Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 98

Θέμα: CBR 300R Ζημια εντος εγγυησης και δικαιολογιες επισκευης τα φωτα σας οι του νομικου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Σου λένε το σωστό και αντί να κάνεις μια εσωτερική του ευατού σου έρευνα ''ρε τι μας λέει τούτος'', ειρωνεύεσαι μια χιουμοριστική αναφορά, επειδή δεν σε ''συμφέρει'' η επί του θέματος απάντηση.

Πρώτα δλδ μας φταίει το μαγαζί, μετά μας φταίει ο χρήστης στο φόρουμ που μας είπε κάτι... ''Οι άλλοι''. Ποτέ ο ευατός μας δεν έχει ευθύνη ως γνωστόν.

Έστω.

Την επόμενη φορά, να κοιτάς (κοιτάτε - κοιτάει) τα λάδια πιο τακτικά για να μην ξαναγίνει το ίδιο.

Παλαιό μέλος
    παντος αν βλέπατε την στάθμη μετα το 'κόλλημα' και συμπληρώνατε λαδι πριν πατε στην αντιπροσωπία λογικα θα ειχατε καινουριο μοτερ τωρα.
    τωρα μπορει να πουνε οτι φταιει ο αναβατης που δεν τα είδε.
    απο την αλλη ισως το manual να γραφει για μεγιστη κατανάλωση λαδιου ανα/1000 χιλιομετρα.

δεν νομιζω να εβγαλε 900 χιλιόμετρα με 200ml λαδι.
    λογικα θα εκαιγε λιγο λαδι και με το ταξίδι που εκανε εκαψε πολύ και εγινε η ζημια. ηταν και μετα απο στρώσιμο.
    ριξτε και μια ματια στο φιλτρο λαδιου αν εχει ρινισματα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    πιθανον εβαλαν 1 λιτρο (1 μπουκαλι) λιγοτερο απο μπερδεμα και το μηχανακι εφυγε με χαμηλη σταθμη
    δουλευοντας την κατεβασε κι αλλο και οταν δουλεψε για ωρα ψηλα δεν αντεξε
    παντως αρκετα πριν κολησει θα επρεπε να ειχε σκληρυνει αρκετα το σασμαν ωστε να πονηρευτει καποιος
    δυσκολα θα βγει ακρη

