λογικό. όταν έχει "κατανάλωση" δεν ξεχειλίζουν τα φλοτέρ, στο ρελαντί όμως...
λογικό. όταν έχει "κατανάλωση" δεν ξεχειλίζουν τα φλοτέρ, στο ρελαντί όμως...
Εμένα πέρασε ένα μηχανάκι σαν το δικό μου ένα διάστημα από τα χέρια μου. Το είχα πάρει κοψοχρονιά γιατί ο ιδιοκτήτης του είχε αγανακτήσει με κάτι τέτοια κουλά που έκανε το καρμπ. Το πήρα γιατί θεώρησα ότι είμαι πιο μάγκας εγώ από αυτός και θα το έφτιαχνα. Μπουρμπούτσαλα, το πούλησα με το ίδιο πρόβλημα 3 μήνες μετά.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Καλησπερα και παλι....πηγα τη δευτερα για καθαρισμα και μου ειπαν οτι ....
1 η βιδα μιγματος εχει κολλησει
2 καθαρισε το πυραυλακι αλλα θελει αντικατασταση
3 η βιδα στραγγισματος εχει κλωτσησει και θελει βγαλσιμο και νεο σπηρωμα σε τορνο!!!!!
4 το διαφραγμα απο την ακινησια εχει κανει τρυπιτσες και κλεινοντας το γκαζι δεν παιφτουν αυτοματα οι στροφες , επισης μου ειπε επηρεαζει και την αποδοση....
Συνολο ολα αυτα αν τα παραγγειλω μαζι με κατι αλλα μικροπραματα φθανω αισιως τα 150€
Δεν κανει υπερχειληση τωρα και λεω να δω ποσο θα με βγαλει...Αυτα τα ωραια απο εμενα
Κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω για να μην ανοιγω 2ο θεμα
Θα ηθελα να βγαλω το φιλτροκουτι και να βαλω χοανη....θα εχει καποια αποδοση παραπανω η οχι??
Καπου διαβασα οτι αυξανει την θερμοκρασια του κινητηρα με αποτελεσμα υπερθερμανση με οτι συνεπαγετε αυτο....
Περιμενω αποψεις
Ευχαριστω
1. λογικό την ξεκολλάς
2. οκ θα ήταν χαζό να μην το αλλάξεις
3. Μπορεί να είναι και ο μοναδικός λόγος που χάνεις βενζίνη.
4. Λογικό, το αλλάζεις ,ρώτα και μια τιμούλα στην αντιπροσωπία.
Τα 150 μόνο αν είναι πολλά τα άλλα μικροπράγματα.
Δεν θα σε βγάλει και δεν δουλεύει σωστά με τρύπιο διάφραγμα.
Ψαχτην για μηχανικό καρμπιρατέρ αντί να ασχολείσαι με το παρτάλι.
Χοάνη σημαίνει όχι φίλτρο αέρα.
Επειδή δεν έχεις γνώση των συνεπειών η άποψή μου είναι να μην το κάνεις. (και αυτό δεν έχει να κάνει με τις θερμοκρασίες)
Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση...μηχανικο καρμπ??
Περρισοτερες λεπτομερειες??
Ειναι πολυ πιο ακριβο??
Αν βαλω εγω ενα φιλτρο βενζινης μηπως κανει δουλεια?
Τελευταία τροποποίηση από johnstef33; 22/01/2017 στις 20:28.
Πολλές λεπτομέρειες https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=28913 χαμένες στον όγκο του forum (μπάς τα βασικά λαδολογίες και εξαερωτήρες οι admins να τα κρατάγαν πάνω πάνω?).
Γενικά απέφυγε πειράγματα ,ξόδευε σε βενζίνη για βόλτες και συντήρηση.![]()
Μιλάμε για ένα 125...
φτιάξε σωστά το καρμπιρατέρ του και μην ασχοληθείς με τίποτα άλλο σε "βελτίωση". όταν δεν σε καλύπτει πιά, πάρε ένα μεγαλύτερο.
Καλησπερα....επειδη καποια στιγμη θα πρεπει να βαλω το χερι στη τσεπη εψαξα και βρηκα αυτα
http://www.ebay.com/itm/Mikuni-28mm-...-/280531089799
http://www.ebay.com/itm/Mikuni-FLAT-...R&vxp=mtr#rwid
Αξιζουν ??
Γιατι και για επισκευη πανω κατω τοσα θα δωσω........
Αυτα τα Mikuni ειναι πολύ καλά καρμπυρατερ με στόχο την απόδοση θυσιάζοντας βέβαια την οικονομία.
Αν αποφασίσεις να βάλεις τετοιου τύπου καρμπυρατερ θα πρέπει να βρείς άνθρωπο να ασχοληθεί με την εφαρμογή του στον κινητηρα σου και στο φιλτροκούτι, εκτός αν δεν χρησιμοποιηθεί, και επίσης να στο ρυθμίσει απ την αρχή.
Το μηχανακι σου είναι ήπιας αποδοσης μονοκύλινδρο και δεν νομίζω οτι του ταιριάζει κατι τετοιο.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ευχαριστω....τι θα προτεινες δηλαδη??
Να φτιαξω το υπαρχον??
Η καποιο αλλο??