Δοκιμάστε http://Housecal.trendmicro.com, on-line scanning και το Τrendmicro PC-cillin.
Τα χρησιμοποιώ στην δουλειά και στο σπιτι και δεν καθυστερούν και το PC. Πιστέυω ότι είναι το καλύτερο.
Δοκιμάστε http://Housecal.trendmicro.com, on-line scanning και το Τrendmicro PC-cillin.
Τα χρησιμοποιώ στην δουλειά και στο σπιτι και δεν καθυστερούν και το PC. Πιστέυω ότι είναι το καλύτερο.
... Τzifos ...
Πάντως ειδικά εμένα με έχουν εκνευρίσει και τα spam mail (έκανα το λάθος να δώσω το mail σε αμφιβόλου ποιότητας site)! Ήταν ένας από τους λόγους που άλλαξα mail, αφού έρχονταν 40+ την ημέρα! Και πολλά από αυτά (που τα έσβηνα ομαδικά) μπορεί να είχαν και κανά δωράκι μέσα!
Απο ότι γνωρίζω πάντως αν δεν κένεις κάτι (δηλαδή να κατεβάσεις το συνημένο αρχείο από το e-mail) δεν τρέχει τίποτα αν το ανοίξεις.
Κάνω λάθος;
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Εμένα ρε παιδιά φίλος έστειλε εργασία για το πανεπιστήμιο και το Hotmail (έχει καλό anti-virus) δεν το άφησε να περάσει...
κάτι τέτοιες μαλακίες κάνουν μερικά antivirus και μετά τσαντίζονται μερικοί τα κλείνουν και περνάνε όλα
Πάντως σε αυτήν την περίπτωση η πατέντα είναι να αλλάζεις το extention του αρχείου σε κάτι ακίνδυνο (πχ doc, jpg) το στέλνεις και ο παραλήπτης το ξανακάνει ό,τι ήτανε κι άσε το antivirus να ψάχνετε
και ναι αν δεν εκτελέσεις το πρόγραμμα που είναι συννημένο κι ακόμα περισσότερο αν το σβήσεις χωρίς καν να το ανοίξεις δεν τρέχει τίποτα, αλλά να το σβήνεις τελείως μην το πας στο trash folder δεν ξέρεις καμιά φορά
Να σου πω την αλήθεια και εγώ εκείνη την ώρα βιαζόμουν, τον έβαλα να στείλει το ίδιο αρχείο ακριβώς στο e-mail του yahoo που δημιούργησα εκείνη την στιγμή και αφού το έλαβα, το κατέβασα χωρίς κανένα πρόβλημα!
Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα γιατί το μπλόκαρε το hotmail!
ίσως να μην το μπλόκαρε λόγω ιού αλλά λόγω μεγέθους, μην ξεχνάς ότι το yahoo δίνει 4ΜΒ χώρο ενώ το hotmail μόνο 1 ΜΒΑρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Να σου πω την αλήθεια και εγώ εκείνη την ώρα βιαζόμουν, τον έβαλα να στείλει το ίδιο αρχείο ακριβώς στο e-mail του yahoo που δημιούργησα εκείνη την στιγμή και αφού το έλαβα, το κατέβασα χωρίς κανένα πρόβλημα!
Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα γιατί το μπλόκαρε το hotmail!
To yahoo.gr δίνει 6 mb kai to hotmail 2 mb......Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
ίσως να μην το μπλόκαρε λόγω ιού αλλά λόγω μεγέθους, μην ξεχνάς ότι το yahoo δίνει 4ΜΒ χώρο ενώ το hotmail μόνο 1 ΜΒ
exoun anebei.....
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Aυτό που ρώτησα ισχύει ρε παιδιά;
Δηλαδή το αν ο ιός θα αρχίσει να σε γ****ι μόνο αν ανοίξεις το επισυναπτόμενο αρχείο;
γιατί έχω την αίσθηση ότι ισχύει το ανάποδοΑρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
To yahoo.gr δίνει 6 mb kai to hotmail 2 mb......
exoun anebei.....
έχω ένα λογαριασμό στο yahoo από το 1998 και έναν δεύτερο που τον δημιούργησα αρχές του 2002 αν θυμάμαι καλά και στο πρώτο έχω χώρο 6ΜΒ ενώ στο δεύτερο 4ΜΒ
για hotmail μάλλον έχεις δικιο
απαντήθηκεΑρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
και ναι αν δεν εκτελέσεις το πρόγραμμα που είναι συννημένο κι ακόμα περισσότερο αν το σβήσεις χωρίς καν να το ανοίξεις δεν τρέχει τίποτα, αλλά να το σβήνεις τελείως μην το πας στο trash folder δεν ξέρεις καμιά φορά
Den kserw man!!!! Ena yahoo.gr pou exw exei 6......Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
γιατί έχω την αίσθηση ότι ισχύει το ανάποδο
έχω ένα λογαριασμό στο yahoo από το 1998 και έναν δεύτερο που τον δημιούργησα αρχές του 2002 αν θυμάμαι καλά και στο πρώτο έχω χώρο 6ΜΒ ενώ στο δεύτερο 4ΜΒ
για hotmail μάλλον έχεις δικιο
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!