Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: FMX650 Tuning

Banned Το avatar του/της anco
    Φιλε καλησπερα μιας και ειχα το συγκεκριμενο μοτερ θα σου πω αφου θες να το φτιαξεις.

Ας ξεκινησω με το καρμπυρατερ, ναι αυτα τα καλωδια ειναι για TPS και δινουν σημα στην ηλεκτρονικη που ειναι η θεση στο γκαζι και αναλογα πρατει, ενα πραγμα ψευτο-ψεκασμος ας πουμε , μιας και τα μηχανικα καρμπυρατερ ειναι καλητερα στην αποκριση απο της υποπιεσης.

Αν το φερεις στα μετρα του, και δεν πεσεις σε κανενα μαστορα μαστουρι.....ξερω πολους που ειναι μαστουρια, θα πηγαινει καλητερα και αμεσα, θες οπωσδηποτε αλαγη τελικων.

Ειναι ενα θεμα με το φραξιμο σε στοκ τελικα.

Αν δεν το ρυθμιση καλα καποιος θα εισαι χαλια μαυρα, χειροτερα απο το υποπιεσης.

Τελος αν θες να το φτιαξεις παμε σε κανα 2000αρι ευρω χαλαρα, και θα εισαι στα 50-55

Αν θες λεω αναλυτικα οτι θες για το συγκεκριμενο FMX μιας και το ειχα και φοραει το XR650L μοτερ.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anco Προβολή μηνύματος
    Φιλε καλησπερα μιας και ειχα το συγκεκριμενο μοτερ θα σου πω αφου θες να το φτιαξεις.

Ας ξεκινησω με το καρμπυρατερ, ναι αυτα τα καλωδια ειναι για TPS και δινουν σημα στην ηλεκτρονικη που ειναι η θεση στο γκαζι και αναλογα πρατει, ενα πραγμα ψευτο-ψεκασμος ας πουμε , μιας και τα μηχανικα καρμπυρατερ ειναι καλητερα στην αποκριση απο της υποπιεσης.

Αν το φερεις στα μετρα του, και δεν πεσεις σε κανενα μαστορα μαστουρι.....ξερω πολους που ειναι μαστουρια, θα πηγαινει καλητερα και αμεσα, θες οπωσδηποτε αλαγη τελικων.

Ειναι ενα θεμα με το φραξιμο σε στοκ τελικα.

Αν δεν το ρυθμιση καλα καποιος θα εισαι χαλια μαυρα, χειροτερα απο το υποπιεσης.

Τελος αν θες να το φτιαξεις παμε σε κανα 2000αρι ευρω χαλαρα, και θα εισαι στα 50-55

Αν θες λεω αναλυτικα οτι θες για το συγκεκριμενο FMX μιας και το ειχα και φοραει το XR650L μοτερ.
    Πρώτα απόλα ευχαριστώ για τη βοήθεια.
    Δεν έχω σκοπό να το φτιάξω στα τέρματα. Μεγάλος άνθρωπος (45άρης) , απλά έχω κολλήσει το μικρόβιο της μετατροπής. Δε μπορώ το stock.
    Επίσης δεν έχω σκοπό να το πάω σε μάστορα, ότι ειναι να γίνει θα γίνει απο εμένα. Δεν έχω κάτι με τα μαστόρια , απλά αυτό είναι και το ζητούμενο , το παίδεμα και η ταλαιπωρία ώστε να το έχω κάνει μόνος μου. Αν είναι να το βρώ έτοιμο , χάνω όλη τη μαγεία.
    Να δω τι δικαιολογία θα βρώ με τη γυναίκα που γκρινιάζει όποτε κατεβαίνω στο γκαράζ, κατα τ΄άλλα είδωμεν, ακόμα σε φάση καθαρισμού είμαι , είναι και η δουλειά στη μέση που δε μου αφήνει πολύ χρόνο.
    @ DRBig: Ξύδι πρότεινες, ξύδι έβαλα , κουβαλούσα 5 μπουκάλια ξύδι απο το μάρκετ μεσημεριάτικα. Και αντε βρες δικαιολογία στη κόρη. "Για τα νεύρα παιδί μου είναι , θέλω να δώσω στη μαμά και στη γιαγιά"....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stabmegane Προβολή μηνύματος
    Πρώτα απόλα ευχαριστώ για τη βοήθεια.
    Δεν έχω σκοπό να το φτιάξω στα τέρματα. Μεγάλος άνθρωπος (45άρης) , απλά έχω κολλήσει το μικρόβιο της μετατροπής. Δε μπορώ το stock.
    Επίσης δεν έχω σκοπό να το πάω σε μάστορα, ότι ειναι να γίνει θα γίνει απο εμένα. Δεν έχω κάτι με τα μαστόρια , απλά αυτό είναι και το ζητούμενο , το παίδεμα και η ταλαιπωρία ώστε να το έχω κάνει μόνος μου. Αν είναι να το βρώ έτοιμο , χάνω όλη τη μαγεία.
    Να δω τι δικαιολογία θα βρώ με τη γυναίκα που γκρινιάζει όποτε κατεβαίνω στο γκαράζ, κατα τ΄άλλα είδωμεν, ακόμα σε φάση καθαρισμού είμαι , είναι και η δουλειά στη μέση που δε μου αφήνει πολύ χρόνο.
    @ DRBig: Ξύδι πρότεινες, ξύδι έβαλα , κουβαλούσα 5 μπουκάλια ξύδι απο το μάρκετ μεσημεριάτικα. Και αντε βρες δικαιολογία στη κόρη. "Για τα νεύρα παιδί μου είναι , θέλω να δώσω στη μαμά και στη γιαγιά"....
    Αυτο που σου απαντησα ειναι κομπλε μετατροπη για να αντεχει με εργασια και τα σετ φλαντζες-ρουλεμαν γενικης

Και αναλυτικα αν θες

JE 11:1 (το μονο που δεν λεει αλλα και αλλα ειναι)

Hot cams αναλογα τι θες σε μπαντα δυναμης

Μπιελα Falicon δοκιμασμενη λυση

Ολοκληρη εξατμιση απο εμπρος , τα ετοιμα κιτ περιοριζουν την δυναμη προς τον κοφτη, δηλαδη μπορει να εχει δυναμη και στον κοφτη να εισαι -15 αλογα, οπωτε αν θες τελικα για εμφανιση βαλε οποια θες απο επωνυμα (Arrow ειχα) και λαιμους αλλους αναλογα την συμπιεση και το προφιλ τον εκκεντροφορων. Ο Reinmeister ειχε καποτε ενα FMX με τα αναλογα που σου γραφω, και ηταν 50+

Ενα φτιαξιμο στην κεφαλη με ολα τα παρελκομενα επισεις (βαλβιδες-ελλατηρια-εδρες και το gas-flow)

Μηχανικο καρμπυρατερ εχεις οπωτε θα προτεινα και μια ignitech μαζι με εξοδο για TPS η χωρις, αν θες εχω 3 χαρτες

Ενοειται ενα ψυγειο λαδιου γιατι ο συγκεκριμενος κινητηρας βραζει δραματικα, δοκιμασε 10-40 απλο και αλαζε το συχνα, οτι και να βαλεις ειναι ματαιο...το εχω τσεκαρει και μονο με ψυγειο αλαζει αυτο το χαλι.

Εκτος και αν μηνεις στο μηχανικο καρμπυρατερ και εξατμιση μονο τελικα και αν θες ενα ρεκτιφιε μονο με ενα πιστονι απο 10 και πανω συμπιεση.

Τελος αν αλαξεις γραναζωμα με 3 δοντια μεγαλητερο θα εχεις πολυ καλητερη 1η-2α, τρομερη διαφορα το ειχα ετσει.

Υ.Σ δεν ξερω τι θελεις να κανεις, αλλα το συγκεκριμενο μοτερ ειναι με λιγα αλογα αλλα δεν χαλαει ευκολα και με χαμηλη συμπιεση.

Νέο μέλος
    Μετά απο πολλές δοκιμές, το καρμπυρατέρ έχει γίνει μια μ@λ@κί@ και μισή. 50 φορές πιο βρώμικο αποτι ήταν. Αν θέλετε να λερώσετε κάτι στείλτε το μου.
    Δε ξέρω τι φταίει . Πάνω απο 20 δοκιμές με διαφορετικά ζουμιά.
    Τελικά βάζω μόνο απεσταγμένο νερό και ξύδι όπως πολύ αναλυτικά και εμπεριστατωμένα ανέφερε ο DRBig, και σαν να έχει δίκιο.
    Στο δεκάλεπτο το νερό είναι κατάμαυρο. Αλλαγή νερού και μετά απο 10 περίπου πλύσεις (χωρίς υπερβολές) έχω φτάσει στο εξής σημείο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20170204_085422.jpg 
Προβολές:	145 
Μέγεθος:	89,8 KB 
ID:	378323

Συνεχίζω, αν και πλέον ο χρόνος που απαιτέιται είναι πολύ μεγαλύτερος.

