Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 86

Θέμα: Μεγάλα On-Off: εξέλιξη ή μόδα;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TONYBANDIT Προβολή μηνύματος
    ggs τα ειπες ολα σε 5 γραμμες.Εχει πεσει πολυ παραμυθι με τις τελικες των mega on off που μου θυμιζει την προ 20ετιας κοντρα των steet.288 το zzr 1100 302 το blackbird 308 το busa 312 το zx12.Μετα ηρθε ο κοφτης των 300 και ολοι το γυρισαν στο καλαματιανο.Ναι 300 παει αλλα ποτε τα πιανει?Καπως ετσι το βλεπω και εδω.Θα βαλουν κανενα κοφτη στα 200 πχ και μετα ολοι θα ασχοληθουν με την ουσια των μοτο αυτων που ειναι η διασχιση περιοχων η χωρων με ασφαλτο η χωμα με βαλιτσες και συνεπιβατη
    ΥΓ.Οταν λεμε χωμα εννοουμε φλαταδουρα τυπου arizona και οχι διασχιση Πινδου με το multistrada πχ
    ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Από τα χεράκια μου σχεδόν όλα τα μηχανάκια που ανέφερες,εκείνα τουλάχιστον ΠΗΓΑΙΝΑΝ,
    εδώ μιλάμε με τα δικύλινδρα ΨΗΛΟΚΑΒΑΛΑ on-off περνάς τα 200 ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ..!!
    Αν βάλεις οποιοδήποτε από αυτά τα γαιδούρια μέσα στην Πίνδο,μπορεί κάποια στιγμή να βγει
    αλλά πολύ φοβάμαι ότι ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ..!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από irinia Προβολή μηνύματος
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 1200-1300 ΚΥΒΙΚΑ

Σε μια μοτό για να κάνει αυτό που είπες,τα μακρινά ταξίδια..??
    Καλά για τις τελικές ,και τα 160 άλογα.....από μόνο του φαντάζει αστείο..!!
    Αν διάβασες τα ταξιδιωτικά θα δεις τρεις φίλους που έφτασαν στην άκρη της γης στο Βορρά
    με δύο 650 μηχανάκια,ο ένας μάλιστα με το πιο απαξιωμένο μηχανάκι,αυτό που έχει δεχτεί
    τα πιο ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ,από όλα αυτά τα ΚΟΡΟΙΔΑ για μένα που ψάχνουν τα γυαλιστερά
    εργαλεία των 20000+ χιλιάδων ευρώ κι ανάθεμα αν τα έχουν πάει και στην καφετερία..!!
    Όταν λοιπόν γράφω ότι μας πασάρουν τα ΣΟΥΠΕΡ ΟΠΛΑ για να μας αρμέγουν τα ωραία μας ευρώ
    γιατί τους κακοφαίνεται και αρχίζουν τα διάφορα........εγώ γουστάρω να τα φάω όπως θέλω,
    εγώ γουστάρω να τρώω φασολάδα 5 χρόνια και να γυαλίζω κάθε μέρα το σούπερ on-off μου,
    που θα το βγάλω βόλτα όταν πάρει τη σύνταξη η γιαγιά μου και μου δώσει για βενζίνη,
    μαζί μου δε θα πάρω και ένα ταπεράκι γιατί για ταβέρνα ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ..!!
    ΠΡΟΣΟΧΗ μη μπερδέψει πάλι κάποιος το ταπεράκι,αν δεν έχω ΝΑΙ πάω βόλτα με ταπεράκι,
    το έχω κάνει κι εγώ πολλές φορές, ΑΛΛΑ..........ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ κάποιοι εμμέσως το ταπεράκι επειδή
    μου δημιούργησαν την τεχνική ανάγκη να χώσω εγώ τα 20000+ για το νέο σούπερ όπλο
    και να μπαίνω στη λογική να το πάρω κάνοντας ΠΕΤΡΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΜΟΥ..??
    Τι αξίζει περισσότερο να ζεις για τη ζωή...........ή να ζεις για το παραμύθι που σου πουλάνε..??
    Στα πλαίσια αυτά πιστεύω ότι έφτασαν τόσα τα κυβικά,τόσα τα άλογα κ.λ.π....και όλοι εμείς τρέχουμε
    από πίσω αγκομαχώντας για την σούπερ ανάρτηση,τα σούπερ γκάζια,τα σούπερ φρένα κ.λ.π...,
    που μπορεί,ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ,και να τα παρκάρουμε όλα αυτά έξω από το καφέ,
    βλέποντας τους φίλους μα τα ταπεινά τους 650άρια να μας δίνουν μαθήματα για το τι σημαίνει.....
    ΤΑΞΙΔΙ και ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ..!!
    O τίτλος για μένα είναι ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟΣ,όντως εξέλιξη ή μόδα είναι όλο αυτό ..??
    Όπως μας πλάκωσαν τα τζιποειδή κάποια στιγμή και τρέχαμε όλοι να πάρουμε
    τα τρίλιτρα για να βγούμε Εθνική και να πάμε στο χωριό,εξέλιξη ή μόδα..??
    Τα αυτοκίνητα γρήγορα άλλαξαν τρόπο,ΝΑΙ μεν SUV αλλά κατέβηκαν τα κυβικά,
    μαζεύτηκαν τα σκάφη,σταμάτησαν τα πολλά 4Χ4,όλοι τρακτέρ θέλαμε.
    Φαντάζεστε τι έρχεται με αυτό το περιουσιολόγιο..??
    Έχεις 1200-1300 κυβικά μοτό..?? ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ..!! Ήδη ψάχνονται μετά μανίας να
    αλλάξουν το όνομα του ΕΝΦΙΑ....., ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Η ΑΠΑΤΗ..!!
    Μέχρι και το βραχιόλι που σου χάρισε ο πεθερός πρέπει να δηλώσεις..!!

Πιστεύεις ότι χρειάζονται τα ss , τα τουρερ , τα εντουρο , τα μχ , τα νακεντ κλπ κλπ ?

Ωραίοι οι φιλοι σου ,αλλα πιαστηκαν κοροιδα που πηγαν με 650ρια στον βορρά (μονο) ενώ αλλοι γυρνανε τον κοσμο με παπια και βεσπες ..

Τωρα, όλα τα αλλα που λες , δικο σου θεμα τι θα κανεις με τα λεφτα και τον χρονο σου .
    (και)Παπι εχεις , πουλας τον δεινοσαυρο και ζεις το real think χωρις να εισαι θυμα της μοδας ή του ενφια ..
    Ολη τα κλαψα δεν καταλαβαινω όμως.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Ρε συ Τέρενς ,αν σε φοβίζει στα 200 ε απλά μην πας τόσο..Τα κυβικά έχουν φτάσει στον Θεό,λογικό είναι να βγαίνουν τέτοιες τελικές.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Η αλήθεια είναι πως οι μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων (συγκριτικά με street), η αεροδυναμική περιπτέρου transformers, και το μεγάλο ύψος, δεν είναι και ότι καλύτερο όταν τα χιλιόμετρα ανεβαίνουν πολύ. Κανένα Mega Adventure On-Off πως τα λένε anyway, δεν έδινε την σιγουριά στα πολλά, που δίνουν οι GT, Superbike και λοιπές street μοτοσικλέτες. Fair και λογικό το βρίσκω. Το θέμα είναι ότι πολλά από αυτά τα ρημάδια πάνε 220 (τσε βάλε πολλά) για πλάκα πλέον και τα κρατάνε άνετα. Αυτό που βελτιώνει δραματικά την κατάσταση, είναι οι ημιενεργητικές αναρτήσεις. Οκ, μπορεί να μην επιδρούν στην αεροδυναμική ή να μειώνουν το ύψος (ίσως να το δούμε και αυτό οσονούπω) αλλά πάς με γ@μησε με χιλιόμετρα στην ευθεία, το μηχανάκι είναι σταθερό και άνετο, αφρατίλα οι αναρτήσεις. Πλησιάζει η παρατεταμένη στον εθνικό, λες με τόσο που έρχομαι και με την προσλαμβάνουσα αίσθηση που έχω από τα σουσπέσια, θα χορέψω ποτ πουρί παραδοσιακών, πεντοζάλι, καλαματιανό, συρτό και ζεϊμπέκικο. Χρειάζεται ένα άλμα πίστης την πρώτη φορά. Κάνεις μια τον σταυρό σου και το βάζεις όπως έρχεσαι. Ράγες. Σε χρόνο dt. Τα ίδια και στον επαρχιακό και παντού, βάζεις το mode που θες και πας, τα μηχανάκια πλέον είναι απίστευτα παραμετροποιήσιμα.

Για το χώμα, οκ, θέλει τεχνική και μπράτσα… αλλά δεν νομίζω ότι οι μοτοσικλέτες αυτές –πλην ορισμένων εκδόσεων - εξαιρέσεων- φτιάχνονται πλέον για μεγάλα ζόρια εκτός δρόμου.

UOTE=bulmont;2850141]κι' εμείς................[/QUOTE]

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΛΑΘΟΣ

Εντυπώσεις,έτσι αποσπασματικά που παίρνεις την πρόταση......
    Ακριβώς το ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που γράφω..!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Πιστεύεις ότι χρειάζονται τα ss , τα τουρερ , τα εντουρο , τα μχ , τα νακεντ κλπ κλπ ?

Ωραίοι οι φιλοι σου ,αλλα πιαστηκαν κοροιδα που πηγαν με 650ρια στον βορρά (μονο) ενώ αλλοι γυρνανε τον κοσμο με παπια και βεσπες ..

Τωρα, όλα τα αλλα που λες , δικο σου θεμα τι θα κανεις με τα λεφτα και τον χρονο σου .
    (και)Παπι εχεις , πουλας τον δεινοσαυρο και ζεις το real think χωρις να εισαι θυμα της μοδας ή του ενφια ..
    Ολη τα κλαψα δεν καταλαβαινω όμως.

OTAN ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ............

Δεν θα καταλάβει ποτέ............οπότε στην περίπτωση μας ταιρiάζει ΑΠΟΛΥΤΑ
    η παροιμία.......ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ........!!
    Αν τα συμπεράσματα που βγάζεις από αυτά που έγραψα είναι τα παραπάνω λόγια..??
    Τότε δεν θα δεις ΠΟΤΕ αυτά που δεν θέλεις,υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά,
    το νάσαι από τη μεριά των κυβερνώντων και να μη σου αρέσουν αυτά περί ΕΝΦΙΑ
    και γαμησιών του λαού μας που έγραψα.
    Το παράδειγμα με τις βέσπες ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΤΥΧΟ ,άλλο η υπερβολή ,η προσήλωση σε
    ένα μηχανάκι,το στυλ γενικά όπως οι βέσπες που ανάφερες και όσοι τις καβάλησαν ξέρουν
    μια και έτυχε να καβαλάω κάποτε μια διακοσάρα δίχρονη με ΠΑΡΜΠΡΙΖ,και άλλο φυσικά
    ένα μηχανάκι 650 κυβικά που μπορεί να τα κάνει όλα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ χωρίς 7 κιλά ηλεκτρονικά,
    διπλάσια κυβικά,160 άλογα και 260 τελική.
    Υπάρχει ΛΟΓΙΚΗ και ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ,υπάρχει και υπερβολή,και το γυρνάς τον κόσμο καβάλα σε μια βέσπα
    είναι τόσο ακραία κατάσταση όσο ΑΧΡΗΣΤΗ είναι το να τον γυρνάς με αυτά τα μηχανάκια των 20000+

υγ.Περαιτέρω εξηγήσεις νομίζω ότι θα κουράσουν αυτούς που μας διαβάζουν
    Ευχαριστώ για τις υποδείξεις και τις λύσεις που μου προτείνεις,βέβαια αυτά που γράφω δεν είναι μόνο για μένα,
    εγώ θα τη βρω τη λύση,απλά ΛΕΩ μπας και σωθεί καμμιά ψυχή..!!

OTAN ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ............

Δεν θα καταλάβει ποτέ............οπότε στην περίπτωση μας ταιρiάζει ΑΠΟΛΥΤΑ
    η παροιμία.......ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ........!!
    Αν τα συμπεράσματα που βγάζεις από αυτά που έγραψα είναι τα παραπάνω λόγια..??
    Τότε δεν θα δεις ΠΟΤΕ αυτά που δεν θέλεις,υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά,
    το νάσαι από τη μεριά των κυβερνώντων και να μη σου αρέσουν αυτά περί ΕΝΦΙΑ
    και γαμησιών του λαού μας που έγραψα.
    Το παράδειγμα με τις βέσπες ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΤΥΧΟ ,άλλο η υπερβολή ,η προσήλωση σε
    ένα μηχανάκι,το στυλ γενικά όπως οι βέσπες που ανάφερες και όσοι τις καβάλησαν ξέρουν
    μια και έτυχε να καβαλάω κάποτε μια διακοσάρα δίχρονη με ΠΑΡΜΠΡΙΖ,και άλλο φυσικά
    ένα μηχανάκι 650 κυβικά που μπορεί να τα κάνει όλα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ χωρίς 7 κιλά ηλεκτρονικά,
    διπλάσια κυβικά,160 άλογα και 260 τελική.
    Υπάρχει ΛΟΓΙΚΗ και ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ,υπάρχει και υπερβολή,και το γυρνάς τον κόσμο καβάλα σε μια βέσπα
    είναι τόσο ακραία κατάσταση όσο ΑΧΡΗΣΤΗ είναι το να τον γυρνάς με αυτά τα μηχανάκια των 20000+

υγ.Περαιτέρω εξηγήσεις νομίζω ότι θα κουράσουν αυτούς που μας διαβάζουν
    Ευχαριστώ για τις υποδείξεις και τις λύσεις που μου προτείνεις,βέβαια αυτά που γράφω δεν είναι μόνο για μένα,
    εγώ θα τη βρω τη λύση,απλά ΛΕΩ μπας και σωθεί καμμιά ψυχή..!!
    ναι , καλα... πες οτι βαρεθηκες - μετανοιωσες το σουπερτενερε και ασε τα μισολογα.

εκτος και ανακάλυψες τώρα ότι σχεδόν τα πάντα γίνονται με σχεδον όλα τα μηχανάκια ,ανεξαρτήτως κυβισμού και κόστους.

και τα κυβικα , οπως ξερεις αφου ειχες παντα θηρια , δεν ειναι για την τελικη ταχυτητα (που δεν παιζει και πολυ ρολο ) αλλα για την ροπη η οποια οντως ειναι ωραια και χρησιμη .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    Ρε συ Τέρενς ,αν σε φοβίζει στα 200 ε απλά μην πας τόσο..Τα κυβικά έχουν φτάσει στον Θεό,λογικό είναι να βγαίνουν τέτοιες τελικές.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΦΟΒΙΖΕΙ ΕΜΕΝΑ

Το 200 αλλά αν αντέχουν αυτά τα μηχανάκια τα 200+.
    Εσένα προφανώς δεν σε φοβίζει για να το λες.
    Και εγώ μπορεί να είμαι βλαμμένος και να το τερματίζω κάθε λεπτό
    το τενερέ,το ζητούμενο στην κουβέντα μας όμως είναι........
    είναι φτιαγμένα αυτά τα μηχανάκια για τα 160 άλογα και τα 250-260 τελικής..??
    Είναι αυτό εξέλιξη..?? Όπως λέει και ο τίτλος του θέματος..??
    Η είναι μούρη για να πουλάμε το προιόν μας..??
    Μούρη ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ,ΑΧΡΗΣΤΗ και πιθανόν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ..??
    Είναι ΑΧΡΗΣΤΑ τα κυβικά που έχουν φτάσει στο Θεό..??
    Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα με τα μισά κυβικά,άντε 800..??
    Το αυτοκίνητο μου είναι ένα κασκάι με 1200 κυβικά τουρμπάκι και πάει
    μια χαρά,και το μηχανάκι μου κι αυτό 1200 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ..??

εγώ τώρα θ'αναρωτηθώ αν εσύ που το πήρες το θεωρείς υπερβολή, γιατί το αγόρασες;

ναι , καλα... πες οτι βαρεθηκες - μετανοιωσες το σουπερτενερε και ασε τα μισολογα.

εκτος και ανακάλυψες τώρα ότι σχεδόν τα πάντα γίνονται με σχεδον όλα τα μηχανάκια ,ανεξαρτήτως κυβισμού και κόστους.

και τα κυβικα , οπως ξερεις αφου ειχες παντα θηρια , δεν ειναι για την τελικη ταχυτητα (που δεν παιζει και πολυ ρολο ) αλλα για την ροπη η οποια οντως ειναι ωραια και χρησιμη .

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΓΥΑΛΙΣΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥΛΤΙ 950

Λες να ψάχνω δικαιολογίες..??
    Όσο για τη ροπή,ναι γιαυτό τα λέω αρκουδόγκαζα αυτά τα μηχανάκια.
    Δεν είναι σαν τα χιλιάρια που πρέπει να τα έχεις στην τσίτα.
    Εκεί που πας με 80 ανοίγεις το γκάζι με 6η και κάποια στιγμή ψάχνεις να αλλάξεις ταχύτητα.
    Ειδικά με την τελική ξενερώσαμε όταν ανακοίνωσαν τον περιορισμό στα 300,αν και βγήκαν
    κάτι παπαράκια αντικόφτες.Οι κατασκευαστές όμως έχασαν το ενδιαφέρον τους μετά την συμφωνία.
    Βέβαια το νέο ZZR ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,όμως ξέφυγε πλέον από τα γήινα δεδομένα,
    και αν κάποιος έχει να δώσει τα 25000+ χιλιάρικα δεν μπορεί πλέον να το απολαύσει παρά σε
    κάτι αποξηραμένες λίμνες...
    Γύρισα πολλές χώρες της Ευρώπης ,εντύπωση μου έκανε η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ μηχανών SS ,
    και αρκουδόγκαζων ZZR ,HAYABUSA,BLACKBIRD.
    Και αν είδα κάποια SS από τα άλλα ούτε για δείγμα...!!!
    Πίτα στο ON-OFF και στα ορθιοτίμονα και ημιτσοπεροειδή,δε μιλάμε ότι οι άνθρωποι κρατάνε τα μηχανάκια τους
    για πολλά χρόνια,όχι σας εμάς που κάθε χρόνο παθαίνουμε κατάθλιψη μόλις βγει το καινούργιο μοντέλο..!!
    Η αναλογία..?? Όπως στην Ελλάδα βλέπεις ένα vstrom και ένα μηχανάκι,έξω ένα BMW gs και ένα μηχανάκι,
    άντε στην Ιταλία έσπαγε λίγο το πράμμα με κανένα Τζαπάν και Ιταλικό..!!
    Γερμανία Αυστρία..?? Σιχάθηκα τα BMW, ε προς τα εκεί έσπαγε το σκηνικό και με κανένα ΚΤΜ

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    εγώ τώρα θ'αναρωτηθώ αν εσύ που το πήρες το θεωρείς υπερβολή, γιατί το αγόρασες;
    Αυτό ακριβώς.
    Και για να απαντήσω και στον Τέρενς,εγώ έδωσα ένα μηχανάκι με 110 άλογα σχεδόν και πήρα ένα με λίγο παραπάνω απτά μισά, οπότε όχι ούτε με νοιάζει η τελική ούτε πάω με 200.( Και να ήθελα εγώ δεν πάει το μηχανάκι ).
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΓΥΑΛΙΣΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥΛΤΙ 950

Λες να ψάχνω δικαιολογίες..??
    Όσο για τη ροπή,ναι γιαυτό τα λέω αρκουδόγκαζα αυτά τα μηχανάκια.
    Δεν είναι σαν τα χιλιάρια που πρέπει να τα έχεις στην τσίτα.
    Εκεί που πας με 80 ανοίγεις το γκάζι με 6η και κάποια στιγμή ψάχνεις να αλλάξεις ταχύτητα.
    Ειδικά με την τελική ξενερώσαμε όταν ανακοίνωσαν τον περιορισμό στα 300,αν και βγήκαν
    κάτι παπαράκια αντικόφτες.Οι κατασκευαστές όμως έχασαν το ενδιαφέρον τους μετά την συμφωνία.
    Βέβαια το νέο ZZR ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,όμως ξέφυγε πλέον από τα γήινα δεδομένα,
    και αν κάποιος έχει να δώσει τα 25000+ χιλιάρικα δεν μπορεί πλέον να το απολαύσει παρά σε
    κάτι αποξηραμένες λίμνες...
    Γύρισα πολλές χώρες της Ευρώπης ,εντύπωση μου έκανε η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ μηχανών SS ,
    και αρκουδόγκαζων ZZR ,HAYABUSA,BLACKBIRD.
    Και αν είδα κάποια SS από τα άλλα ούτε για δείγμα...!!!
    Πίτα στο ON-OFF και στα ορθιοτίμονα και ημιτσοπεροειδή,δε μιλάμε ότι οι άνθρωποι κρατάνε τα μηχανάκια τους
    για πολλά χρόνια,όχι σας εμάς που κάθε χρόνο παθαίνουμε κατάθλιψη μόλις βγει το καινούργιο μοντέλο..!!
    Η αναλογία..?? Όπως στην Ελλάδα βλέπεις ένα vstrom και ένα μηχανάκι,έξω ένα BMW gs και ένα μηχανάκι,
    άντε στην Ιταλία έσπαγε λίγο το πράμμα με κανένα Τζαπάν και Ιταλικό..!!
    Γερμανία Αυστρία..?? Σιχάθηκα τα BMW, ε προς τα εκεί έσπαγε το σκηνικό και με κανένα ΚΤΜ
    Τώρα, επειδή εγώ δεν ξέρω από τέτοιες ταχύτητες, πως μπορεί κάποιος να ξενερώσει με τον περιορισμό στα 300;;;;;

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Στην Ευρώπη και δη στη βόρεια,λόγω του αρκουδόκρυου κυκλοφορούν ελάχιστους μήνες,δεν προλαβαίνουν να βαρεθούν τα μηχανάκια τους και γι αυτό δεν τα ανανεώνουν συχνά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣ............

Που είπε και η Άντζελα κάποτε.
    Ποτέ δεν έβγαλα τον εαυτό μου απ'έξω από αυτό το πανηγύρι..!!
    Το θέμα είναι να μην στερείς τον εαυτό σου και τους δικούς σου από ΤΙΠΟΤΕ.
    Αλλοίμονο σε αυτούς όμως που ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ και βασανίζονται
    και ίσως τυραννούν και τους οικείους τους ..!!
    Αν με είχε προλάβει το καινούργιο vstrom το 650,δεν κάνω πλάκα εδώ,ίσως
    να το προτιμούσα.Σαν γεροντάκι ήθελα λίγη παραπάνω κάλυψη από τα ηλεκτρονικά
    να μου γιατρεύει τις ανασφάλειες τώρα στα γεράματα και το βεστρομάκι μου το θεωρούσα
    πολύ γυμνό σε αυτόν τον τομέα.
    Βέβαια χθές έμαθα τιμή για το καινούργιο 1000 vstrom και πήδηξα 15000+,ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ..!!
    Για το νέο 650 όπου απ'ότι βλέπω μάλλον δεν τόλμησαν και πολλά σε αλλαγές εννοώ ,δεν ξέρω τιμή.
    Προφανώς ακόμα οι άνθρωποι κάθονται επάνω στις δάφνες τους.

Τώρα, επειδή εγώ δεν ξέρω από τέτοιες ταχύτητες, πως μπορεί κάποιος να ξενερώσει με τον περιορισμό στα 300;;;;;

ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ

Αν ήσουν της παλιάς σχολής και είχες ζήσει Εθνική και κόντρες θα είχες καταγράψει
    μέσα στο μυαλουδάκι σου κάποια δεδομένα.
    Όλοι εμείς της προηγούμενης γενιάς είχαμε αυτή την τρέλλα..!!
    Το να πάμε τα μηχανάκια έστω και ένα χλμ.τελικής παραπάνω από τον άλλον.
    Τώρα στην πράξη..?? Μη το ψάχνεις,είπαμε ήμασταν μια παρέα όπου κανένας δεν έμεινε
    πια σχεδόν.Αγοράζαμε το πιο γρήγορο για να το έχουμε και να το δείχνουμε.
    Το πόσο που και πως ......... είναι άλλο θέμα.Ας μη το αναλύσουμε εδώ μέσα,όχι τίποτε
    αλλά δεν είχε γίνει και διπλής κατεύθυνσης ακόμα η Εθνική Θεσσαλονίκης - Αθηνών
    Αν και μετά από 40 χρόνια παραγράφονται τα πάντα.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ελαστικά Sava Getaway MC60 για μεγάλα on-off
    από ilai_7 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2015, 12:36
  2. Enduro Training III - Off road school για μεγάλα on-off
    από Nik0s στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2008, 14:26
  3. Μεγαλα On-off και Αστικος Κυκλος
    από dosko στο forum Off topic