Δεν αντελήφθην το αντικείμενο του γέλωτός σας, Κύριε...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν αντελήφθην το αντικείμενο του γέλωτός σας, Κύριε...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
και εγω μεσα για snowboard....oαρνασος τα τελευταια 2 χρονια πλεον μονο καθημερινες αν και δυσκολο για τους περισσοτερους ...απο σκ μονο σαββατο και ποτε γιορτες και αργιες ...εισοδος απο φτερολακα για πιο φτηνη καρτα αν βεβαια δουλευει το συνδετικο για κελλαρια...εχει και το ελευθερο με πολυ πουδρα στη φτερολακα αλλα πρεπει να περνει το αρχικο λιφτ και αργει λιγο ..παντως δεν συνιστατε για μη εμπειρους .....τα καλβρυτα καλα και αυτα αλλα λιγο ξενερωτα .....για σνοουμπορντ βασιλιτσα ειναι σουπερ και στα πηγαδια στη θεσ/νικη ....αξιζει πολυ παραπανω ενα 2ημερο απο την ταλαιπορια και την κινηση που τρως στα αλλα....το καλυτερο βεβαια απο ολα ειναι μια βδομαδα εξωτερικο οπου μετα δεν εχεις ορεξη να πας πουθενα στην ελλαδα
απο ιανουαριο και μετα κανονιζουμε εγω παω σχεδον καθε βδομαδα
δες και δω
http://www.moto.gr/forums/showthread...ht=i+love+snow
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Στα Καλάβρυτα όταν λειτουργούν όλες οι πίστες δεν γίνεται της τρελής από κόσμο !!! Είναι και η Στίγα που βοηθάει ....![]()
![]()
Ναι, αλλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Στα Καλάβρυτα όταν λειτουργούν όλες οι πίστες δεν γίνεται της τρελής από κόσμο !!! Είναι και η Στίγα που βοηθάει ....![]()
![]()
Και με το που φυσήξει λίγο την κλείνουν και δεν έχεις τι να κάνεις στην ουσία
Άσε που αν δεν έχει πολύ χιόνι δε λειτουργέι ούτε το κάτω πιατάκι...
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Προτείνω Καλάβρυτα και Πέμπτη έως Σάββατο εγω θα κάνω το άθλημα που λέγεται....
... ζεστη σοκολάτα στο σαλέ...
χμμμ..... όσο θα μας εμάς τρώει το κρύο εσύ θα μας τρως τις γκόμενες ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Προτείνω Καλάβρυτα και Πέμπτη έως Σάββατο εγω θα κάνω το άθλημα που λέγεται....
... ζεστη σοκολάτα στο σαλέ...
τα έχουμε κάνει και εμείς κύριε Λάμπρο μας!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
χμ απ οτι βλεπω η παρεα μεγαλωνει..... χαιρομαι... θα χω μπολικες κοντρες φετος το χειμωνα :rotflmao:
Bασιλιτσα, (δεν εχει σημασια που χω να παω 6 χρονια), οτι καλυτερο για snowboard στην ελλαδα!
Παρνασσος+ΣΚ=![]()
Καλαβρυτα, ειναι μια κοντινη, συμπαθητικη λυση. Ολα τα ωραια χιονοδρομικα ειναι βορεια παντως![]()
(βασιλιτσα, πηγαδια, σελι).
Παντως, φαινεται οτι φετος θα χουμε μεγαλη season![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ΣΚΙ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ??
Μιας και λογο χειμωνα οι μοτοεξορμησεις περιοριζονται και προσεχως θα ανοιξουν τα χιονοδρομικα..... γιατι οχι να μην συναντιομαστε παρνασσο και να κανουμε εκει τις κοντρες μας ????
Μητσο1.... κανεις σκι? αντε για να σε σκιζω και στα βουνα εκτος απ τους δρομους της αθηνας :rotflmao:
για δηλωστε .... συμμετοχες.... ωστε μολις ανοιξουν να παμε να ξεσηκωσουμε λιγο τα βουνα αλητες τσαντακιδες μηχανοβιοι ....![]()
καλά Λίνα δε μπορείς να φαντασθείς τί χαρά μου έδωσες με αυτό το πόστ!
το λατρεύω το σκί απο μικρός, δυστηχώς έχω κάνει λίγες φορές, και πάρα αυτά έμπαινα πολύ γρήγορα στο νόημα!
απο φέτος το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως θα ξαναξεκινήσω, ή για την ακρίβεια πως θα ξεκινήσω,
επίσης σαν παλιός Χtreme gamer πολύ θέλω να δοκιμάσω το snowboard!
περιμένω με ανυπομονησία
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
καλά Λίνα δε μπορείς να φαντασθείς τί χαρά μου έδωσες με αυτό το πόστ!
το λατρεύω το σκί απο μικρός, δυστηχώς έχω κάνει λίγες φορές, και πάρα αυτά έμπαινα πολύ γρήγορα στο νόημα!
απο φέτος το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως θα ξαναξεκινήσω, ή για την ακρίβεια πως θα ξεκινήσω,
επίσης σαν παλιός Χtreme gamer πολύ θέλω να δοκιμάσω το snowboard!
περιμένω με ανυπομονησία
![]()
+1ωρε τι εχει να γινει φετος στα χιονοδρομικαααααα
www.snowmoto.gr :rotflmao:
Δεν μου ανοίγει !Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
www.snowmoto.gr
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
... βγάζαμε αυτοκόλητα και για το σκι ;
snowmoto.gr που έγραψε κι η Λίνα;
![]()
![]()
![]()
καλά ντε, μια πρόταση έκανα...
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καιρός να σοβαρευτώ λίγο.
Πολύ καλή η πρωτοβουλία σου Lina, κι εμένα μ'αρέσει το σκί αλλά δυστυχώς δέν υπάρχουν χιονοδρομικά κέντρα στην Κρήτη που να μπορούμε να δοκιμάσουμε κάτι οργανομένο, κι έτσι προσωπικά το έχω δοκιμάσει μόνο 2 φορές στα Λευκά Όρη με δανεικά πέδιλα και εξοπλισμό, χρόνια πρίν...
Όσοι μαζευτείτε να το δοκιμάσετε θα περάσετε τέλεια !
![]()