Συνέχεια απο Δευτέρα.

Σόρι αλλά μιά απορία την έχω: όταν λες ότι το καρμπιρατέρ είναι "βρώμικο" τι εννοείς; Αν το αλουμίνιο έχει μαυρίσει για όποιον λόγο αλλά έχουν φύγει από επάνω οι όποιες επικαθήσεις σε λάδια κλπ, τότε είναι καθαρό. Απλά δεν έχει το "ασημί" χρώμα.

Νέο μέλος
    Μιλάω για βρώμα ανεξήγητης προελευσης. ΔΕΝ την είχε οταν το έβαλα μέσα , ήταν απλά λερωμένο. Αν ολα πανε καλα και καθαρίσει θα καταλαβεις γιατι μιλάω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stabmegane Προβολή μηνύματος
    Μιλάω για βρώμα ανεξήγητης προελευσης. ΔΕΝ την είχε οταν το έβαλα μέσα , ήταν απλά λερωμένο. Αν ολα πανε καλα και καθαρίσει θα καταλαβεις γιατι μιλάω.
    Όχι ακριβώς ανεξήγητης προέλευσης...
    Είναι από το καρμπιρατέρ σου που του επιτίθεσαι με όξινα και αλκαλικά διαλύματα.
    Θα πρότεινα απλά παπάριασμα σε καθαριστικό καρμπυρατέρ αφού πρώτα το διαλύσεις βέβαια.

Το καθάρισμα έχει σημασία για να είναι καθαρό εσωτερικά όχι εξωτερικά.

Από την άλλη αυτό το μαύρο χρώμα υπήρχε ή το έφτιαξες?

φιλε καλημερα, γιατι δεν πηρες ενα καθαριστικο για καρμπυρατερ και να μηνεις εκει μονο.

Ερωτηση Νο2 ξερεις οτι ειναι βενζινοφαγανα με το απλο και μονο, με το FCR δεν ξερω που θα πας καν.

Τα 7 λιτρα ειναι μεσος ορος με το στοκ.

fupid stother mucker Το avatar του/της 17inchwheeler
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anco Προβολή μηνύματος

Τελος αν αλαξεις γραναζωμα με 3 δοντια μεγαλητερο θα εχεις πολυ καλητερη 1η-2α, τρομερη διαφορα το ειχα ετσει.
    διαφωνω μονο στο εξης εκτος εαν καταλαβα λαθος

μαλλον εννοεις μικροτερο γραναζι πισω για να απλωσει

το fmx εχει σχεδον το ιδιο σασμαν(μακρυτερη 5η) με το nx

αν βαλεις μεγαλυτερο γραναζι πισω θα ξεκιναει με 3η,θα σουζαρει τη 2α με ξερογκαζο και θα σκαει στα 140

το σαζμαν του κινητηρα ειναι χωματινο και το γραναζωμα αρκετα κοντο για δρομο οταν παρει δυναμη.

το σασμαν θελει ψαξιμο για να εκμεταλευτεις τη δυναμη που θα βγαλεις

το gb/xbr 500 εχει τις 4 πρωτες μακρυτερες απο των "χωματινων"(xrl,nx,fmx,slr,fx) και την 5η κοντυτερη απ'ολα
    always bet on black

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Power Kit Gia Fmx650!!!!
    από jinks στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 188
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2006, 14:57
  2. EΓΚΑΙΝΙΑ Βill's Rebuilts Tuning Parts
    από BILLWANTED στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/12/2005, 12:30
  3. tuning gia aprilia atlantic 250?
    από yappie_biker στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2005, 22:39
  4. air box tuned για Ζ1000 κάνει δουλειά?
    από haldaios στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 20:11
  5. PEUGEOT LOOXOR 100cc TUNING
    από GAS-GAS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2005, 13:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας