Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: ΜΑΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ώπα ρε μεγάλε για να χαλαρώνουμε λιγάκι....

Εμείς γουστάρουμε να την καβαλάμε βρέξει χιονίσει.... αν εσένα σου αρέσει να είσαι στο κουτάκι σου στην ζεστασιά σου και στεγνά (δλδ εμένα σήμερα που δεν με ακούμπησε σταγόνα δεν ήμουν στεγνος; ) καλά κάνεις. Κι εσύ κι όσοι θέλουν να οδηγούν μόνο καλοκαίρι. Δεν είπαμε ότι όλοι μπορούν σε όλες τις συνθήκες... Άριστα κάνεις.

Μην κάνεις όμως κανένα αστείο και περάσεις από δίπλα από μηχανή με πολλά και ρίξεις κανένα τσουνάμι στην μοτό γιατί αν σε κυνηγήσει και σε αρχίσει σε τίποτα γρήγορες δεν θα έχει και πολύ άδικο.....

Γουστάρουμε να τις καβαλάμε και επίσης γουστάρουμε να μην μας έχουν για 2ης κατηγορίας μέσα στον δρόμο βρέξει δεν βρέξει ο κάθε ένας που καβαλάει ένα κουτί και κάνει τον αρχηγό.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Gatouli min mou les emena oti tha me arxisei se tipota grigores klp...pesta alou giati emena den me 3ereis.To oti goustareis esi na kavalas me xioni klp. prosopika den mou kegetai karfaki....an mou eleges oti odigas apo anagki (epagelma klp.) tha to katalavena...alla min mas tin les kiolas epidi merikoi goustaroume an vrexei na pernoume aytokinito.I alithia einai oti malon niothetai kapio komple3 katoterotitas kai arxizetai kai vrizetai osous exoun aytokinita kai kalopernane sstis diskoles sinthikes.....
    simiosi...den exo aytokinito
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
    .....
    Προφανώς όσοι σου εξήγησαν ποιό είναι ακριβώς το ζήτημα μόνο το χρόνο τους έχασαν...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Gatouli min mou les emena oti tha me arxisei se tipota grigores klp...pesta alou giati emena den me 3ereis.To oti goustareis esi na kavalas me xioni klp. prosopika den mou kegetai karfaki....an mou eleges oti odigas apo anagki (epagelma klp.) tha to katalavena...alla min mas tin les kiolas epidi merikoi goustaroume an vrexei na pernoume aytokinito.I alithia einai oti malon niothetai kapio komple3 katoterotitas kai arxizetai kai vrizetai osous exoun aytokinita kai kalopernane sstis diskoles sinthikes.....
    Εγώ δεν σε ξέρω.... εσύ δεν με ξέρεις... γενικά άγνωστοι είμαστε....

Και ναι νοιώθουμε μειονεκτικά όταν το πρωί καβαλάμε το μοτοσακό μας και αφήνουμε στο γκαράζ το αυτοκίνητό μας συνηδειτά κι όχι επειδή δεν έχουμε...

Και κόμπλεξ έχουμε και ότι άλλο γουστάρουμε.... Δεν γουστάρουμε να πήζουμε όμως μέσα στην κίνηση.... δεν γουστάρουμε να καθόμαστε σε καρέκλα για παραπάνω απ' όσο πρέπει..... δεν γουστάρουμε να οδηγούμε αυτοκίνητο εκτός κι αν κουβαλάμε κάτι..... δεν γουστάρουμε να μας κάνουν υποδείξεις για το τι μας αρέσει ή όχι και το τι πρέπει να κάνουμε ή όχι.... Δεν γουστάρουμε υποδείξεις και από κάποιους που εμμέσως μας απειλούν......

Καλή επιστροφή σπίτι σήμερα.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    ρε τι κανετε ετσι , τι πεσαται επανω του ( banditgr )
    ολοι και του λετε να χαλαρωσει

τιν γνωμη του ειπε , και δεν εχει και αδικο.καλη και βολικη η μηχανη αλλα μεσα στην βροχη δεν ειναι και οτι καλυτερο και δεν λεω για μια μετακινηση σπιτι δουλεια για βγειτε να κανετε δουλειες εξω με πραγματα, στασεις κλπ

και απο την αλλη οπως ειναι ζωα οι οδηγοι των κουτιων και φυσικα οχι ολοι ετσι ειναι και πολυ με μηχανες και αυτο δεν χωραει κουβεντα. δεν διαφωνω πως οταν εισαι στο αυτοκινητο δυνεις λιγοτερη σημασια στους εξω αλλα αυτο το κανουμε ολοι μας τι να λεμε...
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Αφήστε, κόντεψα να πάθω σήμερα το μεσημέρι τα ίδια

Στη Κηφισίας δύο κουτάκηδες κλείσανε σαν τις συμπλυγάδες Πέτρες και ευτυχώς που είμουν στη πίσω τους κολώνα και τσίμπησα το μπροστινό φρένο με αποτέλεσμα να σωθώ σαν την Αργώ στο τσακ

Οι τύποι, όπως το είπε και ο άλλος παθών, είχαν τα τζαμια τους θολωμένα από τη βροχή και το κρύο και δεν έβλεπαν τους καθρέφτες τους.

Ήταν βλακεία μου βέβαια αλλά δυστυχώς αν δεν πάθεις μερικές φορές δεν μαθαίνεις

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Ρε παιδιά εντάξει να το παίρνουμε το κουτί οταν βρέχει για να μη βραχεί ο κώλος μας και αλλα "ευαίσθητα" σημεία, αλλα όχι ρε γαμώτο και να το πηγαίνουμε πλακωμένο λες και οδηγάμε σε στεγνό δρόμο.

Εχω καταντήσει οταν βρέχει να φοβάμαι πιο πολύ τους οδηγούς παρά το σαπουνάτο δρόμο

Άσε που σε προσπερνάνε και καλά "αλα Colin McRae" και σε ψεκάζουν με λάσπη απο τους ανύπαρκτους λασπωτήρες τους :a37:

Δε λέω...και 'μένα που βάζει πολλές φορές χέρι ο πατέρας μου να παίρνω το κουτί για τους ευνόητους λόγους (τσακωνώμαστε στο τέλος ) αλλα προσέχω ρε π****η μου τους άλλους γιατί βάζω τον εαυτό μου στη δίκυκλη μειονεκτική θέση που βρίσκομαι συνήθως.

Προσοχή στους οδηγούς κουτιών και στους πεζούς!!! Σκοτώνουν κόσμο
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ναι καλα.....ρε δε πα να βρεχει , με τιποτα δεν ανταλασσω το γεγονος οτι ακομα και με ασχημες καιρικες συνθηκες φτανω στην δουλεια μου 45΄ μετα το ξυπνημα και βρισκω να παρκαρω 2 μετρα απο την εισοδο....σημερα συζηταγα με ταλαιπωρο οδηγο τουτου που μενει Παγκρατι και πρεπει να ειναι στην δουλεια του στους Αγ. Αναργυρους 8:50 ..... τι ωρα ξυπναει? 5:40 απο οτι μου ειπε....και στην τελικη το να οδηγας μοτο με βροχη κ.τ.λ. ειναι μια εμμεση δηλωση αντικομφορμισμου!!! Οσοι δεν αντεχουν ας την κλειδωσουν σε κανα γκαραζ και ας πανε παλι καμια βολτα τον Ιουνιο....και στην τελικη αν ντυθεις με ΣΩΣΤΟ εξοπλισμο δεν καταλαβαινεις τιποτα.Να χαιρεστε τα θερμενομενα καθισματα , το ραδιο cd - mp3 player και ολα τα gadgetακια σας ρε!!! Εμεις παλι πιο γρηγορα θα φτανουμε , ζεστοι και στεγνοι......ουστ!

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Ξέχασες να πεις και τα κατοικίδια

Ένας φίλος μου fmx στούκαρε με σκύλο με μεγάλη ταχύτητα και τώρα έχει αναρρωτική για 2 μήνες. Ραγισμένη λεκάνη και διαλυμένο γόνατο με 5 ώρες εγxeirish

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    μαλλον αυτοι με τα αυτοκινητα νιωθουν κατωτερωτητα λογο οτι θα φτασουν 2 ωρες μετα στο προορισμο τους και αν φτασουν....αλλη μια ωρα καθυστερηση για να παρκαρουν!
    με το μηχανακι θα φτασεις με μαξιμουμ 10 λεπτα καθυστερηση..
    εξαιρουνται βεβαια αυτοι που δεν δουλευουν οποτε δεν τους νοιαζει περνουν το αυτοκινητο και οτι ωρα φτασουν,και φυσικα οτι ωρα παρκαρουν!οταν ομως σε πιεζει ο χρονος το μηχανακι δυστηχως η ευτυχως ειναι μονοδρομος οσο και αν δεν το παραδεχονται μερικοι εδω μεσα....

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ CD MP3 ΚΛΠ....ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.....ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟ'ΧΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!
    Δ Ε Ν Σ Υ Μ Φ Ε Ρ Ε Ι ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΠΟΛΗ!ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!!

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    και στην τελικη αν ντυθεις με ΣΩΣΤΟ εξοπλισμο δεν καταλαβαινεις τιποτα.
    δε νομίζω ότι αυτό φοβούνται οι περισσότεροι. Φοράνε μια σακούλα και πάνε. το άσχημο είναι η πτώση...
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Μπορεί να ακούγεται αστείο και να ξενίζει κάποιους αλλά το φαινόμενο που περιγράφετε είναι ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ στο κέντρο.

Δουλεύω στην πλατεία Κοτζιά στο κέντρο και παρκάρω στο πάρκινγκ για μηχανάκια που είναι στο πλάι της πλατείας Κλαθμώνος. Απέναντι στην γωνία (Απέναντι από τα ναυτάκια) υπάρχει ένα από τα πλέον κλασικά ανοιχτά παρκινγκ αυτοκινήτων.

