει συμπίεση,πάει ευθεία και δεν ξερνάει ταχύτητες τι το κακό μπορεί να έχει )

Νομίζω κατάλαβα για ποιον λες. Τι να σου πω.. εγώ δεν θα πήγαινα εκεί.
    Είδες στο car κάποια άλλα freewind που παίζουν από ιδιώτες; Αθήνα θα βρεις καλύτερες τιμές και ίσως αξίζει να ανέβεις μια βόλτα.
    Ξαναρωτάω, το F 650 GS δεν; Και για να μη φύγεις από τη Suzi, κανένα DR 650 ίσως;
    Φύγαμε...

Η αλήθεια είναι ότι είδα κάποια πολύ αξιόλογα απο ιδιώτες και σκοπεύω να πάρω ένα τηλ για λεπτομέρειες . Γενικά είναι προσεγμένα γιατί δεν τα παίρνουν κάγκουρες αλλά το ερώτημα είναι πόσο πολύ υστερεί δλδ απέναντι σε ένα ΧΤ (στα χαρτιά το freewind είναι πιο δυνατό εδώ που τα λέμε )

Το bmw μπορώ μόνο το funduro αν δεν κάνω λάθος λόγο διπλώματος αλλά αισθητικά με χαλάει λίγο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astrapogiannos7 Προβολή μηνύματος
    Η αλήθεια είναι ότι είδα κάποια πολύ αξιόλογα απο ιδιώτες και σκοπεύω να πάρω ένα τηλ για λεπτομέρειες . Γενικά είναι προσεγμένα γιατί δεν τα παίρνουν κάγκουρες αλλά το ερώτημα είναι πόσο πολύ υστερεί δλδ απέναντι σε ένα ΧΤ (στα χαρτιά το freewind είναι πιο δυνατό εδώ που τα λέμε )

Το bmw μπορώ μόνο το funduro αν δεν κάνω λάθος λόγο διπλώματος αλλά αισθητικά με χαλάει λίγο
    Πάρε το Freewind. Γιατί να υστερεί* δηλ. από το ΧΤ; Θα το κατεβάσεις σε κόντρα;
    Κάνε τα τηλέφωνά σου, πήγαινε δες όσα πιστεύεις ότι αξίζουν και σε όσα ο ιδιοκτήτης σου φαίνεται σωστός και, αν χρειαστεί, κάνεις και μια βόλτα Αθήνα.

(*) Το ότι είναι πιο ήρεμο και δεν είναι νευρικό όσο το ΧΤ δεν σημαίνει ότι υστερεί κιόλας.
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος
    το freewind το ειχα, και εχοντας καβαλησει και xt και bmw funduro βρισκω το φριγουιντ ανωτερο.
    Σταθεροτατο, στριβει πολυ καλα, πολυ καλο μπροστινο, καλη σελα, αξιοπιστο.
    Παει και στο χωμα ας εχει 19 εμπρος, γιατι το πλαισιο ειναι απο τo dr 650

Αν βρεις καποιο καλό στο προτεινω, εχει νικασιλ στον κυλινδρο και δεν καιει λαδια ευκολα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Πάρε το Freewind. Γιατί να υστερεί* δηλ. από το ΧΤ; Θα το κατεβάσεις σε κόντρα;
    Κάνε τα τηλέφωνά σου, πήγαινε δες όσα πιστεύεις ότι αξίζουν και σε όσα ο ιδιοκτήτης σου φαίνεται σωστός και, αν χρειαστεί, κάνεις και μια βόλτα Αθήνα.

(*) Το ότι είναι πιο ήρεμο και δεν είναι νευρικό όσο το ΧΤ δεν σημαίνει ότι υστερεί κιόλας.
    Στα μεταχειρισμένα αερόψυκτα μονοκύλινδρα το βασικό και σπάνιο είναι να μην καίει λάδι το μοτέρ και όταν λέω καίει δεν εννοώ "τσιμπάει".
    Αυτό το ανακαλύπτεις πιο εύκολα βράδυ όπως έχει ξαναειπωθεί.To DR ενώ στα χαρτιά ήταν ανώτερο και δυνατότερο του ΧΤ (2 μπουζί στο κύλινδρο ,ψυγείο λαδιού μαμά) έκαιγε λάδι σχεδόν από καινούργιο.Δεν ξέρω αν σαν freewind βελτιώθηκε η κατάσταση...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Στα μεταχειρισμένα αερόψυκτα μονοκύλινδρα το βασικό και σπάνιο είναι να μην καίει λάδι το μοτέρ και όταν λέω καίει δεν εννοώ "τσιμπάει".
    Αυτό το ανακαλύπτεις πιο εύκολα βράδυ όπως έχει ξαναειπωθεί.To DR ενώ στα χαρτιά ήταν ανώτερο και δυνατότερο του ΧΤ (2 μπουζί στο κύλινδρο ,ψυγείο λαδιού μαμά) έκαιγε λάδι σχεδόν από καινούργιο.Δεν ξέρω αν σαν freewind βελτιώθηκε η κατάσταση...
    Όταν λες ''Αυτό το ανακαλύπτεις πιο εύκολα βράδυ'' τι εννοείς πως? εγώ ξέρω με τη μυρωδιά
    Και λάδι να τσιμπάει σιγά το πράγμα τώρα αν αρχίσει και το καίει πριν τα 2500 που θα αλλάζονται λάδια η λύση είναι απλή πιστόνι ελατήρια με 100 ευρώ και έτοιμο

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επιλογη τυπου μηχανης με βαση την χρηση της
    από robber στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2015, 10:46
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2009, 00:42
  3. Βοήθεια για επιλογη καινούργιας μηχανής.
    από AchilleasDucati στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2009, 14:25
  4. Βοηθεια παιδες,για επιλογη πρωτης μηχανης
    από gatoupardos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 20:02
  5. Low budget?
    από mpou στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2008, 06:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •