Γαμω τα υπουργεια μου μεσα .... που μας καταντησαν ....να κοιταμε που χανουμε το λιτρο στα παπια και τα σκουτερ .
Οι αλητες !!!
Γαμω τα υπουργεια μου μεσα .... που μας καταντησαν ....να κοιταμε που χανουμε το λιτρο στα παπια και τα σκουτερ .
Οι αλητες !!!
ενταξει αυτο ειναι το φυσιολογικο...
για να μην παρεξηγηθω τι θελω να πω...
οταν παιρνεις ενα οχημα για να κανεις οικονομια στο καυσιμο αλλα και γενικα (ανταλλακτικα, σερβις, αναλωσιμα, κλπ), εννοειται οτι θα κοιταξεις που χανεται το λιτρο...
τουλαχιστον εγω αυτο κανω...
στα κ@υλομηχανηματα που καινε τον πατο τους, δεν σε νοιαζει και τοσο γιατι δεν τα εχεις παρει γι'αυτον τον σκοπο...τα εχεις παρει για να βγαζεις γουστα...
δεν κοιτας καν καταναλωση...το πας οπως παει και οταν αναψει λαμπακι ρεζερβας, απλα γεμιζεις...
οπως καταλαβες δεν το παω πολιτικα...εννοειται οτι η δεδομενη κατασταση ειναι σκατα και αυτοι ειναι αλητες ολκης...![]()
Innova καρμπυρατερ,απο 2,6 εως 3,1 στα εκατο,αναλογα τις συνθηκες.
Παντως εγω στα 100 αδειασε το ντεποζιτο.. Δε ξερω ισως φταιει που μενω σε κολοπεριοχη και παω 10km τη μερα απο στενα συνεχεια πανω απο 60-70 με το ζορι
μπορει να φαω δουλεμα για αυτη την ερωτηση αλλα θα την κανω.
το βιβλιαρακι μου λεει 5.6 λιτρα!η ρεζερβα του καθε παπιου π.χ βρισκεται μεσα στο ντεποζιτο και αυτη;η μηπως απλα δεν εχω φτασει ποτε ουσιαστικα ρεζερβα και για αυτο γεμιζω με πιο λιγα λιτρα;εννοω οτι δεν ξερω αν υπαρχει ποσοτητα καυσιμου αποθηκευμενη στην λεγομενη ρεζερβα την οποια δεν εχω χρειαστει ποτε και αν μαζι με αυτην η χωριτικοτητα του ντεποζιτου ανερχεται στα 5.6 λιτρα
Η "ρεζερβα" είναι η καθορισμένη από τον κατασκευαστή ποσότητα του ντεποζιτου η οποία χρησιμευει για να "προφυλαξει" τον οδηγό από ακινησία λόγω έλλειψης καυσίμου.
Αυτό προϋποθέτει ότι το ρουμπινετο είναι στην θέση on και όχι στο res γιατί εκεί τελειώνεις όλο το ντεπόζιτο.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Το τεπόζιτο χωράει 5,6 λίτρα. Αυτή είναι η μέγιστη ποσότητα βενζίνης που μπορείς να έχεις μαζί σου.
Η ρεζέρβα υπάρχει για να ξέρεις πόσα λίτρα σου έχουν μείνει στο τεπόζιτο. Αν η ρεζέρβα είναι 1.6 λίτρα, το ρουμπινέτο είναι στο on και το μηχανάκι αρχίσει να κομπιάζει ή σου σβήσει, έχεις καταναλώσει τα 4 από τα 5,6 λίτρα και σου έχουν μείνει 1,6λ. Γυρίζεις το ρουμπινέτο στο res και πλέον ξέρεις ότι αν το μηχανάκι σου καίει περίπου 3 λίτρα /100 χλμ έχεις ακόμα βενζίνη για 50χλμ.
Το τεπόζιτο στο κάτω μέρος έχει δυο μεταλλικές κυλινδρικές προεξοχές οι οποίες είναι συνδεδεμένες με δυο σωληνάκια που πάνε στο καρμπιρατέρ. Η μία ρουφάει βενζίνη 5cm πιο ψηλά απ' τον πάτο του τεπόζιτου και η άλλη 1cm. Η μία είναι συνδεδεμένη με το on και η άλλη με το res. Όταν η στάθμη της βενζίνης κατέβει πιο χαμηλά απ' την πρώτη ρουφάει αέρα κοπανιστό, οπότε πρέπει να ζητήσεις παροχή καυσίμου απ' την δευτερη που βρίσκεται χαμηλότερα.
Sent from me using a computer.
Εσένα τρίζουν τα πλαστικά; Εμενα τριζει στο φανάρι και δε ξέρω το γιατί.
Σκεφτομαι να το λυσω το σαββατο αν εχει καλο καιρο να δω που ειναι να του βαλω τπτ. Απλα ειναι σπαστικό θεωρω. Κατα τα αλλα:
+Φρενα ισως τα καλυτερα που εχω δει παπι σε αισθηση αλλα και προοδευτικά, όχι on/off
+Διακόπτες σχετικα καλη ποιοτητα
+Σταθεροτητα
Οταν εχει κρυο και το βαλεις μπροστά βογγάει για μισό λεπτό και μου εχει τυχει να σβήσει, θέλει λίγο γκάζι. Περιμενα με injection να ηταν κομπλέ. Μετά όλα καλά όμως.Δε ξέρω αν φταίει η σάπια βενζινη που ειχε.