Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: Tiger sport vs Yamaha tracer 900?

Έχοντας οδηγήσει το 900 και καβαλήσει απλώς το 1050, θα ψήφιζα δαγκωτό το δεύτερο, απλά η μέρα με την νύχτα σε άνεση και απτή ποιότητα υλικών.

Και αν μιλάμε για το τελευταίο sport, φρένα τουλάχιστον ισάξια του 900 και αναρτήσεις μάλλον καλύτερες.

Οπότε ας κάνει ένα test ride (πχ στον Πειραιά η Ιντερμότο έχει όλη την γκάμα αυτές τις μέρες) και ας δει ο ίδιος...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Περιμενετε να βγει το Tracer GT μπας και βασιζεται στο ΜΤ10. Θα ειναι δηλαδη το S1000XR "των φτωχων".
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Περιμενετε να βγει το Tracer GT μπας και βασιζεται στο ΜΤ10. Θα ειναι δηλαδη το S1000XR "των φτωχων".
    Όσο πάει ο λογαριασμός και ανεβαίνει!!

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από costas81 Προβολή μηνύματος
    Όσο πάει ο λογαριασμός και ανεβαίνει!!
    Eτσι ειναι αυτα... Ειναι να μην μπλεξεις...!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    στα συγκριτικα λενε οτι ειναι εντελως διαφορετικες μοτο μεταξυ τους.

Ποιοτικα ο τιγρης ανωτερος.. Καλυτερος στο ταξιδι, με καλυτερη προστασια, και στα ματια μου ομορφοτερος και "περισσοτερο" μοτοσυκλετα...

Το Γιαμαχα, καλυτερο εντος πολης, περισσοτερο ευελικτο, περισσοτερο καγκουρικο και με μεγαλυτερο φαν φακτορ.. Απο ποιοτητα χειροτερο..
    Quod me nutrit... me destruit.....

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    δε νομιζω οτι συγκρινονται τα 2 αυτα μηχανακια.

το tracer ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του, τιποτα περισσοτερο. υστερει αρκετα και ειναι λογικο αν το βαλεις απεναντι σε μηχανακι 3.5κ ακριβοτερο.
    αν εχεις τα λεφτα για το tiger εννοειται πως περνεις το tiger. δεν υπαρχει διλημμα, μη το σκεφτεσαι
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Λετε και ξαναλετε πως το γιαμαχα ειναι χειροτερο σε ποιοτητα κατασκευης.
    Δηλαδη να καταλαβω, μετα 100,000κμ ποιο απο τα δυο κατα την εκτιμηση σας θα εχει τις ακριβοτερες και περισσοτερες βλαβες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @topos
    Εγω παλι πιστευω πως μεχρι να τα οδηγησει κ τα 2 ο topic starter δεν πολυεχει νοημα η συγκριση.

παρεΚΣήγησις.

Το yamaha δείχνει να έχει πιο "φτηνιάρικα" πλαστικά, διαβάζουμε πως έχει βίδες που οξειδώνονται για πλάκα κλπ. Δεν έχω διαβάσει για μοτέρ Τracer 900 με τόσα χιλιόμετρα που γράφεις (και μετά την εμπειρία μου με το δεν θα ψάξω εκτός και αν πραγματικά βαριέμαι πολύ, το αντιπάθησα) για να ξέρουμε τι και αν.

Ναι μπορεί και να έχεις δίκιο σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη (αν και, δεν έχω διαβάσει για ζημιές στα 1050 μοτέρ που "ζει" πολλά χρόνια ήδη και σε πολλά μοντέλα) αλλά ξέρω ποιό θα δείχνει πιο "κανούριο" μετά 10 χρόνια ισοδύναμης χρήσης.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από @topos Προβολή μηνύματος
    Εγω παλι πιστευω πως μεχρι να τα οδηγησει κ τα 2 ο topic starter δεν πολυεχει νοημα η συγκριση.
    Σύντομα θα σας έχω νέα!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Λετε και ξαναλετε πως το γιαμαχα ειναι χειροτερο σε ποιοτητα κατασκευης.
    Δηλαδη να καταλαβω, μετα 100,000κμ ποιο απο τα δυο κατα την εκτιμηση σας θα εχει τις ακριβοτερες και περισσοτερες βλαβες;

συνηθως οι ακριβοτερες βλαβες ειναι οι βλαβες του μοτερ...
    αν υπολογισουμε λοιπον μπακαλιστικα οτι βγαζουν τα ιδια αλογα πανω κατω και τα βγαζουν με μια διαφορα 150cc...τοτε το μοτερ του ΜΤ09 ειναι πιο πιθανο να αποδημησει εις Κυριον μετα τα 100Κ χλμ...

τωρα αν μιλησουμε για ηλεκτρονικα, ηλεκτρικα κλπ...ειναι και θεμα τυχης...δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να καει ο εγκεφαλος π.χ. σε μια μηχανη με Χ χλμ...

