μπυριτσα σε βολτουλα![]()
χρωματακι, μαυρο-κοκκινο-ασημι,
Το CB ξεκουραζεται γυαλισμενο και ετοιμοπολεμο στο γκαραζ...![]()
μπυριτσα σε βολτουλα![]()
χρωματακι, μαυρο-κοκκινο-ασημι,
Το CB ξεκουραζεται γυαλισμενο και ετοιμοπολεμο στο γκαραζ...![]()
-------------
I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
-- Bruce Baum
CB400SF '97
CBR600F '03
Αντε με γειες και σε σενα και παντα ορθιος!!
(Τι γινεται ρε π....,ολοι καινουργιες μηχανες αγοραζουνε αυτες τις μερες..?????)
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
Ελα ρε Μητσο, απολυθηκες και βουρ για αγορα εε!!!
σωστοοοςςςςςςςςς!!
αντε καλοριζικη, καλοταξιδι και παντα ορθιος
θελουμε φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...μεχρι να τη δουμε απο κοντα
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Kαλορίζικη,καλοταξιδι!!!
Πάρα πολύ καλή επιλογή
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Καλοταξιδη και παντα να εισαι καλα και εσυ και αυτη.![]()
Εγω δεν εχω κανει πολλα χλμ αλλα δεν το εχω μετανοιωσει στιγμη που πηρα αυτη.
Η καλη μου... Τωρα κοιμαται...
Καλα χιλιομετρα φιλε μου.![]()
Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΡΩΤΑΣ...
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
megeies - megeies
kaloriziko![]()
kalotaksido![]()
apeira asfali xlm![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Να την απολαυσεις οσο περισσοτερο γινεται...
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
Kalotaksidi kai panta orthios!!
Grapse kai kamia entyposi,pos travaei.pos paei genika giati endiaferomoun ki ego gia to sygkekrimeno montelo
And as he flies --- tears in his eyes ---
his wind-whipped words echo the final take
and he hits the trunk road doing around 120
with no room left to brake.
εντυπωσεις μεχρι τωρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Kalotaksidi kai panta orthios!!
Grapse kai kamia entyposi,pos travaei.pos paei genika giati endiaferomoun ki ego gia to sygkekrimeno montelo
Η θεση οδηγησης μου φαινεται αρκετα βολικη. Απο τη πρωτη στιγμη 'κουμπωσα' ομορφα επανω της. (ειμαι 1.75).
Στη πρωτη βολτα, μετα απο κανα μισαωρο επανω, πονεσαν λιγο οι καρποι μου, λιγο ο σβερκος, αλλα εφτιαξα τη σταση, διορθωσα καποια λαθη και τωρα ειμαι οκ. Ο σβερκος 'τραβαει' λιγο μετα απο βολτα 1+ ωρα..
Απο δυναμη μου φανηκε 'τουμπανο' σε σχεση με το 400.Λογικο.
Το μπαμ του ειναι πολυ γερο, και τα 100, 120 ερχονται για πλακα.
Δεν μπορω να πω οτι την εχω μαθει, ή οτι εχω δει ολα οσα κανει. Ταξιδευει ανετα με 140, χωρις να εχεις σκυψει. Σκεψου σταση οπως στο CB. Απο εκει και επανω θελει ενα ελαφρο σκυψιμο ή απλα να κατσεις λιγο πιο καμπουριαστος και πας μεχρι τα 170, 180 ανετα. Με αυτα τα χλμ μπορεις να πηγαινεις συνεχεια και να νιωθεις οτι υπαρχει ελεγχος, εχεις φρενα κλπ. Απο εκει και επανω πρεπει να σκυψεις καλα για να μη σε χτυπαει ο αερας. Οχι ταπα, αλλα να σκυψεις.
Η ταχυτητα που μου αρεσει για πολυ ωρα, ειναι τα 140 με 150. Στα 140 εχεις 7.000 στρ/λεπτο. Εκει εχει και καλη καταναλωση. 220χλμ/15λιτρα. Απο εκει και πανω καιει πολλα. Αμα κανεις ανοιγματακια ολη την ωρα, μπορει να δεις καταναλωση 160, 170χλμ/15λιτρα.![]()
Απο στριψιμο τωρα, εχω κανει 2-3 καλες βολτες με στροφουλες. Τι να πω? Ειναι υπεροπλο σε σχεση με το CB. Αλλαζει κατευθυνση πολυ ευκολα, διαβαζει το δρομο με τις οποιες ανωμαλιες του σωστα, και σου εμπνεει εμπιστοσυνη στο στριψιμο. Σε λαθακια σε πληροφορει ηρεμα και προοδευτικα χωρις να σε τρομαζει. Η ρυθμιση των αναρτησεων ειναι μαμα. Το παρελαβα λιγο σφιγμενο, και πριν βγω βολτα τα γυρισα ολα μαμα.Τα λαστιχα θελουν αλλαγη και δεν το κυνηγαω στις στροφες.
Σπιναρει πολυ ευκολα σε γυαλιστερους δρομους, και θελει πολυ προσοχη οταν θες να επιταχυνεις γιατι σε σχεση με το προηγουμενο μου μηχανακι, στο θεμα της σπινιας ειναι ορισμενες φορες απροβλεπτο.
Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ απολαυστικο, και μου φανηκε αριστη επιλογη αναβαθμισης μετα απο το CB.
![]()
-------------
I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
-- Bruce Baum
CB400SF '97
CBR600F '03
το CB ειναι σχολειο Δημητρη και αν καταλαβα καλα δε το εχεις πουλησει ε?
καλες βολτες με το CBRακι και ορθιος!
σιγα σιγα θα το μαθεις οπως ολοι μας
... να τα πουμεκαι απο κοντα οκ!
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......