Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: Θεσσαλονίκη

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Επειδη εκει ειναι το πατρικο της μανας μου και εχω ανεβει απειρες φορες απο μικρος (ποτε δεν εχω ζησει μονιμα ομως εξου και οι ερωτησεις) πιστευω πως σαπια δεν ειναι , ουτε Αθηνα ομως. Εχει τα καλα της εχει και τα κακα της. Πιο γραφικη με ποιο φιλικους ανθρωπους, xωρις μεσα ομως. Και ρωταω για δημοτικομπατσους γτ την ειχα φαει και γω με το CBR κατι χρονια πριν ,πανω απο Αριστοτελους και γενικα ξερω πως στο κεντρο δε παρκαρεις ουτε για πλακα.
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pilotos_xtreme Προβολή μηνύματος
    Επειδη εκει ειναι το πατρικο της μανας μου και εχω ανεβει απειρες φορες απο μικρος (ποτε δεν εχω ζησει μονιμα ομως εξου και οι ερωτησεις) πιστευω πως σαπια δεν ειναι , ουτε Αθηνα ομως. Εχει τα καλα της εχει και τα κακα της. Πιο γραφικη με ποιο φιλικους ανθρωπους, xωρις μεσα ομως. Και ρωταω για δημοτικομπατσους γτ την ειχα φαει και γω με το CBR κατι χρονια πριν ,πανω απο Αριστοτελους και γενικα ξερω πως στο κεντρο δε παρκαρεις ουτε για πλακα.
    εγω που κεντρο κυκλοφοραγα παντα με μηχανη δεν εχω φαει ποτε κληση.. και στην Ναυαρινου και στην Αριστοτελους παντου....
    ORGIA!!!!!

Παλαιό μέλος
    Αριστοτελους εχω πετυχει παντως δημοτικη να εχει παρει τα μηχανακια στη σειρα και να μοιραζει τις κλησεις σαν φειγ βολαν.

Εχουν γινει παντως και καποιες θεσεις για μηχανες τον τελευταιο καιρο στο κεντρο. Δεν ειναι πολλες, αλλα επειδη οι περισσοτεροι τα αφηνουμε οπου να ναι τα δικυκλα συνηθως υπαρχουν αδειες θεσεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Αριστοτελους εχω πετυχει παντως δημοτικη να εχει παρει τα μηχανακια στη σειρα και να μοιραζει τις κλησεις σαν φειγ βολαν.

Εχουν γινει παντως και καποιες θεσεις για μηχανες τον τελευταιο καιρο στο κεντρο. Δεν ειναι πολλες, αλλα επειδη οι περισσοτεροι τα αφηνουμε οπου να ναι τα δικυκλα συνηθως υπαρχουν αδειες θεσεις.
    καλα ναι μερικες φορες μερικοι βαζουν τα μηχανακια οπου βρουν εχει και κοσμο εκει.. ε κλασσικα θα σκασουν και οι δημοτικοι!
    ORGIA!!!!!

Μέλος
    γενικά απαγορεύεται να παρκάρεις σε πεζόδρομο , στην Αριστοτέλους έχει διαφορετική τιμή η κλήση αν είναι στη μεριά των κτιρίων με την κλήση αν είναι στην μεριά του γκαζόν

εγω το εβαζα παντα στο γκαζον χαχαχαχα
    ORGIA!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pew
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    ειδικα αν δεν φορας ντοπιες πινακίδες τον ηπιες....
    Στο '90 ζεις ακομα.

Κυκλοφορω εδω και μηνες που μετακομισα, με πινακιδες Βλαχονησιδας και δεν ειχα ποτε θεμα.
    Δεν ειμαι ουτε κανιβαλος ουτε παρκαρω προκλητικα.

Προ μετακομισης, για χρονια επισης ... με αυτ/το + μηχανη οσες επισκεψεις εκανα εδω, ηταν "αναιμακτες".
    pew pew pew pew pew pew !!!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pew Προβολή μηνύματος
    Στο '90 ζεις ακομα.

Κυκλοφορω εδω και μηνες που μετακομισα, με πινακιδες Βλαχονησιδας και δεν ειχα ποτε θεμα.

Προ μετακομισης, για χρονια επισης ... με αυτ/το + μηχανη οσες επισκεψεις εκανα εδω, ηταν "αναιμακτες".
    Όχι μόνο το 90
    Και αρκετά μετά ίσχυε.
    Η μονη περίπτωση να επαιρνες άφεση, ήταν να είσαι ΠΑΟΚΙ και να συμμετείχες στα πανηγύρια με το τουτου σου(που είχε αθηναϊκά νούμερα) όταν ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την Άρσεναλ.

https://youtu.be/nBZH4hL1YXY

Στην Αθήνα αρχές 2000 έφαγα πέσιμο,μια γιατί είχα πινακίδες Θεσσαλονίκης, και μια γιατί φοραγα κοκκινο μπουφάν σε περιοχή βαζελων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pew
    Καλα, μερικες περιπτωσεις ειναι ιδιαιτερες... αλλα στο ζητημα των πινακιδων εχουμε εξελιχθει απο χιμπατζηδες που ημασταν 15 χρονια πριν!
    pew pew pew pew pew pew !!!

με πινακιδες ΖΜΖ δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα δεν το παρκαρα και εξω απο το γυπεδο της Τουμπας Κυριακες.. χαχα
    ORGIA!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Όχι μόνο το 90
    Και αρκετά μετά ίσχυε.
    Η μονη περίπτωση να επαιρνες άφεση, ήταν να είσαι ΠΑΟΚΙ και να συμμετείχες στα πανηγύρια με το τουτου σου(που είχε αθηναϊκά νούμερα) όταν ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την Άρσεναλ.

https://youtu.be/nBZH4hL1YXY

Στην Αθήνα αρχές 2000 έφαγα πέσιμο,μια γιατί είχα πινακίδες Θεσσαλονίκης, και μια γιατί φοραγα κοκκινο μπουφάν σε περιοχή βαζελων
    μαλλον το παρκαρες στο στενο διπλα στο γυπεδο στην αλεξανδρας δεν παιζει καπου αλλου να στο κανουν αυτο!
    ORGIA!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pew Προβολή μηνύματος
    Στο '90 ζεις ακομα.

Μπορει ολη η πολη να εχει μεινει στο 90....

Εγω παντως στο 16 και σε σειρα διπλοπαρκαρισμενων ειδα με τα ματια μου να γραφουν το πρωτο το τριτο και το 6ο ξερωγωτοναταλλομπαοκεισαι....... μαντεψε τι κοινο ειχαν εκτος απο το οτι ηταν ολα παρανομα παρκαρισμενα.... μαντεψε την διαφορα των αλλων διπλοπαρκαρισμενων....

Μαντεψε επισης την απαντηση του δημοτικομπατσου οταν του ειπα γιατι δεν τα γραφεις ολα....

Μην τρελαινεσαι αδερφε σ'αυτη τη στρουγκα ζω εδω και πολλα χρονια.... δεν τα φανταζομαι αυτα.... τα ζω... every fucking day.

Με αθηναϊκες μπινακιδες δεν με εγραψαν ποτε. Γιατι δεν παρκαρα ποτε διπλος μαλλον....

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    μαλλον το παρκαρες στο στενο διπλα στο γυπεδο στην αλεξανδρας δεν παιζει καπου αλλου να στο κανουν αυτο!
    Γουδί.
    Κοντά στα goodys στην πλατεία

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Μπορει ολη η πολη να εχει μεινει στο 90....

Εκει ακριβως ειναι ολο το ζουμι
    Αυτη η πολη δεν εχει κανει το παραμικρο βημα μπροστα
    σε ΤΙΠΟΤΑ
    Παει απο το κακο στο χειροτερο
    Και σ αυτο το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχουν οι Πολιτες της
    Πειτε μου 5 πραγματα για τα οποια μπορει να καυχιεται αυτη η πολη και θα κεντρισουν τον ενδιαφερον ενος τουριστα απο την Νορβηγια π.χ για να την επισκευτει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foten21 Προβολή μηνύματος
    Εκει ακριβως ειναι ολο το ζουμι
    Αυτη η πολη δεν εχει κανει το παραμικρο βημα μπροστα
    σε ΤΙΠΟΤΑ
    Παει απο το κακο στο χειροτερο
    Και σ αυτο το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχουν οι Πολιτες της
    Πειτε μου 5 πραγματα για τα οποια μπορει να καυχιεται αυτη η πολη και θα κεντρισουν τον ενδιαφερον ενος τουριστα απο την Νορβηγια π.χ για να την επισκευτει
    μιας και εχω παει Νορβηγια... καμια σχεση! η Θεσσαλονικη εχει κατι που δεν θα το εχει ποτε η Νορβηγια και αυτο ειναι Ζωη.. εκτος και αν σε αρεσουν τα ψαρια τα ελαφια και οι ταρανδοι. Τοτε θα σου αρεσει πολυ η Νορβηγια!
    ORGIA!!!!!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 17:15
  2. Θεσσαλονίκη 25-28 Μαρτίου
    από Wizard13 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 23:06
  3. Θεσσαλονικη - Κερκυρα
    από transalper600 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 17