Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 208

Θέμα: Βόλτα ανοιχτή με αγνώστους...

δεν ερχομαι βολτα μαζι σας ...για να μη σας κομπλαρω...εσας τους αργους....

σοβαρα τωρα,δυο τρια παιδια τα γνωριζω...θα ηθελα να συμετεχω σε βολτες -καφεδες,αλλα λογο π@@τ@ν@προγραμματαος δεν μπορω.

καπου καποτε θα ''τρακαριστουμε''

υγ. και καποιους τους ξερω φυσιογνωμικα αλλα δεν γνωριζω το ψευδωνυμο που γραφουν!

υγ1.το αγχος μου σε μοτοβολτες με ''αγνωστους'' δεν ειναι μην ειμαι πιο αργος,αλλα να ειμαστε και να παραμεινουμε ολοι καλα και ευχαριστημενοι...

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Πριν 2 χρόνια και εγω δεν γνωριζα κανέναν.Πήγα σε βόλτα και σιγά σιγά γνωριστήκαμε και παρέα κάνουμε.
    Όλα έχουν τη φυσική τους ροή anavatis,μη μασάς.
    Φίου φίου φι φι φίου

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Όσο περισσότεροι άγνωστοι,τόσο περισσότερο μελλοντικοί γνωστοί.
    Ευγε στα παιδιά που δεν έχουν πρόβλημα να βολτάρουν με όλο τον κόσμο και δημοσιεύουν τις επικείμενες βόλτες τους αναζητώντας παρέα.
    Μια οικογένεια είμαστε.

Τώρα αν κάποιος είναι γρηγορότερος,κανένα πρόβλημα,ραντεβού στον προορισμό για καφέ.Ετσι και αλλιώς 2 λεπτά πιο νωρίς θα φτάσει,θα παραγγείλει και για εμάς να τον βρούμε έτοιμο τον καφέ.
    Η κοπή της πίτας ηταν η πρωτη μου συμμετοχή σε μάζωξη του ΜΟΤΟ.
    Είχα κάποιους ενδοιασμούς.
    Αλλά έφυγαν γρήγορα.
    Δηλαδή κάνα δυο παιδιά που τα είχα παρεξηγημενα άλλαξε άρδην η γνώμη μου γι αυτούς.
    Μακάρι να ημασταν ποιο κοντά μεταξύ μας.
    Δεν υπάρχει η σιγουρατζα της κοινής κατοικίας
    Τους ποιο κοντινούς τους χωρίζουν 100 χλμ περίπου.
    Αλλά αν κάτσει θα ξαναπαω οποτε μπορω να τους βρω.

Στις βόλτες Τόλη ( το λέει και το όνομα τούς)
    Πάμε βόλτα.
    Εγώ ξέρω οτι τους ποιο αργους και άπειρους τους βάζουμε μπροστά ώστε ο ρυθμός να είναι ανάλογος.
    Όπως πολύ σωστα ειπες.
    Αν κάποιος θέλει να τρέξει,φεύγει και ραντεβού στο τέρμα.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    το εχω σκεφτει πολλες φορες αυτο που λες..και σε αρκετες εκδρομες που εχουν κανονιστει οπως προχθες που πηγατε Φολοη και ηθελα αλλα τελικα δεν μπορεσα, στις υπολοιπες με σκαλωνε και το γεγονος οτι δεν ξερω κανεναν και επειδη βλεπω πως καποιοι εδω εως πολλοι γνωριζεστε με τα μικρα σας ονοματα και εχετε σχεσεις μεταξυ σας με αποθαρρυνε. Τι να παω να κανω λεω ρε γαμωτο? Και αλλοι λογοι βεβαια
    Αρχηγέ μου......Πες μας το μικρό σου να σε φωνάζουμε και σένα...κάνεις δεν ήξερε κανένα μέχρι που γνωριστήκαμε σε κάποια βόλτα και μάθαμε τα μικρά μας...τσάμπα σου κόβεις τη φορά και το αναλύεις υπερβολικά.....είπαμε την πρώτη φορά δε θα σε κοροϊδέψουμε...........πιστευω.......ισως
    Throttle that mysterious friend of ours

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    το εχω σκεφτει πολλες φορες αυτο που λες..και σε αρκετες εκδρομες που εχουν κανονιστει οπως προχθες που πηγατε Φολοη και ηθελα αλλα τελικα δεν μπορεσα, στις υπολοιπες με σκαλωνε και το γεγονος οτι δεν ξερω κανεναν και επειδη βλεπω πως καποιοι εδω εως πολλοι γνωριζεστε με τα μικρα σας ονοματα και εχετε σχεσεις μεταξυ σας με αποθαρρυνε. Τι να παω να κανω λεω ρε γαμωτο? Και αλλοι λογοι βεβαια
    Ναι, μην νομίζεις ότι είσαι ο μόνος. Και μέχρι ενός σημείου είναι λογικό.

Από την άλλη φίλοι γίναμε οι περισσότεροι μέσα από τις βόλτες ή τις συναντήσεις.
    Για να μην παρεξηγηθώ. Δεν σημαίνει ότι είναι και υποχρεωτικό να γίνεις φίλος με όσους πας μια βόλτα ή πιεις ένα καφέ.

Όμως, μέσα απ αυτα γεννήθηκαν και πολύ ισχυρές φιλίες.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Γυναίκες δεν βλέπω όμως στο θρεντάκι όπως και στις βόλτες. Μπακούρια ερχόμαστε μπακούρια γυρίζουμε. Άμα είναι έτσι ρε "φίλαι" γιατί να κάνω 500-600 χλμ??
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος
    Αν δεν εκτεθείς ,δεν θα μάθεις κι αυτό ισχύει λιγο-πολύ παντού.
    Απλά νομίζω εμείς σαν μοτοσυκλετιστές έχουμε το πλεονέκτημα της κοινής τρέλας και αγάπης για το μαγικό μέσο που καβαλάμε και αυτό κάνει πολύ πιο εύκολα τα πράγματα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Γυναίκες δεν βλέπω όμως στο θρεντάκι όπως και στις βόλτες. Μπακούρια ερχόμαστε μπακούρια γυρίζουμε. Άμα είναι έτσι ρε "φίλαι" γιατί να κάνω 500-600 χλμ??
    Μπιλ, 600 χλμ για να βρούνε θηλυκια δεν κάνουν ούτε τα λιοντάρια στην Σαβανα..

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Δε θυμάμαι μια φορά να πήγα βόλτα από εδώ μέσα και να μη πέρασα καλά.

Και όταν δεν γνώριζα κανέναν και όταν γνώρισα κάποιους.
    Sent from me using a computer.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Και αυτοί που πάνε βόλτες από εδώ,στην πρωτη τους βόλτα πιθανόν να μην ήξεραν κανέναν.
    Σίγουρα να ξέρεις κόσμο βοηθάει αλλά οπότε βρέθηκα και με αγνώστους,πάντα ένιωθα οικεία σε βόλτες του μοτό.
    Όσο για τον φόβο του είμαι αργός κλπ,ο κάθενας πάει με το δικό του όριο και ρυθμό και δεν χρειάζεται να πιέζει καταστάσεις.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Βέβαια κανείς δεν έθιξε (ούτε κι εγώ ) και το άλλο.
    Όσο δύσκολο είναι σε κάποιον να συμμετάσχει σε μια βόλτα γιατί φοβάται το "άγνωστο", το ίδιο ή κσι περισσότερο δύσκολο είναι να προτείνει κάποιος μια βόλτα δημόσια.

Πολλοί θεωρούν ότι θα πρέπει να έχουν οργάνωση γερμανικού τουριστικού γραφείου, προσανατολισμό Βίκινγκ θαλασσοπορου και διαδρομή για εκπομπή του lonely planet για να βάλουν μια βόλτα...
    Μπα...

Βλέπετε που και πότε θέλετε να πάτε ΕΣΕΊΣ βόλτα, και την βάζετε.

Απευθύνεστε σε ενήλικες και δεν έχετε καμία υποχρέωση ή ευθύνη για όποιον έρθει

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    ...... γιατί να κάνω 500-600 χλμ??

Μήπως, γιά να μείνει και λίγο μόνη της η μιλφάρα;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

πάντως στο δρόμο,και αναλόγως ικανοτήτων η "κατηγοριοποίηση", ο πιο γρήγορος είναι αυτός που είναι διατεθειμένος να πάρει τα περισσότερα ρίσκα (λόγω εγωισμού κτλ) και είναι συνήθως αυτός που θα πρέπει να αποφεύγεις.

Συμφωνώ με το πρώτο ποστ του ggs 100%. έμπειροι,γρήγοροι κι αλλά όχι "ανόητοι" είναι αυτοί που θες για παρέα για τους λόγους που ανάφερε.
    Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 08/03/2017 στις 22:39.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Βλέπετε που και πότε θέλετε να πάτε ΕΣΕΊΣ βόλτα, και την βάζετε.

Απευθύνεστε σε ενήλικες και δεν έχετε καμία υποχρέωση ή ευθύνη για όποιον έρθει
    Ναι αλλά.

Αλλά πάμε πάλι στο ότι πρέπει να θέλεις παρέα "αγνώστων". Πρέπει να θέλεις να μιλήσεις με αγνώστους, να γνωριστείς με αγνώστους. Και πιθανώς (και το έχουμε δει άπειρες φορές) να μην είσαι δεκτικός στο ότι "κάτι" μπορεί να μην αρέσει σε κάποιον. Ή είναι μαζί σου ή εναντίον σου, δεν υπάρχει άλλο. Ελάχιστοι μπορούν να δεχτούν "κριτική" και οτιδήποτε δεν είναι θετικό/υπερθετικό εκλαμβάνεται ως "κατηγορία". Οπότε καβούκι, ασφάλεια και έχει ο θεός.

Η επίσης αν είσαι στην φάση "εγώ θέλω να ξεσκάσω και θα είναι ο κάθε τυχαίος που και θα μου την χαλάσει, την ημέρα ΜΟΥ που ΕΓΩ θέλω να ξεσκάσω στο μέρος ΜΟΥ και με τον τρόπο ΜΟΥ" δεν θα συμμετέχεις στα "κοινά" και δεν θα βάλεις βόλτα ανοιχτά ούτε θα πας με άγνωστους.

Η όλη έννοια στο "φόρουμ" είναι να συμμετέχεις. Το να είσαι παρών αλλά να απέχεις, τι νόημα έχει;

Αυτή την λογική και αυτή την νοοτροπία προσπαθώ χρόνια να καταλάβω, ειδικά με τα γραφόμενα κατά καιρούς διαφόρων. Αν βρεθεί άκρη με αυτό, πιθανώς να βρεθεί και άκρη με αυτά που θέλεις να συζητήσεις εν μέσω "θορύβου".

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Γεια σου Billara !!!!
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?
    από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2008, 08:09
  2. κοντηνη βολτα αυριο με το σκουτερ κλαμπ.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2006, 18:36
  3. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 20:23
  4. Βόλτα στη Ναύπακτο με καιρό Θούπερ επιτέλους!!!
    από stako στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2005, 22:53
  5. Σχετικα με την βολτα που "σκατωσα" ...
    από crs-k στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 08:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF