Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 63

Θέμα: Ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Οριακα εισαι στα λεφτα....
    Το ξερω. Και κανα 2+ μπορω να διαθεσω.

Απλα δε θα αλλαξω αναρτησεις στο ΜΤ.

Απομονω-μέλος
    Μιλαμε για αλλαγη εσωτερικων κουφωματων, --- δεν γνωρίζω
    εγκατασταση κεντρικης θερμανσης --- φαντάζομαι εννοείς ατομικής θέρμανσης ε ? , γνωρίζω καλό θερμουδραυλικό
    πληρη ανακαινιση μπανιου, --- μπορώ να σου προτείνω και καλό υδραυλικό και καλό πλακατζή
    δαπεδα(luminate), --- δεν γνωρίζω
    τζακι ενργειακο --- δεν γνωρίζω
    βαψιμο εσωτερικο. --- μπορώ να σου προτείνω πολύ καλό μπογιατζή
    Ηλεκτρολογικα και υδραυλικα δεν εχουν θεμα. --- Επειδή όπως είπες δεν έχεις τις γνώσεις, καλό θα ήταν να ελεγχθούν από κάποιον αξιόπιστο τεχνικό ( γνωρίζω ) γιατί αυτά είναι που θα σου βγάλουν και τα πιο εκνευριστικά ''μερεμέτια'' μελλοντικά, εφόσον δεν είναι πράγματι εντάξει.
    Το σπιτι ειναι γυρω στα 70τμ. --- είναι πολύ μικρό για να σε ανυσυχεί ο όγκος δουλειάς. Γίνεται και χωρίς μηχανικό.
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

Απομονω-μέλος
    ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ : ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΩ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΜΕΣΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ !

(για να μην ακούσω καμια μ......α βραδιάτικα )
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wthanasis Προβολή μηνύματος
    Μιλαμε για αλλαγη εσωτερικων κουφωματων, --- δεν γνωρίζω
    εγκατασταση κεντρικης θερμανσης --- φαντάζομαι εννοείς ατομικής θέρμανσης ε ? , γνωρίζω καλό θερμουδραυλικό
    πληρη ανακαινιση μπανιου, --- μπορώ να σου προτείνω και καλό υδραυλικό και καλό πλακατζή
    δαπεδα(luminate), --- δεν γνωρίζω
    τζακι ενργειακο --- δεν γνωρίζω
    βαψιμο εσωτερικο. --- μπορώ να σου προτείνω πολύ καλό μπογιατζή
    Ηλεκτρολογικα και υδραυλικα δεν εχουν θεμα. --- Επειδή όπως είπες δεν έχεις τις γνώσεις, καλό θα ήταν να ελεγχθούν από κάποιον αξιόπιστο τεχνικό ( γνωρίζω ) γιατί αυτά είναι που θα σου βγάλουν και τα πιο εκνευριστικά ''μερεμέτια'' μελλοντικά, εφόσον δεν είναι πράγματι εντάξει.
    Το σπιτι ειναι γυρω στα 70τμ. --- είναι πολύ μικρό για να σε ανυσυχεί ο όγκος δουλειάς. Γίνεται και χωρίς μηχανικό.
    Τζακας ειναι ο μονος που εχω ηδη. Αρα ειμαστε σε καλο δρομο.

Σχετικα με ηλεκτρολογικα και υδραυλικα μαλλον εχεις δικιο, ειναι κατι που θα πρεπει να το δω κι αυτο.

Θα με ενδιεφερε πολυ να ακουσω τις προτασεις σου. Μιας και εισαι και καρντασης αν θες πινουμε και καφε να τα πουμε.

restoration fan Το avatar του/της ΝΤΙΚ
    στειλε μου πμ τι ακριβως θελεις αν δεν σου ειναι κοπος.
    ειμαι της δουλειας
    μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΝΤΙΚ Προβολή μηνύματος
    στειλε μου πμ τι ακριβως θελεις αν δεν σου ειναι κοπος.
    ειμαι της δουλειας

Θα ρωτήσω και έναν φίλο που είναι στην πόλη σας και δουλεύει σε εταιρία που συνεργάζομαι και εγώ εποχιακά. Για τα κουφώματα και την θέρμανση παίζει επίσης να βολευτείς με τα εξοικονομώ, τα οποία μας έχουν ζαλίσει τα αυτιά ότι "θα ξεκινήσουν άμεσα" από το καλοκαίρι, αλλά τέλος πάντων. Θα σου πω αύριο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Θα ρωτήσω και έναν φίλο που είναι στην πόλη σας και δουλεύει σε εταιρία που συνεργάζομαι και εγώ εποχιακά. Για τα κουφώματα και την θέρμανση παίζει επίσης να βολευτείς με τα εξοικονομώ, τα οποία μας έχουν ζαλίσει τα αυτιά ότι "θα ξεκινήσουν άμεσα" από το καλοκαίρι, αλλά τέλος πάντων. Θα σου πω αύριο.
    Ναι το εχω υποψιν το προγραμμα, ειχαμε κανει πριν 3-4 χρονια το σπιτι της γιαγιας μου.

Οπως και να'χει, καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι κυριως να βρω καποιον ανθρωπο να μπορω να τον εμπιστευτω να με οδηγησει καταλληλα.

Αργός Το avatar του/της Cpt_Slow
    Παντως φιλε μου καλυτερα να τα κανεις μονος σου ενα ενα παρα να τα δωσεις σε καποιον ολα.Προυποθετει να εχεις χρονο βεβαια, σιγουρα θα σου βγει πιο οικονομικα. Αυτα περι deadline να ξερεις οτι μπορει να ισχυουν οντως αλλα θα φας μια υπερτιμολογηση που αμα το πας πιο χαλαρα θα αποφυγεις. Στο λεω γιατι μηχανικος ειμαι και οταν δινω "προσφορες" με deadline παντα τσιμπαω την τιμη ενα 15-20%. Και Θεσσαλονικη που μενω ισχυει απο ολους αυτο..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος

Απο την αλλη βεβαια ετσι μοιραζεις και το ρισκο. Δλδ δεν μπορει να σου βγουν ολοι σκαρτοι. Ενω στην περιπτωση του γραφειου, αν ειναι για τα κλαρινα τον εχεις πιει τρισδιαστατα.
    Μπορουν όμως στην μαλακια που θα γινει να τα ριχνουν ο ενας στον άλλο....

Το χειροτερο πραγμα που εχω δει είναι να δουλευουν διαφορετικα συνεργεια μεσα σε ένα σπιτι.... Βαγδατη κατασταση...

Όταν είναι ενας ο εργολάβος υπαρχει και ενας υπεύθυνος για να βαζεις γκαζια όταν βλέπεις μαλακιες.

Είναι ακριβότερος γιατι π.χ. πορτες ψωνιζει από αλλου και βαζει κερδος πανω στην τιμη που ψωνιζει. Θα μου πεις τωρα, ιδια τιμη θα παρω εγω από τον πορτά αν παω μονος μου? Όχι αλλα βαλε το ένα βαλε το άλλο ο ενας εργολάβος θα βγει ακριβότερος.

Επισης επειδή μπαινεις σε μια διαδικασια που και κοστιζει και είναι για πολλα χρονια, να εχεις στο νου σου ότι ισχυει απολυτα το κοινοτυπο "ο φτηνος μαστορας δεν είναι παντα φτηνος". Ειδικα σε εργασιες στο σπιτι δεν πρεπει να ψάχνεις τον απολυτα φτηνοτερο.

εντιτ

κοιτα να υπαρξει καλη συνεργασια του συνεργείου που θα σου βαλει τις πορτες με τους πατωματαδες.
    και σιγουρα ριξε έναν ελεγχο σε ηλεκτρικα και υδραυλικα γιατι τωρα είναι η ωρα να τα δεις.... μετα θα σου κοστισει τα διπλα.
    Τελευταία τροποποίηση από nickald; 30/11/2016 στις 07:52.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Εσωτερικά κουφώματα είπε βρε, με 10000 όλα αυτά που θέλει + εξωτερικά δε βγαίνει με τίποτα...

Βασικά ήδη τα βλέπω δύσκολα αυτά που συζητάμε με ένα δεκάρικο

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Όπως είπα και πιο πάνω δεν είναι πως έχω ακριβώς 10 στην άκρη. Απλά ξεκινάω με ένα budget χονδρικά στο μυαλό μου και βλέπουμε πώς πάει.

Δλδ αν δω πως για να γίνουν οι δουλειές χρειάζονται 12 ή 13 δε θα κόψω από τις δουλειές.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Εχεις πμ

Αν θελεις γνωμη η οποια βοηθεια για υδραυλικα ,ειμαι στη διαθεση σου.
    Καλη αρχη!

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2009, 17:00
  2. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΟΤΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?
    από tenx στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2006, 02:05
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2006, 19:17
  4. Cb καφέ στη Θεσσαλονίκη