Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 74

Θέμα: Η ειρωνεία δίχως σεμνότητα και αιδώ είναι θράσος και αλαζονεία.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    ειρωνια και χλευασμος υπαρχει αλλα μονο σε μη αναγνωρισιμους και αποδεκτους.Στους υπολοιπους ε ενταξει..............

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Όλα ξεκινάνε από το μειονέκτημα του γραπτού λόγου:
    Γράφει κάποιος ένα πρόβλημα του με σύντομο μήνυμα-ανάλαφρο ύφος και λίγο αστεϊζόμενος. Αυτομάτως απαντάμε οι περισσότεροι στο ίδιο στυλ και ίσως λίγο παραπάνω,οπότε βγαίνει ειρωνεία.

Είναι σίγουρο ότι αν τον είχαμε τετ α τετ αλλιώς θα το λαμβάναμε και αλλιώς 100% διαφορετικά θα απαντούσαμε.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Η "απορία" του blade δεν είναι τυχαία. Άλλωστε, είναι ένας άνθρωπος που πάντα σκέφτεται πριν μιλήσει.
    Έχει πολλούς παραλήπτες...

Λούκι, την τοποθέτηση σου την παίρνω πολύ σοβαρά μιας κι είσαι ένα μέλος που πάντα ήξερες τι έλεγες.
    Προσωπικά, η διαπίστωση σου ότι γίνονται "καψονια" στους νέους χρήστες με στενάχωρει. Δεν (θα έπρεπε να) είναι αυτό το moto. Gr.

Ας γίνει η "απορία" του blade αφορμή για μια ωραία κουβέντα.
    Ο Blade είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να εμπλακω στην κουβέντα...
    ggs η διαπίστωση σε στεναχωρεί επειδή είναι λάθος ή σωστή. Στεναχωρεί γιατί το "ένοιωθες" αλλά δεν ήσουν σίγουρος? ποια ήταν η δική σου διαπίστωση μέχρι τώρα?
    Το "δεν (θα έπρεπε να) έιναι αυτο το moto.gr." είναι ευχή?διαπίστωση? συμφωνία?
    Όλες οι κουβέντες είναι ωραίες...ειδικά οι ζόρικες...

Τα μεινεκτήματα του γραπτού λόγου είναι γνωστά...τα θετικά είναι ότι τα γραπτά μένουν...έχεις χρόνο να ξανασκεφτείς και να διορθώσεις...ή να ξαναδιαβάσεις και να διορθώσεις/ζητήσεις συγνώμη αν έσφαλες...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Buckley, για τις ερωτήσεις στον blade θα σου απαντήσει ο ίδιος.
    Σχετικά με το ΥΓ2, το παρόν θρεντ (και άλλα) είναι η απάντηση.
    Πιστεύεις να βγει κάτι ? Μακάρι αλλά δεν νομίζω να αλλάζει ο άνθρωπος ιδιαίτερα ο Έλληνας με τις μικροπρέπειες και τα κόμπλεξ του.
    Εννοείται ότι δεν βγάζω και τον εαυτό μου εκτός.
    Να αυτό που έλεγα παλιότερα.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2753785

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Πιστεύεις να βγει κάτι ? Μακάρι αλλά δεν νομίζω να αλλάζει ο άνθρωπος ιδιαίτερα ο Έλληνας με τις μικροπρέπειες και τα κόμπλεξ του.
    Εννοείται ότι δεν βγάζω και τον εαυτό μου εκτός.
    Να αυτό που έλεγα παλιότερα.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2753785
    Αυτοκριτική νομίζω είναι η λέξη που ψαχνουμε...

Όμως αυτό ακριβώς μπορεί να γίνει αυτή η κουβέντα...

Στην τελική αυτές οι "αδυναμίες" του φόρουμ είναι και ένα κομμάτι της αυθεντικότητάς του και της πολυσυλλεκτικότητάς του...

Προτιμώ τις αδυναμίες και την προσπάθεια για βελτίωση παρά αποστειρωμένες καταστάσεις...

Μέλος σε κλειστά (γ)κλαμπ ποτέ...

Παναγιώτη δεν νομίζω να βγει κάτι... αλλά κάτι θα βγει...get my drift?
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αν ο Blade μιλάει για το moderation team (όπως έχουν καταλάβει κάποιοι), ας το ξεκαθαρίσει προκειμένου να ξέρουμε γιατί ακριβώς μιλάμε. Αν είναι μια γενική παρατήρηση, ή συγκεκριμένη δεν έχω καταλάβει, ή μάλλον ο καθένας έχει καταλάβει ότι θέλει.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Αν ο Blade μιλάει για το moderation team (όπως έχουν καταλάβει κάποιοι), ας το ξεκαθαρίσει προκειμένου να ξέρουμε γιατί ακριβώς μιλάμε.
    Δεν αναφέρομαι σε συμπεριφορές ομάδων Βύρωνα αλλά σε ατομικές.
    Think faster than you ride

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Οκ Δημήτρη, το φαντάστηκα και σκέφτηκα να το διευκρινίσουμε για να προχωράει η κουβέντα προς τα εκεί που θα ήθελες. Εσύ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Ρε σεις......but why τέτοια θέματα..έχασα κάτι??εγώ από μικρός με την παρέα μου,τους φίλους μου πάντα ειρωνευομαστε ο ένας τον άλλον κραζαμε ο ένας τον άλλο και πάντα λέγαμε τα πράγματα ίσια στη μούρη ο ένας του άλλου.....οκ εδώ δε γνωριζόμαστε όλοι ούτε έχουμε πιει και δύο μπύρες ο ένας με τον άλλο...ΑΛΛΑ....μια παρέα δεν ήμαστε??φίλοι online με μερικούς και φίλοι από κοντά με αλλους ας πούμε...γιατί να θιχτεί κάποιος αν υπάρξουν όλα τα παραπάνω??for fucks sake που λένε και στο Τέξας it's Christmas chill και όλα καλά..
    Throttle that mysterious friend of ours

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Ατομικές των μελών του moderation team;
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ατομικές των μελών του moderation team;
    Δεν με ενδιαφέρει η στοχοποίηση ατόμων διότι δεν προσφέρει κάτι. Δεν θα μπω σ' αυτό το παιχνίδι.
    Think faster than you ride

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Επειδή όπως τα έγραψα μπορεί να φαίνεται ότι έμπλεξα το μοντ τημ να τα πω πιο αναλυτικά.
    Από την αρχή ήταν αντιληπτό ότι ο μπλέηντ μίλαγε γενικά για όλο το φόρουμ.Επειδή ο άνθρωπος φαίνεται γενικά μετρημένος (ακόμα και τα μηνύματα του μετρημένα είναι σε αριθμό) τον διαβάζω πάντα με προσοχή είχα την απορία αν η απογοήτευση του αυτή τον έκανε να κουραστεί βαρεθεί και να την κάνει από το τημ γιατί δεν έβλεπε "προκοπή" στο φόρουμ.Το περιβόητο τημ πάντως δεν είναι κάτι ξεχωριστό του φόρουμ με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Ο γραπτός λόγος γενικά πάσχει και ο άνθρωπος βολεύεται πίσω από την ανωνυμία ακόμα ακόμα και από την άνεση του γράφω σαν ανακοίνωση-τελεσίγραφο και καθάρισα χωρίς να χρειάζεται να απαντήσω-επιχειρηματολογήσω.Σκεφτείτε από τότε που αρχίσαν τα sms πόσος κόσμος βολεύεται να γράφει μόνο χωρίς να μπαίνει στο "βάσανο" του διαλόγου.Η ανωνυμία επιπροσθέτως που προσφέρει το πληκτρολόγιο βολεύει δυστυχώς κόσμο να βγάλει κακίες κόμπλεξ που στο τετ α τετ δεν δύναται.

Νομίζω ότι ο λόγος που γίνεται η κουβέντα δεν είναι ότι τσακώθηκε κανείς με κανένα.
    Ο blade επεσήμανε κάποιες συμπεριφορές. Και μέσα στο φόρουμ, αλλά φαντάζομαι και μέσα στην ζωή πολλές φορές.

Τώρα, όσο αφορά το φόρουμ, υπάρχουν μέλη που χρησιμοποιούν πολλές φορές ειρωνεία ή ίσως κατά την γνώμη τους φλεγματικο χιούμορ.
    (Στα μέλη βάζω και το μοντερεισον τημ)
    Δεν μπορώ να μετρήσω αν αυτό έχει αυξηθεί ή όχι, πάντως και το 2007 που μπήκα στο φορουμ το ίδιο συνέβαινε και ίσως ακόμα πιο καφρικο.
    Θυμάμαι, ότι με 3-4 έλεγα ότι έτσι και βρεθούμε λαιβ θα σκοτωθούμε...

Τότε, μου είχε πάρει λίγο καιρό να καταλάβω ότι το φόρουμ αυτό ξεκίνησε σαν μια παρέα που έκανε τον χαβαλέ μεταξύ της όπως όλες οι παρέες, αλλά μεγάλωσε, μπήκαν πολλοί καινούργιοι άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είναι χαβαλές και τι ειρωνεία.

Αυτό φυσικά δεν δικαιολογεί τα πάντα.

Με τον καιρό όμως έβλεπα ότι η ειρωνεία είχε σαν στόχο κυρίως όσους είχαν υπερεκτιμησει το εγώ τους, θελαν να επιδειχτουν μέσα από το φόρουμ και γενικά το ίδιο το φόρουμ δεν ήταν ανεκτικό σε τέτοιους τύπους άσχετα αν ήταν γρήγοροι, μάστορες, ταξιδιαρηδες.
    .
    . Όμως, με το πέρασμα των χρόνων και με την αλλαγή των συνθηκών, η μηχανή αρχίζει και περνάει σε δεύτερη μοίρα...

Η ανομβρία μοτοσυκλετιστικων θεμάτων φέρνει άσχετα θέματα, κουσκούς, εξυπνάδες και χαβαλέ δημοτικού..
    .
    Παρατηρώ ότι πιο ειρωνικόι και αγενείς είναι οι μονοφθαλμοι που περιμένουν τον τυφλό να τον προγκηξουν για να αισθανθούν καλύτερα.

Και θα μου πεις, καλά όλα αυτά, αλλά πως το φτιάχνεις;

Δεν υπάρχει συνταγή.

Το φόρουμ είναι τα μέλη του.

Τα μέλη του δεν πρέπει να δίνουν χώρο σε τέτοιες συμπεριφορές.

Συμφωνώ σε όλα πχ με τον λουκυλουκ, αλλά διαφωνώ στο εξής.

Όσο αποστασιοποιουνται μέλη που έχουν κάτι να πουν, που ξέρουν πως να το πουν και δεν συμμετέχουν, τόσο αφήνουν χώρο σε μέλη που κάνουν μόνο χαβαλέ πολλές φορές άκομψο.

Επισης, διαφωνώ κάθετα σε όσους λένε "φοβόμαστε να μιλήσουμε".

Κάθε γνώμη κάθε μέλους έχει σημασία και δεν νομίζω ότι ποτέ, ούτε τώρα ούτε στο παρελθόν, απαγορεύθηκε κάτι τέτοιο.

Υγ: και για να μην παρεξηγηθώ, τα παραπάνω είναι προσωπικές μου απόψεις και δεν εκφράζουν ή αντιπροσωπεύουν το Μοντ. Τημ.
    Τελευταία τροποποίηση από ggs; 18/12/2016 στις 22:55.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    O Blade σίγουρα επηρεάστηκε από κάτι που είδε πρόσφατα. Συγκεκριμένο ποστ, συγκεκριμένο άτομο. Χωρίς να εννοώ ότι δε συμβαίνουν τέτοια περιστατικά καθημερινά. Επίσης σίγουρα, θέλει να κάνει καλό στην κοινότητα, γενικεύοντας, μη κατονομάζοντας και θέτοντάς το έτσι, ώστε όλοι να αναλογιστούν τι και πώς το γράφουν και να σκεφτούν λίγο περισσότερο την επόμενη φορά. Δεν είμαι στο μυαλό του, φυσικά, αλλά έχω καταλάβει ότι πρόκειται για "clean-cut" άτομο, οπότε δε νομίζω ότι πέφτω πολύ έξω.

Όσον αφορά το θέμα, χωρίς να εμβαθύνω, καθώς είναι χιλιοθιγμένο, καλώς ή κακώς, αυτό είναι το ίντερνετ και δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Δείξτε λίγη παραπάνω εγκράτεια οι μεν και λίγη παραπάνω ανέχεια οι δε και θα τα βρούμε κάπου στη μέση.
    Life begins at 45°.

Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να κάνω χιούμορ ή να μιλήσω σοβαρά.

Μπα, το θέμα είναι εντελώς σοβαρό και είναι μόνο ένα κομμάτι του τι συμβαίνει γενικότερα.
    Δεν είναι "ιντερνετικό", είναι "ολικό".
    Η μόνη διαφορά υπάρχει στο ότι εδώ (και αλλού φυσικά), δεν υπάρχει ο φόβος να σε πλακώσουν στις καρπαζές άμεσα,
    οπότε χάνεται και το τελευταίο ίχνος αυτοσυγκράτησης των νεύρων.

Καλημέρα σας και καλώς ήρθατε στον πραγματικό κόσμο.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜotoGP Iταλιας - Muggelo, και νικητης ειναι......
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2005, 13:49
  2. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2005, 10:52
  3. Δέλεαρ και που είναι- για της Δευτέρες
    από afrotwin στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 12:54
  4. Καλημερα Και Ασ Ειναι Τεταρτη
    από Tigas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36