Αυτό που ακολουθεί το super-tenere
https://www.youtube.com/watch?v=wlF6BAbAUaA
Όμως έχω μια απορία. Έχεις αλλάξει τόσες μηχανές όπως λες εδώ και 3 δεκαετίες.
Γιατί ζητάς την γνώμη των άλλων? Το αντίθετο θα έπρεπε να γίνεται.
Αυτό που ακολουθεί το super-tenere
https://www.youtube.com/watch?v=wlF6BAbAUaA
Όμως έχω μια απορία. Έχεις αλλάξει τόσες μηχανές όπως λες εδώ και 3 δεκαετίες.
Γιατί ζητάς την γνώμη των άλλων? Το αντίθετο θα έπρεπε να γίνεται.
εντάξει παίδες, τώρα μένει να μπει ο Ζόπας και να γράψει "Varadero η θάνατος", ο panavour να πει "να σας απασχολήσω ένα λεπτό για το Καβασάκι ER-5 που είναι άσπαστο ΚΑΙ τζαπάν", ο μπεμπέτος "κορ1τσι έχεις φίλε Τέρενς; Να βρεις", ο ΝΙΚΟΣ. να φωνάξει "αν δεν είναι HONDA μην το κοιτάς καν" και μπορεί να ξεχνάω και μερικά στανταράκια ακόμα αλλά σας έχω εμπιστοσύνη να φανερωθείτε μόνοι σας![]()
Φίλε σκούτερ45, το τρίουμφ XC700 είναι νέο μονδέλο, προοριζόμενο για την σκληρή αγορά της Πέλλας στην οποία χρόνια παλεύουν να εδραιωθούν οι Βρεττανοί; Επειδή το προείπες και το μεθείπες αυτούσιο, με κάνει εντύπωση η ενημέρωση που έχεις. Κάνε μιά παρουσίαση στα νέα πλιζ.
Επίσης να πούμε τα εξής κωμικά: Το Triumph ΧC800 είναι 230 κιλά, άρα δεν είναι σε καμμία περίπτωση "ελαφρύ" αφού μόλις βάΝεις καγκελάκια θα είναι στα ίδια κιλά με το KTM 1190R ας πούμε (που τα έχει στάνταρ). Συγκρινόμενο με το Τενερέ σαφώς και είναι "λίγα" τα 230 κιλά αλλά σχεδόν όλες οι μοτοσικλέτες είναι ελαφριές υπό αυτό το πνεύμα. Versys είναι στα 215 αν δεν με γελΝά το μνημονικό, BMW 700GS στα 220... Tracer 900 μετρημένο λιγότερα από 210, Tracer 700 στα.. χμ...195;
Κλαιν
Τι xc 700
Τι 800
Οι βρετανοί παρεμπιπτόντως, ακόμα προσπαθουν να μπουν στο γαλατικό/ποντιακό χωριό μου
Αυτο ακριβως. Μιλαμε για μηχανη που απ'οτι λες μαλλον η τιμη της θα ειναι πενταψηφιο νουμερο. Πραγμα που σημαινει πως μπορει να περασει πολυς μα πολυς καιρος για να βρεθει αγοραστης. Ξεκινα λοιπον με μια προσεγμενη αγγελια σε λογικη τιμη και οπλισου με υπομονη. Πες και τον γιατρο να σου γραψει κανα υπογλωσσιο παραπανω γιατι το βλεπω να παιρνεις αρκετη συγχυση απο οσα θα ακουσεις απο τους υποψηφιους αγοραστες.
Αν με το καλο φυγει η μηχανη σου τα υπολοιπα ειναι τα ευκολα.
Για μενα το μεγαλο tracer δεν εχει ανταγωνιστη στην κατηγορια, αλλα πιθανοτατα να μην εχουμε τις ιδιες προτεραιοτητες οδηγικα.
Versys η nc 750 από μένα.
Το πρώτο το έχω οδηγήσει και μαρεσε αρκετά,το δεύτερο όχι.![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
άδικο θα έχει δηλ;;κάτσε να βοηθήσω, αν είναι σκούτερ να είναι μόνο SH και αν είναι μηχανάκι να είναι μόνο χόνδα.
Εγώ πήρα την απόφασή μου και λέω να πάω για το Cbx, όπου είναι 190 κιλά ενώ με το τράβελ πακ ξεπερνά τα 200. Είναι σούπερ οικονομικό σε σέρβις και κατανάλωση, με καλή τελική ενώ το μόνο τίμημα της αρκετά καλής τιμής του είναι οι αναρτήσεις του.
Δεν ξέρω βέβαια αν μπορεί να θεωρηθεί ''σοβαρό'' μηχανάκι για παλαιούς/σκληρούς/γνώστες μηχανόβιους.
Εναλλακτικά θα συμφωνήσω για NC750.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
τερενς για τις βόλτες σου και στην ηλικία σου και για την πρακτικότητα μέσα απο το μειωμένο βάρος δε χρειάζεσαι κάτι μεγαλύτερο από τα παρακάτω
you rise you fall you're down then you rise again
και αυτό bonus!!
you rise you fall you're down then you rise again
africa 1000 με dct και καθάρισες!κάνεις τα πάντα και άνετα.
εναλλακτικά τον τίγρη 800 που ο τρικυλινδρος είναι σπίρτο!
ένα από τα 2 και καθάρισες...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Δεν υπάρχει μοντελο ανταξιο του...Ο Irinia (ΤΕΡΕΝΣ) ψάχνει νέα μοτοσικλέτα.
ΤΕΛΟΣ
Μαλλον για μονοκυλινδρο τον βλεπω, ελαφρυ να μην το σκεφτεται και τελος...
αλλιως κανα NC αυτοματο, να πηγαινει πανω κατω με 4-5 λιτρα/100
(το εχει γνωστος και το γαμιδι δεν καιει τιποτα!!!!)
Χμμμ… τερενς ,αν ο λογος που θελεις να αλλαξεις μηχανακι είναι το βαρος μονο , τοτε δεν νομιζω ότι σε συμφερει πολύ να δώσεις το S10 και να πάρεις κάποιο μεσαίο ονοφ 2cyl.
Το «κέρδος» σε κιλά θα είναι 25-35 . αν θες να κανεις και ταξιδι , νομιζω ότι δεν υπαρχει λογος να δωσεις ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μηχανακι απο ολα τα μεσαια ονοφ που υπαρχουν τωρα.
Αν , για λόγους υγείας θες πραγματικά να γλυτώσεις πολύ βαρος , τοτε κοιτάς ελαφρά μονοκυλινδρα και μεσαία σκουτερ.
Ως δικηγόρος του διαβόλου και σπαμερ, θα ρωτήσω ποιό μονοκύλινδρο ταξιδεύει... Πλην του xtz660 που είναι ιδια κιλά με το 700gs και που δεν πωλείται πλέον ως μη αναβαθμισμένο σε euro4, αλλά η μοτοδυναμική ακόμα το έχει στην σελίδα...
Δεν τον έχω για gs310, kawasaki x300, honda rally250 κλπ...
Τελικά όσο το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο συμφωνώ με ggs.
Ανοιξε τον καταλογο της χονδα και διαλεξε.
Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος,το ST το δίνεις λόγω βάρους ή επειδή λόγω ασθένειας δε θα ταξιδεύεις πια μακρυά;
Αν το δεύτερο τότε πας για μονοκυλινδρο.