Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: υψηλη καταναλωση παπιού στο στρώσιμο

Γαμω τα υπουργεια μου μεσα .... που μας καταντησαν ....να κοιταμε που χανουμε το λιτρο στα παπια και τα σκουτερ .

Οι αλητες !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Γαμω τα υπουργεια μου μεσα .... που μας καταντησαν ....να κοιταμε που χανουμε το λιτρο στα παπια και τα σκουτερ .

Οι αλητες !!!

ενταξει αυτο ειναι το φυσιολογικο...
    για να μην παρεξηγηθω τι θελω να πω...
    οταν παιρνεις ενα οχημα για να κανεις οικονομια στο καυσιμο αλλα και γενικα (ανταλλακτικα, σερβις, αναλωσιμα, κλπ), εννοειται οτι θα κοιταξεις που χανεται το λιτρο...
    τουλαχιστον εγω αυτο κανω...
    στα κ@υλομηχανηματα που καινε τον πατο τους, δεν σε νοιαζει και τοσο γιατι δεν τα εχεις παρει γι'αυτον τον σκοπο...τα εχεις παρει για να βγαζεις γουστα...
    δεν κοιτας καν καταναλωση...το πας οπως παει και οταν αναψει λαμπακι ρεζερβας, απλα γεμιζεις...

οπως καταλαβες δεν το παω πολιτικα...εννοειται οτι η δεδομενη κατασταση ειναι σκατα και αυτοι ειναι αλητες ολκης...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ενταξει αυτο ειναι το φυσιολογικο...
    για να μην παρεξηγηθω τι θελω να πω...
    οταν παιρνεις ενα οχημα για να κανεις οικονομια στο καυσιμο αλλα και γενικα (ανταλλακτικα, σερβις, αναλωσιμα, κλπ), εννοειται οτι θα κοιταξεις που χανεται το λιτρο...
    τουλαχιστον εγω αυτο κανω...
    στα κ@υλομηχανηματα που καινε τον πατο τους, δεν σε νοιαζει και τοσο γιατι δεν τα εχεις παρει γι'αυτον τον σκοπο...τα εχεις παρει για να βγαζεις γουστα...
    δεν κοιτας καν καταναλωση...το πας οπως παει και οταν αναψει λαμπακι ρεζερβας, απλα γεμιζεις...

οπως καταλαβες δεν το παω πολιτικα...εννοειται οτι η δεδομενη κατασταση ειναι σκατα και αυτοι ειναι αλητες ολκης...
    Όταν μάλιστα το λίτρο παίζει να είναι το 30 % της κατανάλωσης του οχήματος αυτού τότε εννοείται ρε.

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Innova καρμπυρατερ,απο 2,6 εως 3,1 στα εκατο,αναλογα τις συνθηκες.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος

Οι αλητες !!!
    μωρέ δίκιο έχεις αλλα σκέψου ότι εγώ ειμαι πιτσιρικάς και περνώ ενα 20ρικο την μέρα
    δυστηχως δεν πρόλαβα χρυσές εποχές που ακούω πως η βενζίνη είχε 0.70

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stavros8691 Προβολή μηνύματος
    μωρέ δίκιο έχεις αλλα σκέψου ότι εγώ ειμαι πιτσιρικάς και περνώ ενα 20ρικο την μέρα
    δυστηχως δεν πρόλαβα χρυσές εποχές που ακούω πως η βενζίνη είχε 0.70
    Δεν ηταν μονο η τιμη .
    Γενικα το μονο εξοδο υπολογισιμο της μοτο ηταν η αγορα της .
    Τελος παντων .... ασχετο με το θεμα πο ανοιξες , αλλα ειμαι φρικαρισμενος με την κατασταση γιατι παω συχνα εξωτερικο και βλεπω αλλες χωρες και τρελενομαι .

Παντως εγω στα 100 αδειασε το ντεποζιτο.. Δε ξερω ισως φταιει που μενω σε κολοπεριοχη και παω 10km τη μερα απο στενα συνεχεια πανω απο 60-70 με το ζορι

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Parhs Προβολή μηνύματος
    Παντως εγω στα 100 αδειασε το ντεποζιτο.. Δε ξερω ισως φταιει που μενω σε κολοπεριοχη και παω 10km τη μερα απο στενα συνεχεια πανω απο 60-70 με το ζορι
    η καταναλωση σε μενα παντως εχει βελτωθει αρκετα...παντως εχω υποψια πως το ντεποζιτο δεν χωραει για κανενα λογο 5.6 λιτρα.φουλ αδειο στον δεικτη 4.3 λιτρα εβαλα και γεμισε μεχρι πανω

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    η καταναλωση σε μενα παντως εχει βελτωθει αρκετα...παντως εχω υποψια πως το ντεποζιτο δεν χωραει για κανενα λογο 5.6 λιτρα.φουλ αδειο στον δεικτη 4.3 λιτρα εβαλα και γεμισε μεχρι πανω
    Μην εμπιστεύεσαι τον δείκτη.
    Στο σκούτερ μου, ο δείκτης φτάνει σε σημείο που δεν κουνιέται και έχει 2 λίτρα ακόμα.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Μην εμπιστεύεσαι τον δείκτη.
    Στο σκούτερ μου, ο δείκτης φτάνει σε σημείο που δεν κουνιέται και έχει 2 λίτρα ακόμα.
    μπορει να φαω δουλεμα για αυτη την ερωτηση αλλα θα την κανω.
    το βιβλιαρακι μου λεει 5.6 λιτρα!η ρεζερβα του καθε παπιου π.χ βρισκεται μεσα στο ντεποζιτο και αυτη;η μηπως απλα δεν εχω φτασει ποτε ουσιαστικα ρεζερβα και για αυτο γεμιζω με πιο λιγα λιτρα;εννοω οτι δεν ξερω αν υπαρχει ποσοτητα καυσιμου αποθηκευμενη στην λεγομενη ρεζερβα την οποια δεν εχω χρειαστει ποτε και αν μαζι με αυτην η χωριτικοτητα του ντεποζιτου ανερχεται στα 5.6 λιτρα

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Η "ρεζερβα" είναι η καθορισμένη από τον κατασκευαστή ποσότητα του ντεποζιτου η οποία χρησιμευει για να "προφυλαξει" τον οδηγό από ακινησία λόγω έλλειψης καυσίμου.
    Αυτό προϋποθέτει ότι το ρουμπινετο είναι στην θέση on και όχι στο res γιατί εκεί τελειώνεις όλο το ντεπόζιτο.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    μπορει να φαω δουλεμα για αυτη την ερωτηση αλλα θα την κανω.
    το βιβλιαρακι μου λεει 5.6 λιτρα!η ρεζερβα του καθε παπιου π.χ βρισκεται μεσα στο ντεποζιτο και αυτη;η μηπως απλα δεν εχω φτασει ποτε ουσιαστικα ρεζερβα και για αυτο γεμιζω με πιο λιγα λιτρα;εννοω οτι δεν ξερω αν υπαρχει ποσοτητα καυσιμου αποθηκευμενη στην λεγομενη ρεζερβα την οποια δεν εχω χρειαστει ποτε και αν μαζι με αυτην η χωριτικοτητα του ντεποζιτου ανερχεται στα 5.6 λιτρα
    Το τεπόζιτο χωράει 5,6 λίτρα. Αυτή είναι η μέγιστη ποσότητα βενζίνης που μπορείς να έχεις μαζί σου.

Η ρεζέρβα υπάρχει για να ξέρεις πόσα λίτρα σου έχουν μείνει στο τεπόζιτο. Αν η ρεζέρβα είναι 1.6 λίτρα, το ρουμπινέτο είναι στο on και το μηχανάκι αρχίσει να κομπιάζει ή σου σβήσει, έχεις καταναλώσει τα 4 από τα 5,6 λίτρα και σου έχουν μείνει 1,6λ. Γυρίζεις το ρουμπινέτο στο res και πλέον ξέρεις ότι αν το μηχανάκι σου καίει περίπου 3 λίτρα /100 χλμ έχεις ακόμα βενζίνη για 50χλμ.

Το τεπόζιτο στο κάτω μέρος έχει δυο μεταλλικές κυλινδρικές προεξοχές οι οποίες είναι συνδεδεμένες με δυο σωληνάκια που πάνε στο καρμπιρατέρ. Η μία ρουφάει βενζίνη 5cm πιο ψηλά απ' τον πάτο του τεπόζιτου και η άλλη 1cm. Η μία είναι συνδεδεμένη με το on και η άλλη με το res. Όταν η στάθμη της βενζίνης κατέβει πιο χαμηλά απ' την πρώτη ρουφάει αέρα κοπανιστό, οπότε πρέπει να ζητήσεις παροχή καυσίμου απ' την δευτερη που βρίσκεται χαμηλότερα.
    Sent from me using a computer.

Εσένα τρίζουν τα πλαστικά; Εμενα τριζει στο φανάρι και δε ξέρω το γιατί.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Parhs Προβολή μηνύματος
    Εσένα τρίζουν τα πλαστικά; Εμενα τριζει στο φανάρι και δε ξέρω το γιατί.
    Και μένα τρίζει μόνο αυτό. Όχι κάτι άλλο.τριζει σε κάποιες συγκεκριμένες στροφές 2000-2500 κάπου εκεί συντονίζει με κάποιο πλαστικό μπροστά και κάνει εναα κροταλισμα

Και μένα τρίζει μόνο αυτό. Όχι κάτι άλλο.τριζει σε κάποιες συγκεκριμένες στροφές 2000-2500 κάπου εκεί συντονίζει με κάποιο πλαστικό μπροστά και κάνει εναα κροταλισμα
    Σκεφτομαι να το λυσω το σαββατο αν εχει καλο καιρο να δω που ειναι να του βαλω τπτ. Απλα ειναι σπαστικό θεωρω. Κατα τα αλλα:
    +Φρενα ισως τα καλυτερα που εχω δει παπι σε αισθηση αλλα και προοδευτικά, όχι on/off
    +Διακόπτες σχετικα καλη ποιοτητα
    +Σταθεροτητα

Οταν εχει κρυο και το βαλεις μπροστά βογγάει για μισό λεπτό και μου εχει τυχει να σβήσει, θέλει λίγο γκάζι. Περιμενα με injection να ηταν κομπλέ. Μετά όλα καλά όμως.Δε ξέρω αν φταίει η σάπια βενζινη που ειχε.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. kawasaki kle 500 υψηλη καταναλωση
    από sokin49 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2017, 19:56
  2. Κατανάλωση παπιού - νεκρά στο φανάρι ή όχι;
    από kachius στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2014, 22:44
  3. Υψηλή κατανάλωση σε Xt660 R
    από rem660 στο forum Yamaha XT series