Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Αγορά Z750 '07 (ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ)

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    δεν εχουν τεκμηριο οι μοτοσυκλετες. για να εισαι καλυμμενος 100/100 κανεις μια υπευθυνη δηλωση προς τον πωλητη γραφωντας "εγω ο χ, αγορασα το χ μηχανακι απο τον ψ ενταντι του ζ ποσου". προσωπικα το κανω σε ολες μου τις αγοροπωλησιες (το ιδιο κανει και ο πωλητης προς εσενα: "εγω ο χ πουλησα το ψ μηχανακι...")

καλο τσεκαρισμα στο μηχανακι. τα περισσοτερα εχουν πολλα χλμ και ειναι ασυντηρητα (καγκουρο μηχανημα βλεπεις).
    εχουν ενα θεμα που δακρυζει λαδι απο το ψευτοκαπακο (γυρω στο 150ε κοστος επισκευης).

γραφεις εισαι 20, αρα δε μπορεις να το οδηγησεις το μηχανακι γιατι δεν εχεις το καταλληλο διπλωμα. κοιτα για αλλο μηχανακι καλυτερα.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Νέο μέλος
    Τελικα πηρα ενα φειζερακι s2, μηχανικα ειναι καλο μεχρι τωρα και απο οτι ειπαν 2 μηχανικοι φιλοι, τωρα δεν ξερω τι θα προκυψει στο μελλον...το μονο θεμα αν και νταξει δεν ειναι κατι τρελο ειναι οτι το κλειδι φευγει ενω η μοτοσυκλετα ειναι μπροστα...ξερει κανεις αν φτιαχνεται αυτο το πραγμα? η θελει αλλαγη ολη η κλειδαρια? συγγνωμη και για το account το 2ο απλα ειχα κανει register και δεν ειχα προσβαση σε αυτο το account λογο του οτι δεν θυμομουν τον κωδικο απο το site ουτε απο το παλιο email που ειχα για να κανω ritreave... :/ συγγνωμη αν δεν επιτρεπεται να εχω 2 account, αν ειναι και θελει καποιος Mod να μου κλεισει το damzRR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karavidas Προβολή μηνύματος
    .....μυρίζει μπαρούτι
    Throttle that mysterious friend of ours

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από damzrr Προβολή μηνύματος
    Τελικα πηρα ενα φειζερακι s2, μηχανικα ειναι καλο μεχρι τωρα και απο οτι ειπαν 2 μηχανικοι φιλοι, τωρα δεν ξερω τι θα προκυψει στο μελλον...το μονο θεμα αν και νταξει δεν ειναι κατι τρελο ειναι οτι το κλειδι φευγει ενω η μοτοσυκλετα ειναι μπροστα...ξερει κανεις αν φτιαχνεται αυτο το πραγμα? η θελει αλλαγη ολη η κλειδαρια? συγγνωμη και για το account το 2ο απλα ειχα κανει register και δεν ειχα προσβαση σε αυτο το account λογο του οτι δεν θυμομουν τον κωδικο απο το site ουτε απο το παλιο email που ειχα για να κανω ritreave... :/ συγγνωμη αν δεν επιτρεπεται να εχω 2 account, αν ειναι και θελει καποιος Mod να μου κλεισει το damzRR
    Καλορίζικο και καλόστριφτο αλλά....λόγω ηλικίας δεν μπορείς να οδηγείς νόμιμα τέτοια μοτοσυκλέτα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΑΓΟΡΑ GPS-ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ
    από AUFGEBRACHT στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2019, 17:13
  2. Τα Φωτα Σασ Παρακαλω........
    από LINA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2004, 08:37
  3. Τα Φωτα Σασ Παρακαλω
    από live_2_ride στο forum Off topic