Εεεε μα ρε Αρη...
Μετρανε mV με πολύμετρα των 3€ και μετα τα ριχνουν στον φορτιστή των 8€...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Για να επανέλθουμε, το ίδιο πρόβλημα με το κουμπί το έχω κι εγώ. Δεν ασχολήθηκα διότι εν τω μεταξύ αγόρασα έναν ctek αλλά τελευταία βρήκα ένα βίντεο κάποιου ο οποίος αντικαθιστά το κουμπί με καινούργιο πάνω στην πλακέτα και μετά λειτουργεί πάλι κανονικά.
Με ενδιαφερει η επισκευη γενικως απο την αγορα, εν το μεταξυ το εβγαλα και ξαναγανωσα τις κολλήσεις του κουμπιου επαιξε αλλα το σύμπτωμα παραμένει, μηπως μπορεις να βρεις το βιντεο η περισσότερες πληροφορίες σχετικα με το κουμπί;
Οπως δειχνει ειναι ενα ηλεκτρονικο μπουτον τεσσαρων θέσεων + stand-by/off
Εχω κι εγώ έναν τέτοιον.
Το πρόβλημα με το κουμπί ,το εμφάνισε σχεδόν απο την αρχή ,σε φάση να μου σπάει τα νεύρα.
Δεν ασχολήθηκα με εγγύηση (θεωρώντας τον σκουπιδάκι κ πεταμένα λ7) οπότε πήγα κ πήρα έναν ακριβό-καλό-επώνυμο.
Τον λιντλη τον είχα παρατήσει σε μια γωνιά ,μέχρι κάποια στιγμή που έτυχε να το κουβεντιάσω με φίλο ηλεκτρονικό.
Μου τον ζήτησε να τον τσεκάρει ,κ του τον έδωσα.
Αλλαξε απλά το μπουτόν ,με κόστος κάποια λίγα σεντς ,και ο φορτιστάκος δουλέυει μια χαρά εδώ κ 2 χρόνια.
Του'χω προσθέσει κ 2η παράλληλη γραμμή ,κ φορτίζω-συντηρώ 2 μπαταρίες ταυτόχρονα.
Αυτόν χρησιμοποιώ μόνιμα για συντήρηση (περιμένοντας να "πεθάνει") ,κ τον ακριβό τον βγάζω απο το κουτί για ειδικές περιπτώσεις (μπαταρία μεγάλων Ah ,ή πολύ πεσμένη μπαταρία που χρειάζεται ξύπνημα-αποθειίκωση-κλπ)
Οντως (ο λίντλης) δεν "βλέπει" την μπαταρία απο κάποια V κ κάτω (το αναφέρει κ στο συνοδευτικό εγχειρίδιό του)
Λύσεις για να την "δεί" ,περιγράφηκαν παραπάνω.
Πάντως ,για τα ελάχιστα χρήματα που κοστίζει ,καθόλου "σκουπίδι" δεν είναι (γνώμη μου) ,κ κάνει μιά χαρά ,όλα όσα περιγράφονται στο μανιουάλι του.
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Δε ειναι ιδιαίτερα δυσκολο να ξυλωσω το μπουτον και να ψαχτω στα ηλεκτρονικάδικα, αλλα αν μπορειτε να μαθετε πληροφορίες ποιος που για το μπουτον θα με βγαλετε απο τον κόπο
https://www.youtube.com/watch?v=YFJplsH29e8
Τα στοιχειώδη δείχνει, εγώ το ανέφερα γιατί στο ένα βίντεο που βρήκα με επισκευή, το πρόβλημα ήταν στο κουμπί.
ιδιο προβλημα κι εγω.τι περιμεναμε???φορτιστης απο τα λιντλ. τα λεει ολα.......
Στα οποία Lidl αν τον γυρίσεις πίσω παίρνεις άλλον ή τα λεφτά σου, χωρίς πολλά πολλά. Να σας δω σε άλλο μαγαζί να το κάνετε αυτό.
Δεν λέει τίποτα για το προϊόν το ίδιο, αλλά για την εξυπηρέτηση σε τέτοια θέματα έχω μόνο καλά λόγια να πω.
αν οντως φταιει το κουμπι, αυτο που βλέπω στο βίντεο ειναι πολύ έυκολο. απλα αλλάζει το κουμπι με ένα άλλο. Πολύ μικρο κοστος, πολύ λίγος χρόνος. Δώστο σε έναν φιλο που ξερει απο πλακετες να στο κάνει σε μιση ωρα.
τον οποιο ομως αν τον εχεις 3 χρονακια και τον εχεις χρησιμοποιησει 3- 4 φορες δεν στον αλαζουν γιατι εχει ληξει η εγγυηση.λογικο.ΕΠΙΣΗς ΜΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΡΝΕΙς απο καταστημα φορτιστη σαφως πιο αξιοπιστο......