Μη σκας. Έτσι τα φτιάχνουν τώρα.
Μπας και παίζει τίποτα με το σταντ ή δεν ισχύει αυτό στα παπιά;
Μη σκας. Έτσι τα φτιάχνουν τώρα.
Μπας και παίζει τίποτα με το σταντ ή δεν ισχύει αυτό στα παπιά;
Παιδες σας ευχαριστω ολους για την αμεση ανταποκριση και το ενδιαφερον.Οντας ολιγον τι noobas με τα τεχνικα θεματα δεν μου πηγε καν το μυαλο οτι παιζει να ειναι το μπουζακι.Ευτυχως προλαβα να βρω πριν κλεισουν τα μαγαζια και το αλλαξα.Τωρα ολα δουλευουν ρολοι
καλη χρονια σε ολους/ες![]()
Η γύρισες το κλειδί και ντρέπεσαι να μας το πεις....έλα....Πες.....δεν είναι κακο....
Άντε μια χαρά...Καλά Χριστούγεννα![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Δηλαδή λάδια - μπουζί πάνε πακέτο...
Καλά Χριστούγεννα λοιπόν!!!
"Εχουμε αλλάξει εκκεντροφόρους σε ένα Honda CBR 600 F6 του φίλου μου του Στέλιου κάτω στην πυλωτή, αφού έχουμε τελειώσει όλα ωραία και καλά προσπαθούμε να βάλουμε το μηχανάκι μπροστά αλλά δεν παίρνει με καμμία δύναμη, ξανανοίγουμε κεφαλές ξαναβλέπουμε τα σημάδια, ελέγχουμε ηλεκτρικά, μπουζιά μάτζαλα τζάτζαλα κατεβαίνει η Νίκη κάτω με δύο φραπεδάκια και αφού μας είδε απηυδησμένους και τα νεύρα μας να έχουν γίνει χορδές και μας λέει: Παιδιά να ρωτήσω κάτι; "Ασε μας ρε Νίκη γ@μώ τις κολυμπήθρες του Σιλωαμ #$%^&*# άσε μας τώρα.. Εγώ θα ρωτήσω και βρίστε με, αυτό το κουμπάκι σε αυτή την θέση πρέπει να είναι; Κοιταζόμαστε με το Στέλιο αφού ήμασταν τόσο μαλάκες που το Kill switch το είχαμε off. Ξεροβήχουμε και της λέμε: το ξέραμε απλά σε δοκιμάζαμε..χμ χμ...Οι μαλάκες παιδευόμαστε 4 ώρες να βάλουμε το μηχανάκι μπροστά, ξαναβγάλαμε-βάλαμε τους εκκεντροφόρους και δέν κοιτάξαμε τ"αυτονόητα...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
800ml παιρνει το παπι φιλε. βγαλε 200ml γιατι θα σου τα πεταξει στο φιλτροκουτι απο την επιστροφη![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time