Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 64

Θέμα: Δίπλωμα και Ασφάλεια...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από I-want-a-moto Προβολή μηνύματος
    Ε ναι? Και άμα γίνει κάτι και δεν πέφτω εγώ την πληρώνω όχι αυτοί!!! Άμα επρόκειτο για εταιρικό όχημα που το οδηγούν νέοι οδηγοί θα τους πήγαινα τα διπλώματα 1-1 να τα δούν? Για αυτό λέω πως δεν βγάζει νόημα... δηλαδή άμα κάνω επέκταση για χαλαζόπτωση πρέπει να αποδείξω πως ρίχνει χαλάζι συχνα στην περιοχή μου αλλιως δε...
    what?

Και άμα γίνει κάτι και δεν πέφτω εγώ την πληρώνω όχι αυτοί!!!
    Μπορείς να κυκλοφορείς και ανασφάλιστος, so?

Άμα επρόκειτο για εταιρικό όχημα που το οδηγούν νέοι οδηγοί θα τους πήγαινα τα διπλώματα 1-1 να τα δούν?
    Σε εταιρικό όχημα πάντως μας ζήτησαν απο όλους τους πιθανούς οδηγούς τα διπλώματα

δηλαδή άμα κάνω επέκταση για χαλαζόπτωση πρέπει να αποδείξω πως ρίχνει χαλάζι συχνα στην περιοχή μου αλλιως δε...
    Οχι
    Αλλά θα πρέπει να αποδείξεις οτι οταν πας να στο φτιάξουν εκει που ήσουν έριξε χαλάζι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της I-want-a-moto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δλδ...το πρόβλημα σου είναι, για ποιό λόγο πρέπει να δεί το δίπλωμα σου η εταιρία που θέλεις να σε καλύπτει?
    Ναι ακριβώς αυτό και είσαι ο πρώτος που το καταλαβαίνει!!! Εφόσον η ασφάλεια δεν είναι και ούτε θα είναι στο όνομα μου, τι το χρειάζονται το δίπλωά μου τόσο απλό πραγματικά...
    Kαταφαντασίαν επιδέξιος...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    what?

Μπορείς να κυκλοφορείς και ανασφάλιστος, so?

Σε εταιρικό όχημα πάντως μας ζήτησαν απο όλους τους πιθανούς οδηγούς τα διπλώματα

Οχι
    Αλλά θα πρέπει να αποδείξεις οτι οταν πας να στο φτιάξουν εκει που ήσουν έριξε χαλάζι
    Απλώς δεν το βρίσκω λογικό και μιας και μου προκαλεί πρόβλημα (είμαι ανασφάλιστος όπως είπατε μέχρι να τους το πάω) είπα να το ποστάρω εδώ γιατί ίσως βλέπετε κάτι που εγώ παραβλέπω τόσο απλό...Σας ευχαριστώ πάντως!!!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Ναι ακριβώς αυτό και είσαι ο πρώτος που το καταλαβαίνει!!! Εφόσον η ασφάλεια δεν είναι και ούτε θα είναι στο όνομα μου, τι το χρειάζονται το δίπλωά μου τόσο απλό πραγματικά...
    Με το μπαρδόν ρε μάστορα, αλλά τί σκάλωμα έχεις να μη δουν το δίπλωμά σου?

Γυμνή φωτογραφία σου μετά απο κρύο μπάνιο έχει επάνω?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Μα ανοίγεις ολόκληρο thread για να ρωτήσεις γιατί μια ασφαλιστική ζητάει την άδεια οδήγησης για να συνάψει ένα συμβόλαιο, κάτι απολύτως προφανές. Επόμενη ερώτηση θα είναι γιατί σε ρωτάνε όλες αυτές τις αηδίες περί ΚΟΚ για να σου δώσουν άδεια οδήγησης.
    Συμβόλαιο φίλε BLiTzER υπάρχει μίλαμε για τροποποίηση του με όφελος τις ασφαλιστικής $$$. Το θέμα κάθε άλλο παρά περιττό είναι γιατί αν διάβασες τα λινκ του Sapadak πολλοί παραβλέπουν το επασφάλιστρο νέου οδηγού οπότε το θέμα μπορει να φανεί χρήσιμο...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ε, γιατί μάλλον έχουν το δικαίωμα να ξέρουν αν αυτός που θα πρέπει να πληρώσουν στη στραβή, έχει όντως δίπλωμα ή λέει παπάτζες.
    Μάλλον το έχεις λίγο μπερδεμένο στο μυαλό σου, αφού εμπλέκεις και το "ανώτερο" δίπλωμα του πατέρα σου που υπερκαλύπτει το δικό σου. Ο πατέρας σου θα οδηγεί, ή εσύ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Με το μπαρδόν ρε μάστορα, αλλά τί σκάλωμα έχεις να μη δουν το δίπλωμά σου?

Γυμνή φωτογραφία σου μετά απο κρύο μπάνιο έχει επάνω?
    Όχι απλά το χρησιμοποιώ καθημερινά οπότε δε πορώ να το δώσω εύκολα στο πατέρα μου και δεν ταιριάζουν οι ώρες μας για να πάμε μαζί... Αυτό είναι όλο!!!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Συμβόλαιο φίλε BLiTzER υπάρχει μίλαμε για τροποποίηση του με όφελος τις ασφαλιστικής $$$. Το θέμα κάθε άλλο παρά περιττό είναι γιατί αν διάβασες τα λινκ του Sapadak πολλοί παραβλέπουν το επασφάλιστρο νέου οδηγού οπότε το θέμα μπορει να φανεί χρήσιμο...
    Το συμβόλαιο χρειάζεται τροποποίηση οπότε λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δύο πράγματα σε ρωτάνε (εκτός των στοιχείων σου) όταν ζητάς συμβόλαιο: αν υπάρχει οδηγός κάτω των 23 ετών και αν υπάρχει οδηγός με δίπλωμα νεότερο του ενός έτους. Προφανώς δεν τα ρωτάνε για γκάλοπ της σούπερ Κατερίνας, αλλά γιατί ένα τέτοιο συμβόλαιο έχει αυξημένα ασφάλιστρα, αφού ένας τέτοιος οδηγός έχει περισσότερες πιθανότητες να προκαλέσει ατύχημα.
    Life begins at 45°.

Ρε φιλε, σε καθε ποστ ρωτας "τι χρειάζονται το διπλωμά μου", σε καθε ποστ σου απαντάμε και μετά ξαναρωτάς

Δεν καταλαβαινω τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις
    (και γενικώς ποιό ειναι το σκάλωμά σου να τους πας το διπλωμα που έβγαλες).

Απλή λογική: Νέος οδηγός => μεγαλυτερο ρισκο ατυχημάτων (έστω θεωρητικα) => επασφάλιστρο => αναγκη ύπαρξης εγγράφου που να πιστοποιεί οτι εισαι νέος οδηγός => σου ζητάνε το διπλωμα.

Κανόνισε να μας ρωτησεις γιατι στην τράπεζα σου ζητάνε ταυτοτητα αν πας να κάνεις αναληψη
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ε, γιατί μάλλον έχουν το δικαίωμα να ξέρουν αν αυτός που θα πρέπει να πληρώσουν στη στραβή, έχει όντως δίπλωμα ή λέει παπάτζες.
    Μάλλον το έχεις λίγο μπερδεμένο στο μυαλό σου, αφού εμπλέκεις και το "ανώτερο" δίπλωμα του πατέρα σου που υπερκαλύπτει το δικό σου. Ο πατέρας σου θα οδηγεί, ή εσύ?
    Η ασφάλει ΚΑΛΥΠΤΕΙ τον οποιοδήποτε οδηγό με την προυπόθεση να έχει το ΚΑΤΆΛΗΛΟ δίπλωμα και να έχει πληρώσει το ΕΠΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ σε περίπτωση που ανήκει στη κατηγορία αυτη. Αν το ασφαλίσω εγώ και το δώσω σε εσένα με τη προυπόθεση πως έχουμε και οι δύο άδεια οδήγησης θα σε καλύψει σωστά? Δε χρειάζεται να σε δηλώσω πουθενά...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Όχι, δε χρειάζεται. Δε σε παραξενεύει αυτό; Κάτι ύποπτο πρέπει να συμβαίνει.
    Life begins at 45°.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Η ασφάλει ΚΑΛΥΠΤΕΙ τον οποιοδήποτε οδηγό με την προυπόθεση να έχει το ΚΑΤΆΛΗΛΟ δίπλωμα και να έχει πληρώσει το ΕΠΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ σε περίπτωση που ανήκει στη κατηγορία αυτη. Αν το ασφαλίσω εγώ και το δώσω σε εσένα με τη προυπόθεση πως έχουμε και οι δύο άδεια οδήγησης θα σε καλύψει σωστά? Δε χρειάζεται να σε δηλώσω πουθενά...
    Οκ...μιας και σήμερα πήγα σε άλλη ασφαλιστική το αυτοκίνητο, μου ζήτησαν δίπλωμα και άδεια.
    Τι το θέλουν, εφόσον έχω το κατάλληλο δίπλωμα και θα με καλύψει αν γίνει η στραβή? Ελα μου ντε...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Όχι, δε χρειάζεται. Δε σε παραξενεύει αυτό; Κάτι ύποπτο πρέπει να συμβαίνει.
    Άρα γιατί να χρειάζεται στην περίπτωσή μου για να γίνει η επέκταση? Στην ουσία δηλώνεις πως το όχημα θα οδηγείται από άτομο κάτω των 21 που έχει δίπλωμα λιγότερο από 1 χρόνο πληρώνεις και φεύγεις... Αλλά προφανώς δεν αρκεί και χρειάζονται και το δίπλωμα του ατόμου αυτού... Ενώ η ασφάλεια έχει γίνει με άλλο δίπλωμα... μόνο εγώ το βρίσκω κουφό?

μόνο εγώ το βρίσκω κουφό?
    Ναι.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Άρα γιατί να χρειάζεται στην περίπτωσή μου για να γίνει η επέκταση? Στην ουσία δηλώνεις πως το όχημα θα οδηγείται από άτομο κάτω των 21 που έχει δίπλωμα λιγότερο από 1 χρόνο πληρώνεις και φεύγεις... Αλλά προφανώς δεν αρκεί και χρειάζονται και το δίπλωμα του ατόμου αυτού... Ενώ η ασφάλεια έχει γίνει με άλλο δίπλωμα... μόνο εγώ το βρίσκω κουφό?
    Αν αυτός ο άλλος, ο νέος ντε, ο κάτω των 21, έχει ΗΔΗ εμπλακει σε 3-4-14 ατυχήματα, πιστευεις το επασφάλιστρο θα ειναι το ίδιο με αν δεν έιχε εμπλακει?

Απάντα και συνεχίζουμε

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2009, 00:44
  2. Διπλωμα και Αγορα.........!!!
    από Paris7 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2009, 16:57
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2008, 18:18
  4. Κλειδαριές και ασφάλεια κλοπής