Δεν αντιλέγω. Απλά αν αυτός πού"ψωνίζει"από κάδο το χρησιμοποιήσει χωρίς λουρί ούτε στο στοίχημα δεν θα τον παίζουν.
![]()
Δεν αντιλέγω. Απλά αν αυτός πού"ψωνίζει"από κάδο το χρησιμοποιήσει χωρίς λουρί ούτε στο στοίχημα δεν θα τον παίζουν.
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
https://imagehost.vendio.com/bin/ima...ds/july211.JPG
τα κρατας αν και πλεον τα κρανη εχουμε πολυ μεγαλητερη παραγωγη απο τα 80ς η 70ς.
εγω ειχα πουλησει πρην ενα χρονο ενα Bell Moto3 στα 250ε και ενα Simpson στα 450ε!
Τελευταία τροποποίηση από astroman76; 28/11/2017 στις 19:10.
ORGIA!!!!!
Εγώ πάντως επιμένω στο κόψιμο με ψαλίδι συριζα του ιμάντα με την αγκράφα ή τους κρικους. Εάν το φορέσει κάποιος θα είναι παράνομος γιατι δεν θα είναι ασφαλώς προσδεδεμένο κτλ. Από εκεί και πέρα και κουβαδάκι για την παραλία να εχει το ίδιο είναι.
To μονο που εχω κρατήσει από τα παλιά μου και μαλιστα του εχω βάλλει καινούργιο εσωτερικό είναι ένα Arai RX-7XX Doohan Replica μοντέλο του 1998 (το 1ο μου Arai) που το είχα πληρώσει 200.000 χιλιάρικα το '98 και εχει γραψει πάνω από 100.000 χλμ αλλά δεν το φοράω πιά.
το κοκκινο του πανου αλλα και το πράσινο απο πανω γαμ@τα! πραγματικά σε μεταφέρουν στην εποχή. καλη φάση να μπορέσεις να τα κρατήσεις αλλά πρεπει να έχεις χώρο..αν δεν δεν έχεις και είσαι μερακλής δεν μπορείς να αναπαλαιώσεις τίποτα
you rise you fall you're down then you rise again
Για όπιον https://www.gasmoto.gr/en/pws-anakyk...dyw2Y32oCONXwA
Βρήκα το παραπάνω, και είπα να το παραθέσω στο παλαιό αυτό νήμα, καθώς είναι σχετικό με το θέμα.
Απ' ό,τι αναφέρει στο κείμενο, δυστυχώς τα carbon/fiber δεν μπορούν να ανακυκλωθούν (το κέλυφος), οπότε αναγκαστικά πέταμα, εκτός εάν κάποιος ενδιαφέρεται για 2 X-Lite X-601 μαύρο ματ, άνευ εσωτερικής επένδυσης για διακοσμητικούς ρόλους (το αναφέρω γτ παλαιότερα μου είχε ζητηθεί από συμφορουμίτη για τα πρώτα κράνη, ότι τα ήθελε για διασκοσμητικά και για κάποια βιτρίνα, αλλά είχαν δοθεί ήδη).
Δηλαδή είναι καλύτερα να έρθει το κεφάλι σε επαφή με το οδόστρωμα παρά ανάμεσα να βρίσκετε ένα ληγμένο κράνος .
Οκ
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Το έχω και εγώ απορία αυτό, μιας και που εχω δυο επωνυμα κράνη 7ετιας σε πολυ καλη κατάσταση, με περιστασιακή χρηση, να κάθονται στην ντουλάπα του σπιτιού. Είναι προτιμότερο να τα πέταξω;.. ή να τα χαρίσω σε κανα ακρανοβιτς πιτσιρικα;;
Τα υλικα πολυμεριζονται είναι υπαρκτό φαινόμενο, το βλέπουμε σε ένα σωρό υλικα.
Σε περίπτωση κρούσης πως προτιμάς την πρόσκρουση
με ληγμένο επώνυμο
με ληγμένο μη επώνυμο
ή σε καινούργιο με σημερινές προδιαγραφές;
Εγώ προσωπικά τελευταία έκανα τα εξής. Το ένα μου παλιό κράνος το χάρισα σε ένα συνάδελφο στη δουλειά που ερχόταν δικάβαλο σε παπάκι συναδέλφου (αυτός έχει κράνος) και το άλλο παλιό μου κράνος σε πιτσιρικά συνάδελφο που πήρε πρόσφατα μηχανάκι για να το δίνει σε κανένα φίλο του που ανεβάζει πάνω σε αυτό (αυτός έχει πάρει κανονικά καινούριο). Σκέφτηκα ότι από το να μην φοράνε καθόλου ας βάλουν κάτι έστω και παλιό. Βέβαια δεν είναι και πολύ φθαρμένα καθώς το καθένα έχει χρησιμοποιηθεί για 5-6 χρόνια με 3000 χλμ/έτος. Τους τόνισα όμως ότι αυτό που τους έδωσα είναι μια προσωρινή λύση και μελλοντικά θα πρέπει αργά ή γρήγορα να πάρουν καινούριο.
Μια σωστή ενέργεια πριν το πέταγμα κράνους είναι το κόψιμο των λουριών. Υπάρχει πολύς κόσμος που ψάχνει σκουπίδια και δεν θα έπρεπε να πουληθούν από τον κάθε επιτήδειο ως <<ελαφρώς μεταχειρισμένα>>.
Dress for the accident, not the ride.
Να μην αφήνουμε στο κάδο και παπούτσια με λειωμένες σόλες μήπως τα φορέσει κανένας και γλιστρήσει...