Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 134

Θέμα: SS και φασολάδα ή Scooter και γκουρμέ; Ιδού η απορία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ενταξει, ειναι σπαστικο να βλεπεις υπερτουμπανα να σερνονται στην εθνικη ή σε οδους ταχειας κυκλοφοριας μονο και μονο γιατι δεν θελουν να καψουν...και οχι μονο μηχανακια...βλεπεις κατι Μ5, κατι Α45 amg,κυριες...

δεν υπαρχει λογικη στον Ελληνα...
    αφου το πηρες για τα αλογα του ρε μπαγλαμα...τι το πας επιταφιο?
    οποτε βγαινουν τα δυνατα εργαλεια πρεπει να σκιζονται...ειναι κανονας! αξιωμα! δεν πρεπει να αμφισβητειται αυτο...σαν να λεμε ο ουρανος ειναι μπλε...τελος!

φανταστειτε εικονα στην αττικη οδο, και ενα vstrom 650 να περναει ενα ss χιλιαρι,εξακοσαρι..whatever..

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ενταξει, ειναι σπαστικο να βλεπεις υπερτουμπανα να σερνονται στην εθνικη ή σε οδους ταχειας κυκλοφοριας μονο και μονο γιατι δεν θελουν να καψουν...και οχι μονο μηχανακια...βλεπεις κατι Μ5, κατι Α45 amg,κυριες...

δεν υπαρχει λογικη στον Ελληνα...
    αφου το πηρες για τα αλογα του ρε μπαγλαμα...τι το πας επιταφιο?
    οποτε βγαινουν τα δυνατα εργαλεια πρεπει να σκιζονται...ειναι κανονας! αξιωμα! δεν πρεπει να αμφισβητειται αυτο...σαν να λεμε ο ουρανος ειναι μπλε...τελος!

φανταστειτε εικονα στην αττικη οδο, και ενα vstrom 650 να περναει ενα ss χιλιαρι,εξακοσαρι..whatever..
    Δεν διαφωνώ αλλά θα έδινες το 1000αρι σου για να πάρεις v strom και να πηγαίνεις βόλτες αντί να κάθεσαι στην καφετέρια?

Η λογική η δική μου λέει το εξης.
    α. όχι πάω με τους ρυθμούς του vstrom και καίω τα ίδια.
    β. πάω μια βόλτα λιγότερη και την πάω όπως γουστάρω.
    γ. τα πουλάω όλα και παίρνω atos να μη βρέχομαι κιόλας!

Για μένα όλα είναι σωστά εκτός από το να πουλήσεις το 1000αρι και να πάρεις 650αρι για οικονομια μήπως ξεκουνήσεις απ' την καφετέρια.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Δεν διαφωνώ αλλά θα έδινες το 1000αρι σου για να πάρεις v strom και να πηγαίνεις βόλτες αντί να κάθεσαι στην καφετέρια?

Η λογική η δική μου λέει το εξης.
    α. όχι πάω με τους ρυθμούς του vstrom και καίω τα ίδια.
    β. πάω μια βόλτα λιγότερη και την πάω όπως γουστάρω.
    γ. τα πουλάω όλα και παίρνω atos να μη βρέχομαι κιόλας!

Για μένα όλα είναι σωστά εκτός από το να πουλήσεις το 1000αρι και να πάρεις 650αρι για οικονομια μήπως ξεκουνήσεις απ' την καφετέρια.

κοιτα η δικη μου λογικη και πρακτικη ειναι το β.
    δεν το βγαζω συχνα...αλλα οποτε το βγαζω το οδηγαω σαν να το εχω κλεψει...

επισης ποιο το νοημα να πουλησεις ss για να παρεις vstrom αν προκειται να το πηγαινεις ταπα? το οτι θα καψει 3-4 λιτρα στα 100χλμ λιγοτερα αλλα δεν θα εχεις αναρτησεις, φρενα, πλαισιο?

ολο το κλειδι ειναι η λεξη "συχνοτητα"...
    αν καθημερινα κανεις πολλα χλμ τοτε ναι, θελεις κατι οικονομικο αλλα να το πηγαινεις και οικονομικα...δλδ να το παρεις για τον ΛΟΓΟ που φτιαχτηκε...
    τα ss παρεπιπτοντως φτιαχτηκαν για να πηγαινουν "καρυδι"...

τωρα οσον αφορα τις βολτες πρεπει οτι και να καβαλας να το χαιρεσαι και να προσπαθεις να "εκμεταλλευεσαι" τα δυνατα του σημεια...

Moderator
    Διάβασε μωρέ τι γράφουμε και πως ξεκίνησε η συζήτηση!

Αλλο να έχεις 1000αρι και να χρειάζεσαι ένα οικονομικό μουλάρι πόλης για δουλειές και άλλο να λέμε ότι καθόμαστε στην καφετέρια γιατί το gixer καίει και αν είχα vstrom θα πήγαινα βόλτα.

Αν διαφωνείς με αυτό δεκτό, απλά διαφωνείς μαζί μου. Αλλά κάτι μου λέει ότι λέμε άλλα πράγματα ο καθένας.

Moderator
    Επειδή το παραξηλώσαμε, (εγώ δλδ) αν θέλει κάποιος ας το διαχωρίσει.

Είμαι 100% με τον σουπιά. Μια χαρά τα λέει
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

.... να λέμε ότι καθόμαστε στην καφετέρια γιατί το gixer καίει και αν είχα vstrom θα πήγαινα βόλτα.

οχι, δεν συμφωνω μ'αυτο...

Καλά τα λέει ο σουπιας.
    Από την άλλη, τι μας νοιάζει τι κάνει ο καθένας με την μηχανή του. Δικιά του είναι. Αν την θέλει για καφέ ή για να γυρνάει τον κόσμο, δικό του θέμα.

Απλώς, λόγω της κρίσης, η δικαιολογία της βενζίνης έχει πολύ φορεθεί ακόμα και από ανθρώπους που μπορούν να την πληρώσουν, απλώς βαριούνται - δεν θέλουν να κάνουν βόλτες.

να γράψω λοιπόν και εγώ κάτι σαν πρώην κάτοχος τα τελευταία χρόνια ..ενεργοβορων και μη ενεργοβορων..(nc)
    ξέρετε τι σημαντικο ειναι στης μέρες μας τουλάχιστον να μην σκέφτεσαι καθόλου το θέμα κατανάλωση ....και εξηγούμαι τα τελευταία χρόνια περασε από τα χέρια μου ενα tmax 500 που κλασικά μαμά ήταν τάφος τελείως ,ετσι λοιπόν αποφασισα και έβαλα ενα βαριατορ , άλλο μηχανακι στην κυριολεξία ! με πολύ βελτιωμένες επιδόσεις τουλάχιστον μέχρι τα 160 χλμ περίπου !!
    το θέμα όμως ειναι ότι κάθε φορά που ήθελα να πάω κάπου χτυπούσε ενα καμπανάκι αυτό της τρελής κατανάλωσης !! στο οποιο το συγκεκριμενο μηχανακι ειναι απαραδεκτο και φαινόταν ο γερασμένο κινητήρας του , η διάφορα με ενα μηχανακι που δεν καίει τύπου nc/cb 500 κτλπ ειναι ότι τωρα δεν μου χτυπάει το καμπανάκι γιατί ποτέ μου δεν εκαψα υπερβολικά , σε σημείο να ασχοληθώ με την κατανάλωση η να με τσούζει , τέλος πάντων , είμαι ας ποιο ξεανχωμενος ..πιο χαλαρός και πάω όπως θέλω ,χωρις να έχω το άνθος της κατανάλωσης ! αυτό για μένα τουλάχιστον ειναι μεγάλο συν !!
    οσο για το φιλο που γραφει ότι αν πηγαίνεις με τους ιδιους ρυθμούς η διάφορα ειναι αμελητέα θα διαφωνήσω ,γιατι στα νούμερα και στην θεωρία ειναι αλλιώς ,αλλα στην πράξη ,αλλιως και εξηγούμε όταν έχεις ενα μηχανακι ,και στην καθημερινότητα θες να ΠΑΣ για δουλειά ..να ΠΑΣ στην καφετέρια, στην θεια σου , στον μπατζανακη σου,απο το χωριο , στην πρώην γκόμενα σου , , στον φιλο σου τον μπαμπη τον σουγιά , στο super market ,και πολλά αλλά που μπορώ να γράφω δέκα μέρες.....αυτό λοιπόν στην καθημερινότητα μεγαλώνει την διάφορα !!
    δεν ειναι μόνο 100 χλμ + 100 = 200 δηλαδή εκαψα 3/4 λίτρα παραπάνω και τι έγινε ....
    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ !! ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ !!

Υ.Γ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ..
    Τελευταία τροποποίηση από NIKOS.; 24/02/2017 στις 08:02.

σοβαρά, τώρα.

γιατί να πας στην πρώην γκόμενά σου;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    σοβαρά, τώρα.

γιατί είσαι χρόνια παντρεμένος ?? γιατί η Σούλα ειναι πάντα Σούλα και ξερει από καλό αυγολέμονο!!

σοβαρότατα !!..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    σοβαρά, τώρα.

για κατι χρωστουμενα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    για κατι χρωστουμενα...
    χαχαχαχα......που θα της δώσεις !!!

Moderator
    Ότι να ναι. Κάνατε τα μηχανάκια επιδόσεων μουλάρια. Πόσες σακούλες σούπερ μάρκετ παίρνει ο δούκας 1200 στο τιμόνι;

Αν αποφασίσετε να μιλήσουμε σοβαρά θα επιστρέψω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NIKOS. Προβολή μηνύματος
    χαχαχαχα......που θα της δώσεις !!!
    εε...ναι...κατι θ'αρπαξει παντως...
    και μην παει το μυαλο σας μονο στο σεξουαλικο...μπορει να ειναι τιποτα σφαλιαρες...

Ότι να ναι. Κάνατε τα μηχανάκια επιδόσεων μουλάρια. Πόσες σακούλες σούπερ μάρκετ παίρνει ο δούκας 1200 στο τιμόνι;

Αν αποφασίσετε να μιλήσουμε σοβαρά θα επιστρέψω.

ρε συ Αποστολη, αυτο λεμε τοση ωρα...γι'αυτο μπλεκονται οι κουβεντες...
    επειδη οι περισσοτεροι παιρνουν ΕΝΑ (1) μηχανακι για να τα κανουν ολα...
    οποτε ναι, καποιος μπορει να παρει το 1290 sd για τα παντα...ακομα και για τα ψωνια του s/m..
    παλιοτερα γινοταν συχνα το να παιρνει καποιος ss...τα οποια ειχαν καταντησει να ειναι πιο πολλα απο τα παπια...και τα εβλεπες ολα με τετραγωνα λαστιχα απο τις παντες...

επισης παρα πολλοι επαιρναν σαν commuter κατι 950/990 adv που ηταν (και ειναι) βενζινορουφηχτρες...
    οποτε αν εχεις ενα τετοιο μηχανακι, οντως η συχνοτητα που το χρησιμοποιεις διαμορφωνει κατα πολυ τις επισκεψεις σου στο βενζιναδικο και το ματωμα της τσεπης...

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και τωρα τι; (scooter opinions needed)
    από eagleye101 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2015, 14:42
  2. Scooters ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
    από kalant στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 02:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF