Σπαμ ον
Τωρα μάλλον κανείς πλάκα ε?
Αυτήν την εικόνα έχω να την δω απο πιτσιρικας στο χωριό μου.
Πανω απο 30 χρόνια.
Τοτε που σχεδόν κάθε σπίτι είχε τις δικές τού.
Πέρναγε κάθε πρωι ο κοινοτικός βοσκός, τις έπαιρνε και τις έφερνε το απόγευμα.
Αλλά απο κατασκευαστικό λάθος, ο αντικραδασμικος δεν υπήρχε.
Δεν εξηγείται αλλιώς οτι μόλις έπιαναν άσφαλτο γέμιζαν με νάρκες κατα προσωπικού
Σπαμ οφ
Ωπ!γουρουνάκια!!!
Πολύ ενδιαφέρον...
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αυτός ο υπουργός μέσα στην αμαρτία μένει ......και ένα μπάρμπεκιου δεν οργάνωσε.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
μονο κοτες, κοκκορες και γαλοπουλες βλεπω εγω στους δρομους της γειτονιας...
![]()
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Είναι περιοχή κοντά σε ένα από τα τρία βουνά του Λεκανοπέδιου. Έχει επίσης πολύ λαγό, φίδι, σκαντζόχοιρο, γκιώνηδες, κουκουβάγιες, γεράκια και αρούρια του αγρού. Δεν λέω που ακριβώς μη σκάσει κανάς παπάρας με ντουφέκι.
αν ηταν αγριογουρουνα και οχι ημερα που αναπαραχθηκαν στην εξοχη να εισαι σιγουρος οτι θα ειχαν σκασει μυτη αυτοι με τα οπλα. Ο λογος; Απλα θα τα ειχαν ανακαλυψει πιο νωρις απο εσενα. Πως; Μα φυσικα με σκυλια τα οποια εκπαιδευουν για αυτη την δουλεια. Ριξε μια ματια στο βουνο ποιοι κανουν βολτα με σκυλια-μεσα στο βουνο ομως- και ποσοι ειναι με κυνηγοσκυλα. Οσο για την πανιδα της Αττικης παντα υπηρχε και θα υπαρχει πλην εξαιρετικων καταστασεων-πυρκαγια- οπου μεταναστευουν και επανερχονται παλι.
Αν εχεις χρονο ασε το σκυλι και προχωρα στα μονοπατια του βουνου συχνα και για αρκετες ωρες και θα δεις πολλα ομορφα ζωακια. Χωρις σκυλο ομως γιατι θα τον εχουν μυριστει χλμ πριν.![]()
Sent from me using a computer.
Ω ρε μεζέδες!
Δεν είναι ότι δεν έχουν τροφή και κατεβαίνουν χαμηλά,είναι ότι έχουν αφήσει πολλα οι οικολόγοι,όχι μόνο αγριογουρουνα,εδω Ναυπλιο και γύρω περιοχές έχουν αφήσει απο φίδια μέχρι τσακαλια,όχι ότι δεν είχαμε τσακαλια,είμαστε μεγάλο σόι,άλλα έχουν προστεθεί άλλα 3 σίγουρα που τα έχω δει.
Τα μικρά αγριογουρουνα μπορει να κάνουν μεγαλύτερη ζημια μιας και τα δόντια τους κοιτάζουν πρως τα έξω ενω στα μεγάλα γυρνάνε μέσα.
Όταν τρέχουν όμως δεν κόβουν πουθενά,δε βλέπουν τίποτα μπροστά τους όπως γράφτηκε γι αυτο αν τύχει κάποιος και τα πετύχει να τρέχουν καλα είναι να "βάλει πλάτη"ότι βρει,δέντρο βράχο κτλ
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
ρε παιδες, δε κατεβαινουν τα ζωα... εμεις επεκτεινόμαστε στις περιοχες τους...