Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 130

Θέμα: Τα Ελληνικά μοτομάγαζα λέγατε?

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Είναι απλο. Καταρχάς άλλο το ''χρειάζομαι'' και άλλο το ''έχω ανάγκη'' οποιοδήποτε αγαθό. Απο κει και πέρα μιας η καταναλωτική μανία ελπίζω να μας έχει μειωθεί λόγο των καιρών που περνάμε, μπορούμε να βάλουμε στο μάτι 3-4 Προϊοντα και να παρακολουθούμε την συμπεριφορά των τιμών τους απο διάφορα μαγαζιά για να ξέρουμε ακριβώς τι παίζει. Φυσικά κοιτάμε και τις τιμές στο εξωτερικό.
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Είναι απλο. Καταρχάς άλλο το ''χρειάζομαι'' και άλλο το ''έχω ανάγκη'' οποιοδήποτε αγαθό. Απο κει και πέρα μιας η καταναλωτική μανία ελπίζω να μας έχει μειωθεί λόγο των καιρών που περνάμε, μπορούμε να βάλουμε στο μάτι 3-4 Προϊοντα και να παρακολουθούμε την συμπεριφορά των τιμών τους απο διάφορα μαγαζιά για να ξέρουμε ακριβώς τι παίζει. Φυσικά κοιτάμε και τις τιμές στο εξωτερικό.
    Ναι όλη μέρα αυτό θα κάνω...
    Ρε φίλε χαλάει η κουζίνα πας σ ένα μαγαζί που ξέρεις ότι πουλάει σε καλές τιμές
    και είναι σοβαρό (πα να πει δεν θα στη φέρουν σπασμένη κλπ ή αν υπάρξει πρόβλημα θα στο λύσουν κλπ)
    τη χτυπας και τέλος.
    Σίγουρα αν ψάξεις για μερες θα βρεις κάπου λίγο πιο καλή τιμή αλλά είναι τελικά αυτό το ζητούμενο μόνο?
    Και ο χρόνος δεν είναι κι αυτός χρήμα?
    Με λίγα λόγια όταν ένα μαγαζί κανει Π...ΣΤΙΕΣ μακριά κι αλάργα.
    Γιατί?
    Γιατί ένας δεν είναι μια φορά μ λ κς
    Είναι μ λκς γενικά και αν δεν σε γ... σήμερα αυριο το γ... είναι στανταράκι.
    '
    Φυσικά κανένας δεν θα γράψει ποτε για τα Γερμανικά κωλομάγαζα τον καιρό της κρίσης
    γιατί εν τέλει ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΑΡΕΣ και ΚΑΛΑ ΜαΣ ΚΑΝΟΥΝ
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Ναι όλη μέρα αυτό θα κάνω...
    Ρε φίλε χαλάει η κουζίνα πας σ ένα μαγαζί που ξέρεις ότι πουλάει σε καλές τιμές
    και είναι σοβαρό (πα να πει δεν θα στη φέρουν σπασμένη κλπ ή αν υπάρξει πρόβλημα θα στο λύσουν κλπ)
    τη χτυπας και τέλος.
    Σίγουρα αν ψάξεις για μερες θα βρεις κάπου λίγο πιο καλή τιμή αλλά είναι τελικά αυτό το ζητούμενο μόνο?
    Και ο χρόνος δεν είναι κι αυτός χρήμα?

για μενα αν κανεις αγορα εν ετη 2016 χωρις ερευνα αγορας πριν ή εισαι πολυ πλουσιος ή πολυ αφελης...
    αν δεν ανηκεις σε μια απο τις 2 κατηγοριες κατι παιζει και πρεπει να ψαχτεις...

ειδικα τωρα που με το ιντερνετ μπορεις μεσα σε καποια λεπτα να μαθεις τιμες και δεν χρειαζεται να "τρεχεις" ή να ξενιτευεσαι για να κανεις τη ερευνα σου, θεωρω πολυ ακυρο να πας και απλα να ψωνισεις...

