Σαν μπαταρία είναι καλή, αν δεν είχα τόσο μεγάλη ζήτηση στην εκκίνηση ειδικά το πρωί, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα ή αν την είχα σε γκαράζ που δεν πέφτει τόσο πολύ η θερμοκρασία όσο έξω.
Αν βάλεις τον συντηρητή για ένα τσιγάρο χρόνο το πρωί τότε σκοτώνει όλη την υπόλοιπη μέρα και βράδυ έως ότου κλείσει 24 ώρες σβηστή η μηχανή και σε μικρές θερμοκρασίες.
Με παιδεύει εδώ και 15 μέρες. Την έχω αφήσει επίτηδες τρία 24ώρα για να την τσεκάρω και συμπεριφέρεται το ίδιο.
Ψαχνομαι και εγω σισιγα για μπαταρια για το βαρα μου..πλεον δεν κινειται πολυ και η μαμα μετα απο 3 χρονια δεινει σημεια κοπωσης..130 θελουν για μαμα ενα μαστορι μου προτεινε μπαταρια μαρκας Gs στα μισα χρηματα...μου φαινεται φιλε μου θα την πατησουμε μαζι...
Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..
τα cca τα μετρανε πολύ κατω απο 10 βαθμους. συγκεκριμένα στους -18. Βέβαια οι περισσοτεροι γραφουν οτι αριθμούς γουσταρουν. Γιατι ζητάει τοσα το βαραντερο?
Για δειτε και τις motobatt.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Μια χαρα ειναι τα κινεζικα αφου..!!! ...... Τι, οχι...;;;![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Zopas οι GS είναι made in Taiwan και είναι της προκοπής.
Zopa να κοιτάξεις τα cca να είναι όσα της μαμάς 270.
Για όποιον αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ύπνου της μπαταρίας άλλο ένα κόλπο αν δεν έχεις φορτιστή πρόχειρο είναι να αφήσεις 5 λεπτά τον διακόπτη ανοικτό και αλλά 5 λεπτά κλειστό.
Αυτό όσον αφορά την εκκίνηση και τα cca που πρέπει να ανακτήσει μετά από το κρύο της νύχτας.
Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 17/11/2016 στις 15:39.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
υποτιθεται οτι αναβοντας για λιγο τα φωτα ζεσταινεται η παγωμενη μπαταρια και ανακτα δυναμη
δεν ξερω αν ειναι αστικος μυθος γιατι κανεις δεν μπορει να καθορισει ποση ωρα να μεινουν τα φωτα αναλογα με την κατασταση της μπαταριας
Όταν η μπαταρία είναι καλή αλλά έχει πρόβλημα με το κρύο και δεν μπορεί να δώσει επαρκές ρεύμα τότε της δίνεις κατανάλωση για λίγο χρονικό διάστημα και την αφήνεις να ξεκουραστεί άλλο τόσο.
Μετά πατάς μιζιά και είναι τσακμάκι.
Σου παραθέτω κείμενο που έχω διαβάσει. Από εδώ: http://www.olatapsaxno.gr/going-out/...es-aftokinitou
Ο λόγος που οι μπαταρίες συνήθως παρουσιάζουν προβλήματα στα πρώτα κρύα του χειμώνα οφείλεται στο γεγονός ότι τα υγρά της και τα λάδια του κινητήρα είναι κρύα οπότε χρειάζεται να αποδώσει περισσότερα amper για να εκκινήσει το αυτοκίνητο. Κάποιοι συνιστούν τις πολύ κρύες μέρες πριν την πρώτη μιζιά να ακούσει ο οδηγός λίγα (5) λεπτά ραδιόφωνο, ώστε να σπάσει η "παγωνιά" της μπαταρίας. Μια άλλη λύση για εύκολη εκκίνηση (αν η μπαταρία είναι σε καλή κατάσταση) είναι να ανοίξουμε τον διακόπτη και να ανάψουμε τα φώτα για λίγη ώρα (5 λεπτά). Το μικρό ρεύμα που τραβάνε τα φώτα θα ζεστάνουν σιγά σιγά τα κρύα υγρά της μπαταρίας με αποτέλεσμα όταν μετά από λίγο μιζάρουμε η εκκίνηση να είναι ευκολότερη. Όλα αυτά τα κόλπα πετυχαίνουν με την προϋπόθεση να λειτουργεί σωστά όλο το ηλεκτρικό σύστημα και η μπαταρία να είναι σε σχετικά καλή κατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση η μπαταρία θα γονατίσει ακόμα περισσότερο.