Λογικα εδω το εχεις διαβασει!! Χαχα οντως drbig δεν βγηκε τυχαια το ονομα!!
Λογικα εδω το εχεις διαβασει!! Χαχα οντως drbig δεν βγηκε τυχαια το ονομα!!
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Φιλαράκο τράβα πέτα το το π@π@κι σου και πάρε μοτοσυκλέτα σωστή
Άγη δεν μπορώ να βρώ 44άρι(που είχα βάλει και στο 950)για το 990,φοράω μαμά γρανάζωμα και σκεφτόμουν για αρχή να έβαζα 44άρι και ενσυνεχεία 16άρι(αν και νομίζω θα είναι πολύ κοντό μετά)μιλάω για 990 adv(όχι 950 που είχα παίξει όλους τους συνδυασμούς).
Thanks προκαταβολικά![]()
Αγη με 16/45 θα παταει κατω η ολο σουζα? 44αρι παντως φιλε δεν εχω δει λιγο που εψαξα ουτε 43. Για εμπρος νομιζω εχεις 3 επιλογες 15-16κ17.
Το 16/45 που φοραγα στο 950 τοτε ήταν απιστευτη φάση , αλλα μονο στα χώματα .Ασφαλτο ομως η μηχανη στην 6η ,αρχιζε στα 165 να σπαει και μεχρι τα 175 max..
Η ενδιαμεση λυση του 17/45 ή 16/42 ειναι πιο ολ ραουντ φαση .Χωρις σκορτσαρισματα , χωρις κατεβασματα , χωρις αναστολες .
Θυμασαι ρε Μιλτο ; ...
Μέρα!Μα πως να μην θυμάμαι,άλλες ωραίες εποχές.Το 16-45 σε 950 γνωρίζω πως είναι αν και είχα καταλήξει σε 16-44 απλά στο 990 λόγο injecthion δεν γνωρίζω συμπεριφορά.
Συμφωνω με τον Lioulio. Απλα να επιμεινω σε αυτο που ειπα και παραπανω.
Τα ψηλα 950/990 χρειαζονται το 16/42, τα κοντα με 21εκ διαδρομες ειναι πιο ευσταθη και παιζουν και με 17/45, αλλα αυτο ειναι καθαρα προσωπικο θεμα οπως αντιλαμβανεστε.
Επισης, το 17/45 σε σχεση με το 16/42 δημιουργει αλλη κατανομη βαρους στη μηχανη. Η διαφορα στο μεταξονιο ειναι 16.45χιλ η οποια ειναι πολυ αισθητη. Το 17/45 μεταφερει πιο πολυ βαρος στον πισω τροχο και λιγοτερο στον μπροστα, οποτε χρειαζεται λιγο λιγοτερη προφορτιση μπροστα, λιγο περισσοτερη πισω, οπως επισης και λιγο σκληροτερη επαναφορα μπροστα.
Αρα αν δε θελετε να μπλεξτε με ρυθμισεις, βαλτε ενα 16-17/42 και τελος. Αν απο την αλλη εχετε την περιεργεια, παρτε και τα δυο σετ και πειραματιστειτε.
Αν παλι θελετε να μπαινετε και χωμα με δυσκολα και αργα κομματια, το 16/45 ειναι μονοδρομος.
15ρι γραναζι δε θα το προτεινα γιατι τιθεται θεμα με την γλυστρα της αλυσιδας.
Φωτη....με 16/45 ναι, θα πεφτει ενα σχετικο σουζιδι μεχρι και 2α. Στα ψηλα adv και με 16/42 και 2α πεφτει σουζιδι, αλλα το μηχανακι βαρυ και οι αντιδρασεις του αργες οπως καταλαβαινεις.
που θα ψωνησουμε ενα 16αρι μπαλαντερ?
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
25 το πηρα απ το makan το εμπρος + μεταφορικα. 20 ειχε οσο ειπε ο Αγης. Επειδη το λασπωνω αρκετα συχνα θα παρω κι ενα 45 πισω και θα το δοκιμασω με το 17 σετ. Θα εχω νεα συντομα! Καλημερα κ καλο μηνα αδερφια!!!
Να πω πως το 16αρι που πηρα ειναι με συνεμπλοκ. Με το σκετο μου ειπε ο μαστορας θα κοπαναει πολυ η πρωτη ταχυτητα απο σταση...
έχω ένα 17αρι jt είναι το JTF1904.17 για adv.δεν έχει φορεθεί ποτέ.αν το θέλει κάποιος 20€ μεταφορικά δικά
μου με speedex.
45αρι σχετικα οικονομικο εκτος αντιπροσωπειας βρισκουμε?
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Αλυσίδα DID χρυσή με Supersprox γρανάζι (το πορτοκαλί από πάνω) μετά από 10.000 χλμ, ούτε σφίξιμο η αλυσίδα δεν χρειάζεται ακόμα. Τα πλήρωσα αδρά στην αγορά αλλά τα βγάζουν τα λεφτά τους.
Όχι "αμήχανος" πλέον...