εκτος ειπαμε και εισαι κανενας ceo μεγαλης επιχειρησης και εκει οντως τα λεπτα του ψαξιματος και το οποιο τρεξιμο για σενα ειναι τοσο χρημα που δεν αξιζει...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    για μενα αν κανεις αγορα εν ετη 2016 χωρις ερευνα αγορας πριν ή εισαι πολυ πλουσιος ή πολυ αφελης...

ειδικα τωρα που με το ιντερνετ μπορεις μεσα σε καποια λεπτα να μαθεις τιμες και δεν χρειαζεται να "τρεχεις" ή να ξενιτευεσαι για να κανεις τη ερευνα σου, θεωρω πολυ ακυρο να πας και απλα να ψωνισεις...

εκτος ειπαμε και εισαι κανενας ceo μεγαλης επιχειρησης και εκει οντως τα λεπτα του ψαξιματος και το οποιο τρεξιμο για σενα ειναι τοσο χρημα που δεν αξιζει...
    +990

Οι διαφορές είναι παλαβές ιδίως σε ηλεκτρικές συσκευές.
    Όπως και οι διαφορές μεταξύ ελληνικών μαγαζιών σε είδη μοτοσυκλέτας όπως πρόσφατα διαπίστωσα λόγω της αγοράς ενός μπουφάν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ

Καταρχάς έχουμε 2017 in case you haven't noticed

Επίσης υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός κόσμου που είναι electronically illiterate, ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες

Και τέλος καλά τα σκρουτζομάγαζα όταν θέλεις π.χ. να αλλάξεις (ή έστω να αντικαταστήσεις την καμένη) τηλεόραση, αν όμως σου έχει παραδώσει πνεύμα κάνα ψυγείο, τότε τα πράγματα γίνονται λίγο διαφορετικά, καθώς σε ενδιαφέρει άμεσα η διαθεσιμότητα κλπ κλπ

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Έχω
    ΕΝΑΝ μάστορα στο μηχανάκι εδώ και 30 χρόνια
    ΔΥΟ καταστήματα που πΣονίζω φωτογραφικά (30 χρόνια)
    ΕΝΑ κατάστημα που πΣονίζω ηλεκτρονικά
    ΔΥΟ ΤΡΙΑ για ρούχα μηχανής και κράνη.
    Όλοι μου κάνουν καλές τιμές και λίγα ευρώ παραπάνω που θα τα βρω πιο δίπλα (ίσως)
    δεν είναι πρόβλημα γιατί η σχέση που έχω μαζί τους είναι σημαντικότερη
    Κάθε φορά που είχα πρόβλημα με κάποια αγορά μου το ΕΛΥΣΑΝ επί τόπου
    και στο κάτω κάτω γουστάρω να πίνω και γκανά γκαφέ ρε αδερφέ.

Σε μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικών εδώ δίπλα 20 χρόνια
    πΣόνιζα για το πι σι κυρίως λόγω βολικού ωραρίου και δεν ξέρω κανέναν.
    (Σάμπως προλαβαίνουν και να γεράσουν πριν πάρουν πούλο)
    Μια φορά είχα πρόβλημα με μια οθόνη σόνι και ένα μήνα μετά πήρα άλλη
    γιατί μου είχαν ζαλίσει τ @@ με τις επισκευές και τις εγγυήσεις de col
    Όσο για τις τιμές... Μικρές διαφορές πάνω κάτω.
    + Τρως στη μάπα και το μάρκετινγκ από τον πιτσιρικά
    (πούλα αυτό και όχι εκείνο)
    υγ
    Στα φωτογραφικά μου άλλαξαν φακό τάμρον 1200ε αξίας επί τόπου και χωρίς κιχ.
    Μου είπαν και συγνώμη.
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 24/01/2017 στις 15:22.
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Καταρχάς έχουμε 2017 in case you haven't noticed

Επίσης υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός κόσμου που είναι electronically illiterate, ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες

Και τέλος καλά τα σκρουτζομάγαζα όταν θέλεις π.χ. να αλλάξεις (ή έστω να αντικαταστήσεις την καμένη) τηλεόραση, αν όμως σου έχει παραδώσει πνεύμα κάνα ψυγείο, τότε τα πράγματα γίνονται λίγο διαφορετικά, καθώς σε ενδιαφέρει άμεσα η διαθεσιμότητα κλπ κλπ

