Mazda
Έστειλα προχτές mail στην Αυστρία αλλά δε μου έχουν απαντήσει ακόμα
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Πάντως ανεξαρτήτως οποιασδήποτε εγγύησης επειδη οι εποχές είναι δύσκολες και έχουν παραστρατήσει και οι καλοί, εγω εάν δεν κάνω βόλτα το μηχανάκι και αν δεν το δεί ο μηχανικός μου δεν αγοράζω τίποτα, δεν παει να το πουλάει και ο πάπας! Ελπίζω να του μείνει απούλητο και να αναγκαστεί να το δώσει στο τέλος όσο το πήρε!
HONDA CBR 600 F4i 2001
Υπάρχει και η περίπτωση ξέρεις να το έχει ακόμα ο ιδιώτης και απλά να το έχει αφήσει εκεί για πούλημα...
Αν ζήταγε 3800 και πήρε τόσο, η λογική λέει ότι η τιμή ήταν σκότωμα, άρα η (νέα) τιμή δεν είναι τόσο παράλογη...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Δύσκολο το βλέπω, η αγγελία ήταν στο car (2 ημέρες μόνο), επειδή έχουν ακουστεί διάφορα στην αγορά, εγώ πιστέυω ότι ο έμπορος ψάχνει να εκμεταλευτεί τις ευκαιρίες έχοντας στο χέρι ζεστό χρήμα. Φυσικά και δεν είμαι σίγουρος, σε κάθε περίπτωση προσωπικά εγώ επειδή ξέρω τι σημαίνει έχω ένα μηχανάκι στην πένα και θέλω να το δώσω θα προτιμούσα να το χαρεί κάποιος ιδιώτης και να εκμεταλευτεί την τίμια τιμή που το έχω βγάλει για πώληση και όχι να το δώσω σε αντίστοιχο έμπορο που θα κοπανίσει τον επόμενο αγοραστή στο κεφάλι.
Βέβαια δεν ξέρω και πόσο απελπισμένος ήταν να πάρει τα λεφτά τώρα! Αλλά σίγουρα δεν περιμένεις να πουλήσεις κάτι σε 2 ημέρες αφότου βγάλεις την αγγελία.
Και πάλι λέω ο έμπορος έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι νομίζει , όπως και ο ιδιώτης ζητάει ότι τιμή νομίζει απλά προσωπικά το θεωρώ υπερβολικό να ανεβάζει την τιμή 30%, ανέβασε την να βγάλεις την προμήθεια σου και τα τυχόν έξοδα αλλά με μέτρο. Τόσα δεν βγάζει ούτε απο καινούργια μοτο, είπαμε!
HONDA CBR 600 F4i 2001
Φορο δεν παιζει να πληρωσει. Γιατι απλα δεν το εχει αγορασει. Ειναι ο μεσαζοντας και αν τελικα το παρεις θα σου το κανει μεταβιβαση ο προηγουμενος.