Αυτο μονο ο ασφαλιστης σου μπορει να στο πει.
φίλε sfigas, είμαι στην ίδια φάση, ψάχνομαι να μεταφέρω το no claims μου εδω. Αυτό που θελουμε λέγεται no claims certificate κ η κάθε ελληνική ασφαλιστική μάλλον δίνει το δικο της. Έχω στα χέρια μου ένα πολύ καλογραμμένο στα αγγλικά απο την ιντεραμερικαν. Ή επικοινώνησε με τον ασφαλιστή σου ή με τα κεντρικά της εταιρίας.
Kαι εγω της interamerican χρησιμοποιησα. Το ονομαζει claims history certificate.
Το περιεργο είναι στην Εγγλεζικη ασφαλιστική (motorcycle direct) δεν αρκουσε η αναγραφή της περιοδου χχ/χχ/2011-χχ/χχ/2014 με Reported claims : NONE αλλα ήθελε μια επιπλεον γραμμή που που να αναφερει με αριθμο τα χρονια χωρις δηλωμενη ζημια (Number of years with no claims : 3).
H interamerican μου απαντουσε οτι δεν μπορει να αλλαξει την φόρμα της!!!!!
Καλησπερα και παλι. Με πολυ υπομονη και επιμονη καταφερα και πειρα το σωστο χαρτι απο την ασφαλιστικη μου παρολο που εχει κλεισει. Πλεον αναγνωριζουν κανονικα τα 4 χρονια που ειχα Ελλαδα συν το 1 εδω. Η ασφαλεια σε 2 μηνες που θα ανανεωσω θα πεσει δραματικα πολυ.
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
Αν θέλεις, γράψε λίγο παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά με το ποιό τελικά είναι το σωστό χαρτί, που απευθύνθηκες, γενικά όλη την διαδικασία, να ενημερώσουμε και το πρώτο ποστ ώστε αυτό να αποτελέσει βοήθημα και για κάποιον άλλον που ψάχνει το ίδιο.
Να σου πω δική μου εμπειρία: αμάξι του '82 (σπορ) εν έτη 1998 ξεκίνησα με 1.500 λίρες! Με το χαρτί πήγε στις 1.200 (πάνω κάτω).
Ωστόσο, πάω την επόμενη χρονιά λίγο πριν τη λήξη του συμβολαίου και τους λέω θέλω να ακυρώσω.
Μου λέει ο τυπάς, ευχαρίστως, μπορώ να ρωτήσω το λόγο; Του λέω βρήκα με εξακό, μου λέει τα βλέπω, του λέω μέσα. Οπότε μέσα σε 2 έτη μείωσα την ασφάλεια στο μισό.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
ok νομιζω πλεον στις μοτο παιζουν τρελα ποσα... ειδικα αν θες να εισαι 100% ασφαλισμενος για κλοπη...
ORGIA!!!!!