Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: 20ο Επετειακό 36ωρο Moto Guzzi

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Κοίτα σίγουρα παίζει κύπελλο λεσχων,
    υπάρχει στην δήλωση δηλαδή,
    απλά δεν ξέρω αν υπάρχει και φέτος έκπτωση..
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

δε με λέτε παλουκάρΓια, κοστολόγιο εσείς οι έμπειροι (μην μου βάλετε λάστιχα και σέρβις μέσα) πως το βλέπετε;

Εννοώ, σύνολο βενζίνες/διακυκτέρευση/φαγητό μαζί με συμμετοχή κλπ υπάρχει ιδέα για το που φτάνει;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    δε με λέτε παλουκάρΓια, κοστολόγιο εσείς οι έμπειροι (μην μου βάλετε λάστιχα και σέρβις μέσα) πως το βλέπετε;

Εννοώ, σύνολο βενζίνες/διακυκτέρευση/φαγητό μαζί με συμμετοχή κλπ υπάρχει ιδέα για το που φτάνει;

500+€

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley

Μαζί με αγορά γκούτσι θες το σύνολο ή χώρια ???

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Μαζί με αγορά γκούτσι θες το σύνολο ή χώρια ???
    τι να το κανει ρε συ το μπουρδ.....γκουτσι

οταν καβαλαει τον ιταλικο μυθο...

γατακι...

Γενικά δεν υπάρχουν πολλά έξοδα πέρα απο τις βενζίνες (για 1500-1800χμ) και την συμμετοχή. Τα φαγητά και τα πρωινά είναι μέσα στην τιμή (μαζί με κάτι μπλουζάκια και άλλα κοκοκοψαρα) οπότε απο εκει και πέρα έχεις μόνο το τι θα καταναλώσεις στον δρόμο (καφέδες, έξτρα φαγητά κλπ) τα οποία σε μια τυπική μέρα δεν είναι πολλά γιατί αν θες να προλάβεις να φτάσεις μια νορμάλ ώρα στο ξενοδοχείο οι μόνες στάσεις που κάνεις είναι στις φωτογραφίες.

edit:
    Παλιότερα με το 990 που έπινε τον πάτο του και τα 120-140ε συμμετοχής μου έβγαινε γύρω στα 400-450. Πέρσυ με το GS μου πήγε γύρω στα 300. Φέτος το 250άρι της συμμετοχής λόγο καραβιού ανεβάζει το κόστος και πιστεύω για μια μηχανή με μέση κατανάλωση 6-7λιτ θα πάει γύρω στα 500 όπως είπε και ο GFawkes
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

250€ η συμμετοχή που περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις, 2 δείπνα, 2 πρωινά.
    1600 χλμ με μια κατανάλωση 5λ/100χλμ είναι 80-90 λίτρα επί 1,5 ισον 140€ Βενζίνη.
    Λοιπά έξοδα είναι διόδια -βενζίνες για Πάτρα , καφέδες και κατά τοστακι στον δρόμο και αγορά μπανάνες , μπάρες δημητριακών, ξηροί καρποί από σούπερ μάρκετ.
    Για μένα 450-500€ το πολύ απλωμένο.

Πολλά μάλλον για 2μιση ημέρες, αλλά ...

Edit: Στο 1ο μου πήγαινα παρέα με 2 ΚΤΜ 990. Μεγάλη διαφορά στις καταναλώσεις, πρέπει να έδωσαν ένα 120ευρω παραπάνω από εμένα με το GS τα παιδιά.
    Αμηχανος

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Για το κόστος λίγο πολύ ότι είπαν και οι από πάνω.
    Υπολογίζεις τι θέλει η μηχανή σου για κάτι παραπάνω από
    2000χμ συν τι θα φας και θα πιεις
    στο δρόμο,όλα αυτά μαζί με 250 ευρώ της συμμετοχής και μια πιθανή διανυκτερευση Κυριακή βράδυ.
    Επίσης φέτος δεν θα υπάρχει έκπτωση για τις λεσχες,
    γιατί δεν υπήρχε συμμετοχή πέρυσι.
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

εντάξει... του χρόνου αν είμαστε καλά λοιπόν κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ (εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες )

εντάξει... του χρόνου αν είμαστε καλά λοιπόν κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ (εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες )
    Άμα θες σε πάω βόλτα σε παλιότερες διαδρομές, ψάχνω το αντίδοτο για φέτος
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ψάχνω για Moto Guzzi Le Mans ή Aprilia Futura
    από astra998 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2018, 07:29
  2. 36ωρο Moto Guzzi
    από urinam στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2008, 22:52
  3. moto guzzi v11;
    από manos187 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 21:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