για το ετος my bad...δεν θελω να μεγαλωσω, καθ'οτι ειχα και γενεθλια προσφατως...
    τωρα οσον αφορα την διαθεσιμοτητα εχεις δικιο μονο οταν πρεπει να αντικατασταθει ολοκληρη η ηλ. συσκευη... για ανταλλακτικα καλυπτεσαι κανονικα απο την αντιπροσωπεια, αφου η αποδειξη ειναι και εγγυηση...

αλλα και οι ηλικιωμενοι εχουν γιους, κορες, ανηψια, βαφτηστιρια...του π0υστη να μην ξερουν αυτα τι παιζει για να τους κατατοπισουν...

Έχω
    ΔΥΟ καταστήματα που πΣονίζω φωτογραφικά (30 χρόνια)
    ΕΝΑ κατάστημα που πΣονίζω ηλεκτρονικά
    Όλοι μου κάνουν καλές τιμές και λίγα ευρώ παραπάνω που θα τα βρω πιο δίπλα (ίσως)
    και στο κάτω κάτω γουστάρω να πίνω και γκανά γκαφέ ρε αδερφέ.

ενταξει, old school καταστασεις, αλλα δεν ειναι πλεον ετσι..
    και δεν σημαινει οτι ολοι παμε στις τεραστιες αλυσιδες ηλεκτρικων (μην σου πω οτι αυτες κατα 99% ειναι ακριβοτερες των μικρομαγαζων), αλλα οταν μια ιδια ηλ. κουζινα π.χ. που εβαλα παραπανω το λινκ εχει μεχρι και 230€ διαφορα στην αγορα, σκεψου τι και ποσα μπορεις συνολικα να γλιτωσεις κανοντας την ερευνα σου...

και ολα αυτα γιατι? για να πιεις τον καφε?
    αφου στην βλαβη ο επισημος αντιπροσωπος βαζει πλατη...οχι το λιανομαγαζο (στις περισσοτερες των περιπτωσεων)...

πλεον , με όλα αυτά τα εξυπνοτηλεφωνα , είναι πολύ εύκολο να τσεκάρεις τιμές ακόμα και επιτόπου..
    κι εγω προτιμω να εχω προσωπικη ανθρωπινη σχεση με μαγαζια , αλλα μια ματια ριχνω ,ειδικα για κατι ακριβο.
    Αν μου αρεσει πχ ένα κρανος που κανει 300 ευρω στο μαγαζι , το γκουγκλαρω μια να δω περίπου πόσο παίζει . ε , αν η διαφορα είναι μικρη , προτιμω την σχεση με το καταστημα .
    Αν όμως πχ το βρω 150 , του το λέω . πολλες φορες κανουν επισης μεγαλη εκπτωση.
    Επισης , μου εχει τυχει σε μαγαζι να γκουγκλαρει ο ιδιος το προιον για να μου πει τιμη κοντα σε αυτή του ιντνερνετ.
    Γενικα , παντως , τα ελληνικα μαγαζια προσπαθουν να κανουν καλες τιμες γιατί ξερουν ότι πλεον οι πελατες θα το έχουν ψαξει.

ενταξει, old school καταστασεις, αλλα δεν ειναι πλεον ετσι..
    και δεν σημαινει οτι ολοι παμε στις τεραστιες αλυσιδες ηλεκτρικων (μην σου πω οτι αυτες κατα 99% ειναι ακριβοτερες των μικρομαγαζων), αλλα οταν μια ιδια ηλ. κουζινα π.χ. που εβαλα παραπανω το λινκ εχει μεχρι και 230€ διαφορα στην αγορα, σκεψου τι και ποσα μπορεις συνολικα να γλιτωσεις κανοντας την ερευνα σου...

και ολα αυτα γιατι? για να πιεις τον καφε?
    αφου στην βλαβη ο επισημος αντιπροσωπος βαζει πλατη...οχι το λιανομαγαζο (στις περισσοτερες των περιπτωσεων)...
    Είμαι ολντ σκουλ ρε φίλε...

αλλά δεν βρήκα ποτέ τέτοιες διαφορές που λες στους δικούζ μου
    ανανήψαντας

αλλά δεν βρήκα ποτέ τέτοιες διαφορές που λες στους δικούζ μου

αρα το ψαχνεις...

αρα το ψαχνεις...
    όχι μου λένε οι άλλοι...
    ανανήψαντας

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Πριν λίγο καιρό, έψαχνα έναν εκτυπωτή/πολυμηχάνημα. Ρώτησα "γνωστό", πολύ κοντινό, τοπικό μαγαζί, μόνο και μόνο για να δώσω δουλειά στους ανθρώπους. Μου έδωσαν μια τιμή κοντά στα 400€. Αμέσως μπήκα ίντερνετ και βρήκα τον ΙΔΙΟ εκτυπωτή, σε γνωστή αλυσίδα ιντερνετομάγαζων στα 140€. ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ. Επειδή συνέχισα να θέλω να δώσω μια ευκαιρία στο τοπικό μαγαζί, τους το είπα ευθέως. Η απάντηση ήταν ότι αυτό το κατάστημα φέρνει παραεισαγωγή και δεν έχουν εγγύηση (μου έδειξαν στο site τους, που έγραφε μόνο 1 έτος εγγύηση), ενώ τα δικά τους είναι αντιπροσωπείας και έχουν 2 έτη εγγύηση και μπλαμπλαμπλα. Ακόμα κι αν είναι έτσι (που δεν είναι, γιατί ξέρω ότι ΕΕ = 2 χρόνια εγγύηση βάσει νόμου), μιλάμε για το 35% της τιμής! Δηλαδή μετά το 1ο έτος, τον πετάω, παίρνω καινούριο και βάζω και 120€ στην τσέπη. Και να θέλεις να στηρίξεις, δεν...

A ναι, η κατάληξη ήταν να μου κάνουν ΣΟΥΠΕΡΟΥΑΟΥ εκπληκτική τιμή, "στο δίνουμε ούτε καν κόστος" κοντά στα 170€. Δεν ξέρω πώς και γιατί έπεσαν 230€. Δηλαδή ξέρω, αλλά ας πούμε ότι δεν ξέρω. Και τελικά το αγοράσαμε από εκείνους κι ας ήταν 30€ ακριβότεροι, για να τους βοηθήσουμε.
    Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 24/01/2017 στις 13:07.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Έχω
    ΔΥΟ καταστήματα που ΨΩΝΙΖΩ φωτογραφικά (30 χρόνια)
    ΕΝΑ κατάστημα που ΨΩΝΙΖΩ ηλεκτρονικά
    και στο κάτω κάτω γουστάρω να πίνω και ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ρε αδερφέ.

Σε μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικών εδώ δίπλα 20 χρόνια
    ΨΩΝΙΖΑ για το πι σι κυρίως λόγω βολικού ωραρίου και δεν ξέρω κανέναν.
    (Σάμπως προλαβαίνουν και να γεράσουν πριν πάρουν πούλο)
    Μια φορά είχα πρόβλημα με μια οθόνη σόνι και ένα μήνα μετά πήρα άλλη
    γιατί μου είχαν ζαλίσει τ @@ με τις επισκευές και τις εγγυήσεις de col
    Όσο για τις τιμές... Μικρές διαφορές πάνω κάτω.
    + Τρως στη μάπα και το ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ από τον πιτσιρικά
    (πούλα αυτό και όχι εκείνο)
    υγ
    Στα φωτογραφικά μου άλλαξαν φακό τάμρον 1200ε αξίας επί τόπου και χωρίς κιχ.
    Μου είπαν και συγνώμη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Είμαι ολντ σκουλ ρε φίλε...

αλλά δεν βρήκα ποτέ τέτοιες διαφορές που λες στους ΔΙΚΟΥΣ μου
    δεν θα σε αφησω ησυχο την εβαψες

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2007, 10:19
  2. τα Ελληνικά Στρατά!!!
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