Στο software (Quik) της GoPro. Στον υπολογιστή. Δεν είμαι σίγουρος αν παίζουν και στην αντίστοιχη εφαρμογή για κινητό, δεν το'χω δοκιμάσει. Σίγουρα όχι απευθείας στην κάμερα.
Εδώ, ένα πρόχειρο βιντεάκι που έκανα για δοκιμή:
Κρατάει περισσότερα δεδομένα, αλλά δεν τα ενεργοποίησα όλα, μόνο αυτά που ήθελα.
Life begins at 45°.
Όχι, δεν έχει κλισιόμετρο. Δεν ξέρω αν έχει η 6, πιθανότατα όχι.
Life begins at 45°.
Έτσι για την κουβέντα
Πλέον με τις εφαρμογές που υπάρχουν μπορεί να κάνεις και να δεις πολλά πράγματα, απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις καλό σήμα gps στα 10hz τουλάχιστον για να παίρνεις δεδομένα σε σωστό χρόνο, την στιγμή που τα κινητά είναι στo 1hz
Οπότε χρειάζεται εξωτερικό gps module , γνωρίζουμε κάτι σχετικά γιατί Ψάχνοντας δεν βρήκα κάτι αν εξαιρέσεις αυτά που χρησιμοποιούν οι αγωνιστικοί που ξεφεύγουν σε τιμή
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Και το Lap trophy δοκίμασα ,μια βδομάδα είναι trial και μετα πληρωμη,απ οτι κατάλαβα λόγω gps όλα τα κινητά θα χουν αυτη την απόκλιση.
Δεν εχει και πολυ σημασια παντως αυτη η μικρη διαφορά χρονου,ειδικα σε επιπεδο μπαινω στην πιστα αραιά και που, ενα μπουσουλα τον εχεις.
Τι μου θύμησες τώρα...
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132776
Garmin glo 2..αν βρεις..![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Όχι εγώ, φίλος...κάνει γαμω τις δουλειές..και συνδέεται με τα πάντα σχεδόν
Εγώ πήρα λαπταιμερ με δέκτη με υπέρυθρες που το στήνεις στην πίστα...πιο φασαρία αλλά πιο φθηνό και ακρίβεια στις μετρήσεις...
Throttle that mysterious friend of ours
Κατάλαβα, όντως συνδέεται με τα πάντα όπως φαίνεται και από τα specs όποτε δεν σε περιορίζει στην χρήση του γενικά
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