Συνήθως αν για κάποιο λόγω φτάσω στο παρκινγκ των μηχανών μετά τις 8:30 απλά, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ να παρκάρω επειδή γίνετε χαμός. (φυσικά ο δήμος Αθηνών δεν μέριμνα για έξτρα θέσεις και επιπλέον πάρκινγκ για τα μηχανάκια, παρά μόνο για να πληρώνει την δημοτική αστυνομία να γυροβολάει με εκείνα τα ραμποειδή τυπάκια να κόβουν κλήσεις). Σε νορμάλ συνθήκες η κατάσταση στο απέναντι πάρκινγκ είναι πολύ χαλαρή.

Σήμερα που πρέπει να τονίσουμε ότι ΔΕΝ έβρεξε τελικά το πρωί, παρά μόνο υπήρχε η άστοχη πρόβλεψη της ΕΜΥ για βροχές, το πάρκινγκ των μηχανών ήταν άδειο και απέναντι στο πάρκινγκ των αυτοκινήτων γινόταν ο χαμός! Τα αυτοκίνητα ξεχείλιζαν από παντού και αναγκαστικά έχοντας πλέον διπλοπαρκάρει παντού περιμετρικά, έδιωχναν κόσμο! Μου φάνηκε πολύ αστείο γιατί τελικά ούτε καν έβρεξε και οι περισσότεροι από αυτούς τους ¨μηχανόβιους¨ απέφυγαν να χρησιμοποιήσουν το δίκυκλο τους απλά και μόνο βλέποντας την πρόβλεψη του καιρού.

Οκ, δέχομαι απόλυτα την άποψη που λέει ότι κανένας να υποχρεώνει τον άλλον να ταλαιπωρηθεί με την βροχή, από την άλλη όμως σου μπαίνουν σκέψεις ότι κάποιοι αφενός καβαλάνε το δίκυκλο ΜΟΝΟ όταν βολεύει κάτι το οποίο σε βάζει σε υποψίες όσον αφορά την κυκλοφοριακή τους παιδεία και από την άλλη ενδέχεται να μην έχουν τίποτα από τον σωστό εξοπλισμό που πρέπει κατά περίσταση να έχει ο μοτοσυκλετιστής.

Σκέψεις...
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    diladi opoios odigaei kai aytokinito den exei sosti kikloforiaki paideia?Na kati pou den i3erea!Ti einai o mixanovios pou lete telika?Kapoios pou odigaei ti moto vre3ei xionisei mono kai mono gia na paei pio grigora?Eistai entelos lathos...o motosikletistis den noiazetai gia to an tha paei pio grigora....goustarei na odigaei..mono ayto.Eisis odigate kata anagki diladi mixani,gia na pigenetai pio grigora stin douleia sas!....oso kai gia kati alla geloia pou diavaza peri "i mixani mas kanei kalitera anthropous"....apla skefteitai ti odigane i tsantakides...oi listes klp.....
    Ego kavalao to moto mou otan goustaro..epidei goustaro.Epidei me e3ipiretei ontos poles fores sto kentro (polles fores katholou)..epidi goustaro tin taxitita kai na asxoloume me ti mixani mou.Ola ta alla ta akouo verese.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    Συμφωνώ απόλυτα με το banditgr. Εγώ την μηχανή δεν την πέρνω εάν έχει βροχή κτλ διότι προτιμώ να φάω 1 ώρα παραπάνω στο αυτοκίνητο και να μην φάω την βρόχα κτλ και να πάω στην δουλειά μου όπως εγώ θέλω!

Την μηχανή την πήρα γιατι την γουστάρω για να κάνω βόλτες, να πηγαίνω εκδρομές κτλ. Επίσης και με στην πόλη με εξυπηρετεί πολύ. Όμως απο την στιγμή που έχω και κάρο, προτιμώ το κάρο από την μηχανή διότι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θεωρώ λιγότερη ταλαιπωρία να πάω στεγνός στην δουλειά μου και έχοντας χάσει 1 ώρα παραπάνω, παρά βρεγμένος και στην ώρα μου.

Και για να το προεκτείνω, τα βράδια δεν βγαίνω σχεδόν ποτέ με την μηχανή. Εκτός του ότι δεν θα κερδίσω πολύ σε χρόνο, θα πάω πολύ πιο "ατσαλάκωτος" εκεί που θέλω και δεν θα κινδυνέυω τόσο πολύ από τα άλλα κάρα, ούτε και απο επείδοξους κλέφτες.

Σε αυτό που θέλω να καταλήξω είναι να μην αρχίζουμε και μοιράζουμε εδω μέσα πιστοποιητικά "μοτοσυκλετιστών". Κανένας δεν είναι περισσότερο μοτοσυκλετιστής από τον άλλον, επειδή βρέχεται κτλ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΑΜΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ!ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΕΝΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!ΠΩΣ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ!ΜΟΥ ΔΙΠΛΩΣΕ Η ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΑ ΚΑΙ ΧΩΘΗΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    από katestramenos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2008, 22:26
  2. ΠροσοΧη Στουσ Africa-νουσ!!!
    από gixxerpap στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2007, 16:54
  3. Διαγραμισεισ Στουσ Δρομουσ Τησ Αθηνασ
    από skambouridis στο forum Οδήγηση: Tips & tricks