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    To ''δυο εβδομάδες μετα και αφου πηγε διακοπες'' το διάβασες που το γράφει ε;
    Το διάβασα και, από τη μία, καταλαβαίνω τι λες, αλλά από την άλλη το "δεν έχει ευθύνη" είναι πολύ χοντρό και εντελώς εκτός πραγματικότητας. Σαφώς είναι σωστό να ελέγχουμε το μηχανάκι μας πριν καβαλήσουμε, για τη ΔΙΚΗ μας ασφάλεια, αλλά το συνεργείο που έκανε το σέρβις φέρει την πλήρη ευθύνη για οτιδήποτε δεν έγινε σωστά. Γι'αυτό πληρώνεις συνεργείο, για να έχει ευθύνη. Μιλάμε για καινούριο μηχανάκι και μόλις 2 βδομάδες μετά, όχι 4 χρόνια.
    Life begins at 45°.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Το κακο ειναι, πως κατα πασα πιθανοτητα δεν θα βγαλει ακρη. Ειτε το συνεργειο ξεχασε να βαλει λαδια, ειτε οχι, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Το παλικαρι δεν εχει μηχανακι και δεν εκανε κατι για αυτο. Αν δεν θελει ο ιδιος να κυνηγησει το συνεργειο για να του αποκαταστησουν την βλαβη, δεν μπορει να το κανει κανεις. Και μεταξυ μας, μετα απο τοσο καιρο δυσκολα θα βρει το δικιο του. Ας το παρει απο αυτο το συνεργειο και ας παει να το φτιαξει καπου αλλου. Η αληθεια ειναι, πως θα επρεπε να εχει κοιταξει καποια απο τις επομενες μερες τα λαδια του. Ασχετα αν επαναπαυτηκε στο γεγονος, που βγηκε απο σερβις και δεν θελει κατι. Στραβες παντου συμβαινουν.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Θα απαντήσω μόνο και μόνο για να καταλάβεις δύο πράγματα...πρώτον παω πολύ τους ειρωνικους τους ανθρώπους με χιούμορ έξυπνο η χαζό και πάντα γουστάρω να κάνω χαβαλέ σε όλα μου τα ποστ...αλλά...δεν πάω Χρίστο τους εριστικόυς..Λοιπόν "φιλε" αν απ την αρχή διαβάσεις το ποστ σωστά και όχι μέχρι εκεί που σε βολεύει και βαριέσαι θα δεις πρώτα ότι το μηχανάκι δεν είναι δικό μου δεύτερον ότι δεν ζητάω απ τον κόσμο να μου πει τι έπρεπε να γίνει σωστά γιατί πάνω από χυμένο γάλα όλοι έχουν μια εξυπνάδα να πουν...άρα ότι και να λες δε με βοηθά καθόλου απλά χαλάς το ποστ...εριστικα όχι χιουμοριστικα απλά καί μόνο για να το παίξεις έξυπνος..μιλάς σε έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις τι γνώσεις έχει και τι κάνει..φίλε μου τα μηχανάκια μου απ τα 16 μου τα κάνω όλα μόνος μου και πότε μα ποτέ δεν είχα ούτε μια βλάβη και έχω αλλάξει αρκετά..Λοιπόν αν θες να γίνεις εριστικός και εξυπνιδης άνοιξε ένα θέμα και κάτσε αναλωσου εκεί και μη χαλάς αυτό..Αν έχεις να προσθέσεις κάτι που ίσως βοηθήσει καλοδεχουμενο αν πάλι θες να κάνουμε χαβαλέ πολύ ευχαρίστως..νταξ??ευχαριστώ..
    Throttle that mysterious friend of ours

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Το κακο ειναι, πως κατα πασα πιθανοτητα δεν θα βγαλει ακρη. Ειτε το συνεργειο ξεχασε να βαλει λαδια, ειτε οχι, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Το παλικαρι δεν εχει μηχανακι και δεν εκανε κατι για αυτο. Αν δεν θελει ο ιδιος να κυνηγησει το συνεργειο για να του αποκαταστησουν την βλαβη, δεν μπορει να το κανει κανεις. Και μεταξυ μας, μετα απο τοσο καιρο δυσκολα θα βρει το δικιο του. Ας το παρει απο αυτο το συνεργειο και ας παει να το φτιαξει καπου αλλου. Η αληθεια ειναι, πως θα επρεπε να εχει κοιταξει καποια απο τις επομενες μερες τα λαδια του. Ασχετα αν επαναπαυτηκε στο γεγονος, που βγηκε απο σερβις και δεν θελει κατι. Στραβες παντου συμβαινουν.
    Ορθώς και γω το είπα άπειρες φορές για το λάδι..αλλά...απ την άλλη τον καταλαβαίνω γιατί το μηχανάκι ήταν του κουτιού από πρώτο σέρβις και είναι Honda όχι jaeliang απ την 3 επαρχία της Κίνας..το παιδί πάντα τα κοιταει όλα καθε 1000 χλμ και αυτός είχε και άλλα μηχανάκια πιο πριν...εξάλλου για να καταλάβετε το μηχανάκι δεν πήγε απόσταση Θεσσαλονίκη Αθήνα...στην Πάρο πήγε τι χλμ να έκανε στο νησί με πόσο ζόρι και μόλις ήρθε πήγε 2-3φορές Χαλκίδα..Οπότε σαν κατανάλωση ακόμα και ανά 1000 χλμ είναι εξωφρενική..άλλο καίει 200-300μλ οκ που και πάλι καινούριο μηχανάκι είναι απλα απαράδεκτο και άλλο 1 λίτρο και....που οφείλεται η σε μαλάκια του συνεργείου κατά 95% η σε μαλάκια της Honda ένα 5%.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Ορθώς και γω το είπα άπειρες φορές για το λάδι..αλλά...απ την άλλη τον καταλαβαίνω γιατί το μηχανάκι ήταν του κουτιού από πρώτο σέρβις και είναι Honda όχι jaeliang απ την 3 επαρχία της Κίνας..το παιδί πάντα τα κοιταει όλα καθε 1000 χλμ και αυτός είχε και άλλα μηχανάκια πιο πριν...εξάλλου για να καταλάβετε το μηχανάκι δεν πήγε απόσταση Θεσσαλονίκη Αθήνα...στην Πάρο πήγε τι χλμ να έκανε στο νησί με πόσο ζόρι και μόλις ήρθε πήγε 2-3φορές Χαλκίδα..Οπότε σαν κατανάλωση ακόμα και ανά 1000 χλμ είναι εξωφρενική..άλλο καίει 200-300μλ οκ που και πάλι καινούριο μηχανάκι είναι απλα απαράδεκτο και άλλο 1 λίτρο και....που οφείλεται η σε μαλάκια του συνεργείου κατά 95% η σε μαλάκια της Honda ένα 5%.
    Το κακο ειναι, πως δεν ειμαστε σιγουροι για τα ποσοστα ευθυνης. Το ακομη χειροτερο ειναι, πως ο φιλος δεν εχει μηχανακι να κινηθει. Και κατα πασα πιθανοτητα θα πληρωσει και την επισκευη.

Τα βασικά θα πρέπει γενικά να τα γνωρίζουμε όλοι όταν καβαλάμε μοτοσυκλέτα.
    Λάδια-αλυσίδα-αέρα στα λάστιχα.
    Όπως το λες για μαλακια του συνεργείου είναι , και δεν φταίει ο φίλος σου οπως τα λες.
    Εγώ έχω μια απλή ερώτηση, με τον τεχνικό διευθυντή της Honda έχετε μιλήσει ? σας έχει δώσει κάποια πρώτη απάντηση ?
    Η μονο με το συνεργείο μιλάτε ?
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

Moderator
    Το να πληρώσει το χουμε προσπεράσει..όχι δεν έχουνε μιλήσει ακόμα..από βδομάδα θα πάμε πρώτα συνεργείο και μετά Honda στα κεντρικά...

Εισαι λαθος , σου εχω στειλει pm με τον τεχνικο διευθυντη της ΗΟΝDA
    Τελευταία τροποποίηση από dankannn; 22/12/2016 στις 12:32.
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αυτό με τα λάδια μετά απο σέρβις και τα συνεργεία...

Το ίδιο πήγε να γίνει με το δικό μου πριν χρόνια :

-Είσαι έτοιμος
    -Όλα καλά; Εϊδες τπτ περίεργο;
    -Όχι, όλα κομπλέ.
    Πάω να το πάρω, φυσικά και δεν κοιταξα στάθμη λαδιού, ποιος δλδ πριν καβαλήσει κάθε φορά κοιτάζει λάδια; Ανοίγω διακόπτη, check, FI, ήχος αντλίας βενζίνης και πάω να βάλω μπροστά. Κοιτάζω όμως κάτι που αναβοσβήνει στα όργανα και είναι τα λάδια, πάντα το κάνει πριν βάλεις μπροστά αλλά εκείνη τη μέρα δεν ξέρω γιατί κόλλησα. κλεινω διακόπτη, κατεβαίνω, σηκώνω μηχανή και βλέπω απο το δείκτη, λάδι 0.
    -Μάστορα, τι λάδια έβαλες;
    -Ηοnda
    -Πόσο έβαλες;
    -....
    -Πρώτη φορά κάνουμε σέρβις στο 954; Λέγε
    -Δεν έβαλα εγώ, είπα στον χχχχχχ να βάλει και να το πάει βόλτα.
    -Ρε μλκ, δεν έχει λάδι το μηχανάκι.
    -Οχι ρε, δεν γίνεται. Ρε χχχχχχ έλα εδώ, λάδια έβαλες;
    -χχχχχχχ : Πότε μου το είπες;

Αυτά που ειπώθηκαν μετά δεν μπορώ να τα γράψω.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αυτό με τα λάδια μετά απο σέρβις και τα συνεργεία...