Μέλος
    Έχοντας οδηγήσει και τα δύο θα πήγαινα με διαφορά προς το TIGER, είναι πιο ποιοτικό, έχει πιο ωραίο πάτημα στον δρόμο, καλύτερη ανεμοπροστασία με διαφορά, είναι πιο ευρύχωρο για δύο άτομα, είναι πιο μοτοσυκλέτα. Το tracer 900 εχει απιθανο δυνατό κινητήρα αλλά μέχρι εκεί, δεν μ αρεσε η θέση οδήγησης που είναι πολύ επιθετική κάπως ιδιόμορφη να πω, ανεμοπροστασία δεν εχει καθόλου καλή και είχε δεν μα αρεσε καθόλου το πάτημα του στον δρόμο μου φαινόταν πολύ ελαφρύ και ποιοτικά δεν δείχνει το ίδιο με το triumph,ενώ μόνο εγώ βλέπω ότι και σαν μηχανή το μέγεθος της είναι λίγο μικρό για δύο άτομα. Πάντως αφού πρόκειται για αγορά καινούριου καλό είναι ο φίλος να οδηγήσει το KAWASAKI VERSYS 1000 εχοντας οδηγήσει και αυτό θα πήγαινα με διαφορά σε αυτό ανάμεσα στα τρία και έχει το bonus της αξιοπιστίας(ιαπωνικό είναι τι στο καλό).

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    συνηθως οι ακριβοτερες βλαβες ειναι οι βλαβες του μοτερ...
    αν υπολογισουμε λοιπον μπακαλιστικα οτι βγαζουν τα ιδια αλογα πανω κατω και τα βγαζουν με μια διαφορα 150cc...τοτε το μοτερ του ΜΤ09 ειναι πιο πιθανο να αποδημησει εις Κυριον μετα τα 100Κ χλμ...

τωρα αν μιλησουμε για ηλεκτρονικα, ηλεκτρικα κλπ...ειναι και θεμα τυχης...δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να καει ο εγκεφαλος π.χ. σε μια μηχανη με Χ χλμ...
    Κατι μου λεει, πως το γιαπωνεζικο θα βγαλει στη διαρκεια της ζωης του περισσοτερα χιλιομετρα πριν γινει χαρχαλο, κι αυτα με περισσοτερο σκισημο και αρκετα πιο αραια διαστηματα ρυθμισης βαλβιδων και αναγκες σερβις γενικοτερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Κατι μου λεει, πως το γιαπωνεζικο θα βγαλει στη διαρκεια της ζωης του περισσοτερα χιλιομετρα πριν γινει χαρχαλο, κι αυτα με περισσοτερο σκισημο και αρκετα πιο αραια διαστηματα ρυθμισης βαλβιδων και αναγκες σερβις γενικοτερα.

πες μας και τον λογο που σε κανει να το πιστευεις αυτο...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giwrgos2012 Προβολή μηνύματος
    Έχοντας οδηγήσει και τα δύο θα πήγαινα με διαφορά προς το TIGER, είναι πιο ποιοτικό, έχει πιο ωραίο πάτημα στον δρόμο, καλύτερη ανεμοπροστασία με διαφορά, είναι πιο ευρύχωρο για δύο άτομα, είναι πιο μοτοσυκλέτα. Το tracer 900 εχει απιθανο δυνατό κινητήρα αλλά μέχρι εκεί, δεν μ αρεσε η θέση οδήγησης που είναι πολύ επιθετική κάπως ιδιόμορφη να πω, ανεμοπροστασία δεν εχει καθόλου καλή και είχε δεν μα αρεσε καθόλου το πάτημα του στον δρόμο μου φαινόταν πολύ ελαφρύ και ποιοτικά δεν δείχνει το ίδιο με το triumph,ενώ μόνο εγώ βλέπω ότι και σαν μηχανή το μέγεθος της είναι λίγο μικρό για δύο άτομα. Πάντως αφού πρόκειται για αγορά καινούριου καλό είναι ο φίλος να οδηγήσει το KAWASAKI VERSYS 1000 εχοντας οδηγήσει και αυτό θα πήγαινα με διαφορά σε αυτό ανάμεσα στα τρία και έχει το bonus της αξιοπιστίας(ιαπωνικό είναι τι στο καλό).
    +1 για το 1000αρι βερσυς

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha Tracer 900, MT-09, XSR900
    από amyroukai στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2017, 17:52
  2. Tracer 900 vs Ducati Multistrada plus used BMW 1200GS 2015..... ????
    από gdiakod στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2017, 22:58
  3. Triumph Tiger VS Yamaha MT-09
    από harris_x στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2016, 19:07
  4. Triumph Tiger 800 XRx vs. Yamaha MT 09 Tracer
    από kostas-menu στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2016, 23:57
  5. Honda CBF-600S ABS vs Yamaha Fz6 Fazer
    από anixneyths στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2005, 09:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •