Αν θες οπωσδήποτε motard, μπορείς να βρεις ένα ΧΤ 600, που είναι αρκετά κοντά σε αυτό που θες, θα βρεις άπειρα έτοιμα motard στις αγγελίες και είναι σίγουρα πιο όμορφο από το KLE.
Αν θες οπωσδήποτε motard, μπορείς να βρεις ένα ΧΤ 600, που είναι αρκετά κοντά σε αυτό που θες, θα βρεις άπειρα έτοιμα motard στις αγγελίες και είναι σίγουρα πιο όμορφο από το KLE.
Life begins at 45°.
Να το παρεις μονο εαν το αφησεις οπως ειναι.
Κρατα το οσο καιρο σου κανει κεφι και μετα θα το δωσεις ~οσο το αγορασες.(Εγω το πηρα για πλακα και το κρατησα μια ~7ετια)
Ειναι απο τα καλυτερα μηχανακια για αρχαριο μιας και η ελλειψη ροπης χαμηλα το κανει φιλικο.
Επιπλεων θεωρω πως εφοσων εισαι στο νησι θα το ευχαριστηθεις οσο δεν παει.Θα μπαινεις και σε κανενα χωματοδρομο να κανεις την πλακα σου.
Και απο δυναμη μια χαρα τα παει, δεν εχει τρελλες διαφορες απο xt-r (ειχα kle 400, τωρα εχω pegaso trail-ιδιος κινητηρας με τα xt 660).
Καταναλωσεις πανω κατω τα ιδια βλεπω- ισως μισο λιτρο διαφορα στο minarelli αλλα ισως οφειλετε πως δεν του χω παρει ακομα τον αερα κ παω μαλλων πιο σιγα.Μπορω να πω πως προτιμουσα τον δικυλινδρο του kle σαν λειτουργια.
Το μεγαλυτερα μειονεκτηματα του ειναι η -σχετικα- αβολη σελα που δεν σε πολυεπηρεαζει μιας και οι διαδρομες εδω ειναι μικρες και το σχετικα αδυναμο μπροστινο φρενο, με καλυτερο τακακι και μεταλλικα σωληνακια υψηλης κατι γινετε.
Τελος το μονο που θελει προσοχη ειναι να μην εχει κλαταρει η πισω αναρτηση μιας και ειναι ακριβη, το μπροστινο παιρνει και αερα (μεχρι 10 psi αν θυμαμαι καλα) και ειναι μια χαρα.
Υ.γ Παντως εχω παρατηρησει πως το kle δεν αρεσει καθολου στους πιο νεους. Μαλλων βγαζει υπεβολικη 90τιλα για τα γουστα τους.
Υ.γ2 Οι φιλοι σου μπορουν να γελανε οσο θελουν με τα scooterπαπα τους μεχρι να τους περνας απο πανω με το kle..