Το ίδιο πήγε να γίνει με το δικό μου πριν χρόνια :

-Είσαι έτοιμος
    -Όλα καλά; Εϊδες τπτ περίεργο;
    -Όχι, όλα κομπλέ.
    Πάω να το πάρω, φυσικά και δεν κοιταξα στάθμη λαδιού, ποιος δλδ πριν καβαλήσει κάθε φορά κοιτάζει λάδια; Ανοίγω διακόπτη, check, FI, ήχος αντλίας βενζίνης και πάω να βάλω μπροστά. Κοιτάζω όμως κάτι που αναβοσβήνει στα όργανα και είναι τα λάδια, πάντα το κάνει πριν βάλεις μπροστά αλλά εκείνη τη μέρα δεν ξέρω γιατί κόλλησα. κλεινω διακόπτη, κατεβαίνω, σηκώνω μηχανή και βλέπω απο το δείκτη, λάδι 0.
    -Μάστορα, τι λάδια έβαλες;
    -Ηοnda
    -Πόσο έβαλες;
    -....
    -Πρώτη φορά κάνουμε σέρβις στο 954; Λέγε
    -Δεν έβαλα εγώ, είπα στον χχχχχχ να βάλει και να το πάει βόλτα.
    -Ρε μλκ, δεν έχει λάδι το μηχανάκι.
    -Οχι ρε, δεν γίνεται. Ρε χχχχχχ έλα εδώ, λάδια έβαλες;
    -χχχχχχχ : Πότε μου το είπες;

Αυτά που ειπώθηκαν μετά δεν μπορώ να τα γράψω.
    Αυτό ακριβώς......ακριβώς όμως...αγορά το R6 το 2008 με 10000 χλμ από γνωστό το μηχανάκι καινούριο κυριολεκτικά άριστο...πάω στη μότοδυναμική για σέρβις γενικό μιας και μόλις το πήρα λέω ας πάω στη γιαμαχα να χω το κεφάλι μου ήσυχο.......πάω μετά από 3 μέρες να το πάρω απόδειξη 220 ευρώ λάδια φίλτρο υγρά φρένων τακάκια εμπρός γενικός έλεγχος...έρχεται το μότο το κοιτάω ρωτάω μάστορα έχουν γίνει όλα???εννοείται μου απαντάει ξερά...και αρχίζω.....τα υγρά στα φρένα δε τα άλλαξες το χρώμα ήταν ίδιο σκούρο κίτρινο αντί για διάφανο κίτρινο πάω στα λάδια.......καφέ σκούρο όχι μαύρο προς θεού....κοιτάω τακάκια τα μόνα αλλαγμένα...εεε αρχίζει τα μα και μου φωνάζει ένα παιδί Γιώργο δε σου πα να κάνεις αυτό και αυτό εδώ......το παιδί με μια απάθεια δε μάστορα δε μου πες να δω αν θέλει λάδι να συμπληρώσω και να αλλάξω τακάκια??????ε ο διάλογος μετά λίγο πολύ γνωστός...το μηχανάκι έκανε ότι πλήρωσα και από τοτε πήγα φέτος σε συνεργείο για την αλυσίδα κάτι που μετάνιωσα πάλι αμέσως........υπάρχει σχετικό θρεντ......αυταα...Οπότε ναι..από δω και πέρα θέλω να δω τι και πως μπορεί να γίνει...

Στειλε μου με pm το συνεργειο ?
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    και δυστυχώς το μάρμαρο θα το πληρώσει ο τελευταίος στην ιεραρχία και όχι ο υπεύθυνος που βάζει την υπογραφή.....

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 106
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2013, 01:47
  2. Σέρρες και περίχωρα .. τα φώτα σας
    από Lamnian στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2011, 14:59
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 10:00
  4. την γνωμη σας και τα φωτα σας!
    από GTZ750 στο forum Kawasaki Z series